Честит 5-ти рожден ден, Декемврийче 2010 :) - 24

• 55 868
  • 462
  •   1
Отговори
# 165
За повръщане има и капки Вромитусхил, аз ги ползвам когато има разтройство и повръщане, с разстройство не слагам свещички, че става по лошо. 

# 166
Mary_Angel, помня те като много красива бременна! Убедена съм, че и сега грееш така хубаво! А Кики ще свикне и ще стане грижовна кака. Друго си е първото да е момиченце. Ще се влюби в бебо! Али още от родилното загради кошчето с брат си и не пусна бабите и дядовците да се доближат.
Благодаря за милите думи.

Тази седмица бяхме на преглед в София - бебето е добре и си отговаря на седмиците. Планираме секцио за 05.06, но докторът е малко скептичен, че ще изкарам до тогава - имам много контракции и по тази причина от 26.05 ставам софиянка докато се роди бебето.
Стискайте палци да устискам до заветната дата.

# 167
Мари, желая ти леко раждане и едно здраво бебче. Дано и каката бъде много щастлива, да свикне бързо и много да те радват и двамата. Стискам палци да може да се включиш пак и да си родиш на харесаната дата Simple Smile

Аз влизам да ви се похваля, че успяхме да се класираме в избраната детска градина и от утре тръгвам да събирам документи и да се записваме. А на есен с песен се надявам  Алекс да тръгне и да попадне на добри г-жи. Ще ми е много мъчно за яслата ,защото макар и да бяха странни сестрите и да не бяха винаги дружелюбни , някак си си свикнахме с тях и те най-вече с Алекс, и успяват да се справят с чепатия му характер и инат. Дори го хвалят много често ... но няма начин , нали вече сме големи ...дори доста по-големи от останалите ... ама пък такава е схемата ,набора си е набор Wink

EnigmataHug Общо взето изброените по-напред неща са и мойте идеи. На дете над 3г може да се даде деган , но поради това ,че няма как да се отмери дозата се дава в много краен случай. Иначе е  най-доброто и ефикасно. Така и немога да разбера ,защо не направят някаква дозировка за него , а го продават само в ампули за инжекциозно приложение  Thinking Както и да е надявам се че  всичко е много по-добре и е зад гърба ви и двете от тук нататък ще бъдат здравички ... ужасна работа не мога да разбера какви са тия болести , какви са тия вируси Sad

Бързо оздравяване на всички болнички , на кандидатстващите -много успех и стиснати палци , независимо кой къде и за какво ... а на всички останали много  Hug Пак ще пиша като намеря време ,че напоследък става все по-трудно.

# 168
Благодаря ви момичета! Hug
Девойките са по-добре. (пу-пу) Бяха на диета и сега се захранваме постепенно. Mr. Green Малката повърна вчера веднъж (след дълга пауза), но не мога да разбера дали е от сока (който скришом си поръча в кафенето) или от салама в принцесата... newsm78

Mary_Angel, леко раждане и от мен!  bouquet

mama_Iva, честита ви градина! Simple Smile Дано Алекс ходи с желание и не боледува! Hug

# 169
Здравейте!
Не съм навестявала скоро темата и реших поне малко да наваксам..
Честито на Ивето за градината!
По другите обсъждани въпроси е късно да вземам отношение:-(
Да ви кажа че мен ме тресе уникална кандидат-гимназистка треска! Изпитите предстоят, каша ми е за избора ни на училище..стискайте палци на 21 и 23-ти де;-)

# 170
Ива, честито на големия батко Алекс! Дано да свикне бързо!
Second, успех и на вас с изпитите! Стресът за родителите не е малък, но дано да стане каквото сте планирали  Peace
Нашата кака също се яви на изпит за едно училище, но май няма да сме сред класираните. Ще остане в кварталното училище, избрахме това, което е по-близо до свекърите. Може да се налага те да я вземат и да им е удобно. Освен това се постарахме да е с любимата си приятелка от градината, дано не стане издънка.
Мен вече ме тресе предморска треска Simple Smile Търся слънцезащитни костюмчета от 2 части, по възможност с шапки. Знам, че тук има доста специалисти в онлайн покупките, споделете, ако попаднете на нещо читаво. Ако взема UPF 50+, означава ли, че мога да не ги мажа със слънцезащитен фактор?
Освен това търся спешно педиатър,
Скрит текст:
който няма да ме тормози за ваксини. Не да вписва и фалшифицира, а просто да ме приеме знаейки отношението ми. Моля, мноооого моля, пишете ми на лични, че вече съм отчаяна. Висях 1 час в един частен център, където има педиатри по ЗК. Уж проучих, че там няма навалици, че е чисто и спокойно. За съжаление имаше  поне 100 човека, същите разправии  кой пред и след кого е, задушно и чакане, чакане, чакане... 2 лекарки директно ми отказаха преди да говорим, имали по над 2000 пациента. Един ме прие, за него предварително знаех, че има места. Първият му въпрос беше имате ли всички ваксини! ЕйБогу, по-важно нещо не съществува! Не пита нищо за децата, само това.....Като казах, че имаме 1 непоставена и още и се чудя, директно заяви, че ако ще ги отказвам няма да ни приеме....

Последна редакция: вт, 13 май 2014, 18:19 от dobra

# 171
Dobra,  Hug
И да ти кажа че в next има много хубави костюмчета-ние вече се сдобихме:-)
Според мен са на много добра цена- http://bg.nextdirect.com/en/g39602s4#881117
Доставкатс над 30 еур е безплатна, и до врата, с куриер Peace
Тук има в imaginarium, блузки за сърф има в магазина на o'neill в Сердика и в sls, но определено идват по-скъпи. Тук също може да видиш, но също по-скъпи http://www.sun-togs.co.uk
Ние ползваме всяко лято такива, не мажем със слънцезащитен продукт в зоната, скрита от екипчето Peace

# 172
# 173
Second, никид, благодаря момичета  Hug
В некст определено са интересни и на добри цени. Тази седмица трябва на екс да обиколя и нашите магазини да огледам. Не остана време. Харесах от ebay.co.uk разкошни комплекчета със спайдърмен, обаче са от Китай и доставят само до UK. С чакането от посредник ще изтърва заминаването ни. Много ме е яд, че не се сетих по-рано. От алиекспрес не смея по същата причина, имаме месец до тръгването и рискувам със сроковете.Една рокличка платена на 19 април оттам са ми я пратили на 10 май Mr. Green с бързия китайски влак....

# 174
  • София
здравейте,

Честита градина на Алекс на мама_Ива Simple Smile

Second, представям си какво ти е, стискам палци всичко да се нареди най-добре за вас.

Ние е завърнахме от Лондон, беше супер, много добре изкарахме. Много народ, много нещо, Сохо с малките кръчмички ни стана любимо място. Има какво да се види и какво да се научи. Времето типично лондонско - ту вали, ту духа, ту грее слънце - луда работа. Англичанките се обличат безумно - хем в маркови дрехи, хем като че ли са се обличали с вързани очи и каквото уцелят.

Естествено екскурзията ни излиза през носа - Гоги е болен и то гадно с висока температура, задна хрема и силно зачервено гърло. Отказва да яде и това според мен е за да привлече вниманието, защото му се молим и той ни прави на маймуни. Моля се Елица да не се разболее, че направо лошо ми става.

Кали, благодаря ти за пожеланията за Гергьовден Simple Smile.

Добра, в некст тези костюмчета са страхотни, сега имах възможност да ги разгледам на живо.

Мери, нещата в Шейново са по-добре отпреди три години чисто организационно. Майките и бебетата са заедно от 13:00 до 20:00, като в часовете за хранене ти носят добавка+памперс за смяна. Преди и след това ти носят бебето на 3 часа. Пожелавам ти леко раждане и да си гушкаш един сладък бебок.

# 175
  • Ямбол
tsvety_georgieva останете само с хубавите спомени,ние пък утре заминаваме за Израел за 2 седмици, там е жега 42 градуса, яко ще се печем на плажа.

# 176
Здравейте момичета:)

Първо дано всички са по-добре,Цвети...много лошо,че така са ви посрещнали..но дано Еличка устиска!Иначе Лондон си е...ехххх:)Още мааалко ще я почакам,мятам я на колата и тръгваме вече:)Много ми се пътува като преди на воля...ама сега вече с нея ми се пътува..но са си малчовци още..то няма никой да разбере от почивка.

Иве,честито ви класиране Hug Дано му хареса на адаша:)

Добра,как за море мислиш на тоя кучи студ...Simple Smile вие сигурно юни...Аз също онзи ден видях В Imaginarium и си заплюх за Ая:) Секънд,мерси за подсещането за O'Neill..обожавах ги:)Имах един бански от там...бяхме
неразделни:)дълги години:) Аз бих разчитала на защитата на банския...а другите части ще си мажа обилно.Като се замисля обаче..колко костюма трябват?В смисъл като излезе от водата нали е хубаво да се смени със сухичък,та се чудя колко реално да взема?

Намерих представителство на тези Бритакс столчета,на Околовръстното някъде,Ама трябва записване на час...Та още стол нямаме нов.

Ая днес ми каза,че ще се жени за едно момченце приятелско:)Като й казах,че е дете още...каза..Тогава ще се оженя за теб:) Другият й хит тези днк беше: Мамо,като имам дете аз, ти каква ще си? Аз казвам Баба...Тя се натъжи...Не,няма,ти винаги ще си такава млада...Ти ще си татко:)

Та така при нас.Simple Smile

Никид,приятно изкарване в Израел!Как пътувате с нея,евала!Ама тя май е и по-кротущанка сладката:)

Приятен ден на всички!

# 177
  • Ямбол

KalinaZ мерси,то на нея това и е вече 3-то гостуване там.

# 178
tsvety_georgieva, изключително благодаря за полезното инфо от Шейново.

# 179
  • София
Никид, страхотно изкарване в Израел. Завидях ви за топлото време. Simple Smile

Аз резервирах места в едно хотелче на Каваците, което на брега на морето за края на юли. Там е много хубаво и сравнително спокойно, по-чисто е, но ще видим как ще го изкараме. Няма как и на Българското Черноморие ще се ходи Simple Smile.

Гоги днес е за първи ден на градина този месец и имат тържество, та следобед в 17:00 съм там да видим какво ще правят. Дано само не стои милия отстрани, защото той не е ходил последните две седмици. Учителката е казала да не се притесняваме, ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт