Всяка СЕПТЕМВРИЙКА чу сърце, някои дори по две! - тема 2

• 28 085
  • 759
  •   1
Отговори
# 585
Елч, хубаво е да случиш на рода. Аз на майка ми няма как да го оставям. Свекървата всичко на всичко един път я помолихме да дойде да го гледа, че бяхме кумове на едни приятели. Тя ни отказа, защото не сме я попитали на време. нямала работа, но не можело така. Само ще вметна, че нас за кумове ни поканиха 14 дни преди сватбата. Намерих кой да го гледа, но не е в това въпросът, а в това, че не мога да разчитам на нея. Иначе на приказки ги докарва нещата. Само да види трети човек и веднага започва да обяснява, че едва ли не иска само тя да го гледа Wink
Selinadi, дано сватбата мине без гафове! После да ни разкажеш подробно, а може и с някоя снимка да ни зарадваш Simple Smile В кой град ще е събитието? Дано хванете хубаво време.

Меги ти си по зле от мен, откъм родата на ММ. но поне той ги е видял какви са и те подкрепя! Това е най-важното Simple Smile Извинявай че ще питам, ама не помня, дълеч от теб ли живеят или са близо?

# 586
Свекърва ми ли? Живее много близо- на 10 мин. пеша. Моите роднини са далече, което е кофти. Баба ми се налага да пътува по 300 км., кгато имаме спешна нужда от помощ.

# 587
  • София
Лелеле, само отидох на разходка и се прибрах и нямате изчитане!  Mr. Green
Меги, не съм го водила повече, само тази единствената консултация, която проведохме. Всъщност се разубедих. Проблемът си беше главно с храненето, ама засега май успявам да се справя с положението лека полека с много търпение, а за говоренето спрях да се притеснявам. Детето иска да говори, просто не му се получава лесно. Всеки ден научава по някоя нова думичка, която с всеки изминал ден казва все по-добре и вече май се поуспокоих леко. Пак не е кой знае какво, ама виждам напредък, което е най-важното.
Завид на мацките с готини роднини!!!!! Майка ми е върхът просто, няма момент, в който да не ми е подала ръка. Постоянно го прави, дори и сега. Изръси се 2000лв за климатици, само и само да сме спокойни и самички с ММ и децата! ММ няма майка, а само тази баба на 93, кояо му е един вид майка, а и по закон е такава!
Меги, иначе за откупването, майка ми мисли да откупи. Но и това ще стане доста бавно, надявам се ние до тогава да сме намерили решение за жилище!
Цветелина, просто като чета и не ти завиждам. Опитай се да ограничиш всякакви контакти с тях! Това е безумие. То не че нашето не е де хахахахахах  Mr. Green

# 588
  • ГО
Ето ме след прегледа.  Laughing
Нухалната я измери - 0,55мм. Док. каза, че не е добре, ако е над 3мм.
Вижда се костица на носа, ръчички, крачета.  Mr. Green
За пола и дума не стана, само около главата се беше съсредоточил. Иначе от начало си беше сложило ръчичката до лицето и аха, да не се види, ама се измести и се видя хубаво.
Според док. на този етап нямам причини за притеснение.
Изписа ми магнезий и Папаверин, че още от началото съм с напрегната матка и още ми е такава.

# 589
  • София
Kama4e, бравооо!!! Ето, видя ли, че няма за какво да се притесняваш  Grinning
Ти в коя г.с. си сега на измерването. Че аз съм на ФМ при мойта си докторка чак на 12.03 и се притеснявам да не е късно вече! Ама тя така го сметна, че ще е добре.

# 590
Kama4e, чудесни новини!

# 591
  • ГО
По неговите изчисления в 11г.с. и 6 дни, по ехограф - 12седмица и не запомних колко дни. Simple Smile
Ние така се бяхме разбрали с него, ако става за гледане - ще гледаме, ако не - щях да съм си обикновен преглед.
Гледа ме с коремен - най-накраяяяя!

# 592
  • гр.Варна
Момичета,
Блгаодаря за прекрасните пожелания за РД:) Hug HugТъпкано да се връщат:)
Бену,в коя седмица ти мериха нухалната транслуценция?Как мина прегледа?
Аз да си кажа.....майка ми в момента е в София и е ходила при д-р....забравих й името,но е от екипа на Алексей Савов и е консултант съм генетичната лаборатория.Според нея, БХС ми е направено много рано.Според Емин,бях точно в 11 г.с.,но жената е казала,че не съм била в 11с.Та...казала е,че според нея кръвните показатели са много добри и основният проблем е в замерването.Казала е,че за вземане на точни размери за БХС във Варна се ходи при доц.Балев или в Майчин дом-Варна.За Емин не е казала и дума.Та...утре съм на ново БХС при Ани Атанасова в МД.Ако излезе висок риск,ще се прави амнио в София.Ако не излезе,ще правя късен БХС,ФМ и при най-малко съмнение за Даун,ще се ходи в София.Това е!!
Стискайте палци утре!В 10:15 съм отново на бойното поле и после ще пиша! Hug

# 593
 kama4e Страхотни новини, чак ти завиждам благородно Simple Smile Аз съм на ФМ и на БХС чак на 20.03, добре че на 04.03 съм първо при моята докторка. Моята докторка беше изчислила че от 12 до 21. 03 е най-добре да отида, но ми каза че е по добре по близка дата до 21.03 за да се вижда по хубаво. Та за това аз избрах на 20.03, до тогава ще полудея  smile3514 Тогава се пада да съм в 12 г.с по моите изчисления. Не знам тогава ли е най-добре да се правят тези две изследвания?

# 594
kama4e, браво чудесни новини!!

Аз също се чудя дали не е много рано. Моя доктор ще ми прави ФМ и БХС на 5 март тогава ще съм в 11 г.с + 1 ден. Обаче аз понеже от време на време се вкарвам в разни филми /сега съм малко по-спокойна/ преди две седмици си запазих час и при доктор Даскалов, но само за ФМ там часа ми е за 13 март, ще бъда в 12 г.с + 3 дни. От една страна ще съм по-спокойна да чуя две мнения, от друга пък се притеснявам, че ехографите ще ми бъдат доста често през месец март. Абе трагедия от всякъде  Laughing!!!

# 595
  • София
Леле колко сте изписали  Crazy от един час се опитвам да ви изчета  #Crazy  Аз вече не съм сигурна , че чакам с нетърпение БХС-то  Confused добре се наплаших . Моята докторка , пък ми изтегли часа , че заминава в чужбина и вече се чудя ако така хуква да заминава дали да се следя при нея  newsm78
Сега в петък трябва да тичам сутринта на преглед при нея докато е тук , а в 15ч ни е полета за Франция и ще ми е доста притеснено. И без това се надявам летенето да не ми се отрази по някакъв начин  Rolling Eyes
Така ще изпишете още доста докато се върна  Grinning
Честита количка Eли ние също харесахме една , но няма още да я купуваме, че ще ме линчуват  Flutter
Дано с идването на Март вече да няма болни мами и все повече хубави новини да има  Hug

# 596
Иксам да ви се оплача  Laughing от петък съм  с кръвно 100/80 и съответно много ме боли главата, а и мисля,че започна тези дни и да ми се повдига именно от това - опитвам се да пия много течности ама нищо не става. Сега се филмирах да не е през цялото време на бремеността да си  остана така, че.... #Crazy Дано док измисли нещо на прегледа....

Исках да ви попитам, от кога смятате да излизате в болничен и как това ще се отрази на майчинството. Понеже имам колежка,която излезе в 4ти месец, та тя ми казва,че ако искам максимума трябва да работя до края,т.е. до 45те дни преди термина ( нас ни осигуряват на реални пари и наистина ще имам оромна нужда от тях през първата година)  newsm78

Рали, и аз съм на фм на 5,03, но може и аз като теб да постъпя или да променя датата, ако сега в петък ми кажат , че бебчо е все още със седмица назад .

# 597
  • София
Момичета, привет!

Мале, как сте се разписали-и-и...  Crazy Аз ви четях, но нямах време да пиша- работа, в неделя кръщавахме малката... Голям рев му удари.  Tired

Честито на всички с хубави новини от прегледите. :* Стискам палци на болните за бързо оздравяване, и на чакащите резултати за всичко най- най- хубаво...  Praynig

Аз миналата седмица си минах на прегледа, и вече официално ме регистрира докторката. Бебето е супер, даже расте мн.бързо- за 5 дни с "цял" сантиметър.  Flutter Според ехографа върви седмица напред. Обсъдихме и изследванията, като цяло е много доволна от всички изходни резултати. Особено, след като гледахме картона от предишната бременност и хемоглобина 85, с който си карах близо 4 месеца...  Crazy Единствено ми предписа Лактажин 1 седмица, заради липса на лактобацили във влагалището.

Количките и мен много ме вълнуват.  Mr. Green Дъщеря ми я отгледах в едно "Чико" назаем-->
Скрит текст:
За тази марка мога да кажа, че са много здрави и стабилни (Луизка беше третото бебе, което се отглеждаше в нея), но пък хич не е маневрена.  Confused Определено ще я сменя. Имам няколко набелязани модела. Засега най- много клоня към Mamas & Papas SOla:
Скрит текст:
, но ще трябва да я видя на живо и да я побутам, за да преценя. Харесва ми, че е по- лека (10кг).
Друг модел, който има една съседка и ще продава през лятото, е Espiro Vector Pro-->
Скрит текст:
. Големи гуми, стабилна, проходима и маневрена количка.  Peace
Друг любим модел: ABC Design Mamba:
Скрит текст:
Определено ще купувам количката втора употреба. Има толкова запазени колички на половин цена...

Дрешки ще видя какво може да се използва от каката, малко се разминават в сезоните /тя е родена в средата на ноември, а сега бебето ще е в края на август). Имам и 1-2 приятелки, които родиха миналата година по същото време, предлагат запазени дрешки. Останалото ще го накупя предварително, не вярвам в суеверия. Много пазарувам от английската Asda, качествени са им нещата и на достъпни цени.  Peace

Роднините- ами, роднини. Правят гафове, късат нерви...необходимото зло.  Mr. Green Добре, че си живеем отделно и не се виждаме чак толкова често. Wink

A относно зодиите- дъщеря ми е троен Скорпион (зодия, асцендент, Луна), плюс това е на 13-и. Каква комбинация, а?  Joy Мъжът ми казва: "-Аз съм покорен!"  Laughing

Отнесох се, лека и приятна вечер, мамчета!  Hug

# 598
Момичета, привет!

Мале, как сте се разписали-и-и...  Crazy Аз ви четях, но нямах време да пиша- работа, в неделя кръщавахме малката... Голям рев му удари.  Tired

Честито на всички с хубави новини от прегледите. :* Стискам палци на болните за бързо оздравяване, и на чакащите резултати за всичко най- най- хубаво...  Praynig

Аз миналата седмица си минах на прегледа, и вече официално ме регистрира докторката. Бебето е супер, даже расте мн.бързо- за 5 дни с "цял" сантиметър.  Flutter Според ехографа върви седмица напред. Обсъдихме и изследванията, като цяло е много доволна от всички изходни резултати. Особено, след като гледахме картона от предишната бременност и хемоглобина 85, с който си карах близо 4 месеца...  Crazy Единствено ми предписа Лактажин 1 седмица, заради липса на лактобацили във влагалището.

Количките и мен много ме вълнуват.  Mr. Green Дъщеря ми я отгледах в едно "Чико" назаем-->
Скрит текст:
За тази марка мога да кажа, че са много здрави и стабилни (Луизка беше третото бебе, което се отглеждаше в нея), но пък хич не е маневрена.  Confused Определено ще я сменя. Имам няколко набелязани модела. Засега най- много клоня към Mamas & Papas SOla:
Скрит текст:
, но ще трябва да я видя на живо и да я побутам, за да преценя. Харесва ми, че е по- лека (10кг).
Друг модел, който има една съседка и ще продава през лятото, е Espiro Vector Pro-->
Скрит текст:
. Големи гуми, стабилна, проходима и маневрена количка.  Peace
Друг любим модел: ABC Design Mamba:
Скрит текст:
Определено ще купувам количката втора употреба. Има толкова запазени колички на половин цена...

Дрешки ще видя какво може да се използва от каката, малко се разминават в сезоните /тя е родена в средата на ноември, а сега бебето ще е в края на август). Имам и 1-2 приятелки, които родиха миналата година по същото време, предлагат запазени дрешки. Останалото ще го накупя предварително, не вярвам в суеверия. Много пазарувам от английската Asda, качествени са им нещата и на достъпни цени.  Peace

Роднините- ами, роднини. Правят гафове, късат нерви...необходимото зло.  Mr. Green Добре, че си живеем отделно и не се виждаме чак толкова често. Wink

A относно зодиите- дъщеря ми е троен Скорпион (зодия, асцендент, Луна), плюс това е на 13-и. Каква комбинация, а?  Joy Мъжът ми казва: "-Аз съм покорен!"  Laughing

Отнесох се, лека и приятна вечер, мамчета!  Hug

Аз от почти десет години съм с много малко количество лактобацили, но през декември си правих микробиология и сега са доста Simple Smile Количките които си харесла са страхотни Simple Smile Дано да си намериш на добра цена Simple Smile
А за скорпиончето, мале, тройно  Mr. Green Проявява ли се за сега, защото троен, това сигурно си е истински скорпион Simple Smile

# 599
  • София
Aз ще излязa болничен след 2 месецa кaто ми изтекaт плaтените отоуски от предното мaйчинство. Нямa смисъл дa се връщaм зa 4 месецa нa рaботa.
Юлеее, AБС-то ми събрa очите, стрчхотнa е. Aз, aко не си нaмеря хубaвa количкa вторa ръкa нa поносимa ценa, нямa и дa купувaм. Мaлкия го бутaх с едно Чико също вторч ръкa и ще ползвaм нея в крaен случaй

Общи условия

Активация на акаунт