И на мен не ми остава много време за писане, но ви чета редовно и се вълнувам с вас.
Илиянка, честито ти завръщане в редиците на работещите.
Дано децата не боледуват и да си възстановиш ритъма безпрепятствено. pipi_mb, успех в начинанията на каката. Стискаме палци за матурата и дано сте избрали подходящото училище
Зайче, супер 
rossy-pm, теб съм те признала, учене, деца, абе направо Многоръкия Шива. И от снимките ти винаги лъха една такова спокойствие, усмихната и ведра. Все такава бъди
А малката пък колко е пораснала, не е истина и толкова очарователна, върви по стъпките на майка си 
Кали ти си знаеш, че си най-всеотдайната и търпелива майка. Това всеки тук го е признал. И наистина както писа Добра, това се отразява и на прекрасната Ая. Толкова творческа и "мъдра" за възрастта си, и толкова точно те усеща
, не само ти нея 
Иве, не мога да те пропусна. Ти си даже много организирана, но твоите момчета, особено малкия, наистина си имат свое мнение за всичко и няма как де не ти идва нанагорно понякога.
Стискам палци за избраната градина 
Добра, току що прочетох пак за играта с балона, трябва да го пробвам и с моите диванета, че те много ми приличат на твоите, каката една такава мила и спокойна, а малкото с разликата, че е момиче, едно такова все нещо "мъти". Да са живи и здрави и дано изкарате безпроблемно морето и тази година. Спомням си и аз миналата година как тръпнеше.
А и да питам във връзка със слагането на имунизациите, пишеш за някакъв срок. Какъв е той? Че аз на каката не съм и сложила още тази за 7 години /направи ги на 31.12.2013г./, все нещо излиза. Тя моята ЛЛ не ми дава зор, но аз да знам. В тази връзка, дано успееш да намериш подходящ нов ЛЛ, щом е дошъл ред да сменяш настоящата 
Поли, прегръдки за теб и сладка Сиси

Дано не съм пропуснала някой

Сега да кажа и за нас. Децата са добре, относително. Каката имаше един период на постоянно сумтене, а пък не и беше запушен носа, не знам какво беше това нещо. Малката в групата имат скарлатина, днес им изтича карантината. Тя от вчера е с едни сополи и една силно отхрачваща кашлица, сравнително рядко. Започнах инфлуцид и капки за нос + инхалации. Но тази сутрин беше една такава вяла, но я пуснах на градина, надявам се да не съжаля.
Просто в края на месеца трябва да съм тук, дори и само физически, както в момента Сега почивните дни ще си ремонтираме спалнята, най-накрая. Голямо търсене падна на тези мебели, защото не се побираме в стандартните мерки, а всяко разваляне на нещо готово, го оскъпяваше кажи-речи двойно.
Това е от нас. Приятно изкарване на предстоящите майски празници, дано времето ни пожали, че по Великден голям леж падна.
Майтап настрани има моменти дето се ядосвам вече...а не се ядосвах доскоро.Сега виждам,че почва някои неща напук да прави,но за моя радост рядко се случва:)
Но да е жив а и здрава, пък ще се справяме с инатите.
Иначе бяхме на едно детско парти, където бате Енчо беше водещ. Понеже Сияна участва активно във всички игри и танци, даже стихче каза на микрофона, бате Енчо дойде да се запознае с майката на това дете, за да ме уговаря да сме я водели да участва в неговото шоу. Та Сияна има лична покана от него, ако решим да я водим. 

здравейтеее,
и днес на градина отново....
Какви са тези вируси, какво е това чудо...