И на мен не ми остава много време за писане, но ви чета редовно и се вълнувам с вас.
Илиянка, честито ти завръщане в редиците на работещите.

pipi_mb, успех в начинанията на каката. Стискаме палци за матурата и дано сте избрали подходящото училище

rossy-pm, теб съм те признала, учене, деца, абе направо Многоръкия Шива. И от снимките ти винаги лъха една такова спокойствие, усмихната и ведра. Все такава бъди

Кали ти си знаеш, че си най-всеотдайната и търпелива майка. Това всеки тук го е признал. И наистина както писа Добра, това се отразява и на прекрасната Ая. Толкова творческа и "мъдра" за възрастта си, и толкова точно те усеща

Иве, не мога да те пропусна. Ти си даже много организирана, но твоите момчета, особено малкия, наистина си имат свое мнение за всичко и няма как де не ти идва нанагорно понякога.

Добра, току що прочетох пак за играта с балона, трябва да го пробвам и с моите диванета, че те много ми приличат на твоите, каката една такава мила и спокойна, а малкото с разликата, че е момиче, едно такова все нещо "мъти". Да са живи и здрави и дано изкарате безпроблемно морето и тази година. Спомням си и аз миналата година как тръпнеше.

Поли, прегръдки за теб и сладка Сиси

Дано не съм пропуснала някой

Сега да кажа и за нас. Децата са добре, относително. Каката имаше един период на постоянно сумтене, а пък не и беше запушен носа, не знам какво беше това нещо. Малката в групата имат скарлатина, днес им изтича карантината. Тя от вчера е с едни сополи и една силно отхрачваща кашлица, сравнително рядко. Започнах инфлуцид и капки за нос + инхалации. Но тази сутрин беше една такава вяла, но я пуснах на градина, надявам се да не съжаля.

Сега почивните дни ще си ремонтираме спалнята, най-накрая. Голямо търсене падна на тези мебели, защото не се побираме в стандартните мерки, а всяко разваляне на нещо готово, го оскъпяваше кажи-речи двойно.
Това е от нас. Приятно изкарване на предстоящите майски празници, дано времето ни пожали, че по Великден голям леж падна.