Честит 5-ти рожден ден, Декемврийче 2010 :) - 24

• 55 871
  • 462
  •   1
Отговори
# 180
  • Ямбол
tsvety_georgieva благодаря ти,хубаво прекарване и на вас.

# 181
аааа Никид ,разкажи после,че от вчера ни се върти в главата екскурзия до там...хотелите как са,скъпи ли са??? Confused лелеле 42градуса,това е само за мен хахахах

# 182
  • Ямбол
iff2 ние гостуваме тук всяко лято,при майка ми,за хотели цени не знам.

# 183
  • София
здравейте, мацки Simple Smile

Да ви разкажа как беше на тържеството - много бяха сладички , ама ми напълниха сърцето. Пяха, танцуваха и показваха какво са научили, много са готини. На мен ми беше за първи път и се размазах. Момиченцата бяха като малки балеринки с розови полички и пачки , бонбонки. Момченцата кой както е дошъл.

Днес бях на открит урок по английски език и пак много ни зарадваха малките показаха какво знаят. Накрая учителката дойде при мен и ми каза, че Гоги много знае , но е изключително щур и му се кара често, даже бива наказван. После трябваше да бъдем на открит урок по йога е познайте моето магаре като се запъна и каза няма да участвам, не я харесвам тази йога. Метна се на земята и си тръгнахме по бързата процедура.

# 184
никид, лека бременност и накрая пухкаво, здраво бебе!

Хайде и аз на кратък отчет: днес тръгваме за София, планирано е пак да раждам в Шейново, до секциото остават по-малко от 2 седмици. Стискайте палци да удържа фронта до тогава, че хич не си падам по изненадите.

Калина е доста въодушевена от факта, че скоро ще става кака. Моля се на сила и разум да успеем да и помогнем в адаптирането към новата ситуация по най-лекия начин  за нея.
Радвам се, че след месец майка и татко ще я заведат на море - хем няма да е много топло, хем детето няма да чака чак до септември (когато сме планирали да ходим всички), а пък и ще може да си почине от шока, че вече няма да е център на вселената.

# 185
Mary_Angel  Hug всичко да стане така както си си го планирала, да няма изненади.  Peace
А кака Калина ще свикне, вече дали леко или не толкова, зависи. Няма как да мине без ревност, но дано не е в повече.
Това, което аз има като много ярък спомен е че изведнъж ми се стори толкова голяма, а и започнах да се отнасям с нея като такава, което от една страна си мисля, че съм я ощетила донякъде, но от друга страна я направи много отговорна. Но и това си зависи от детето. Тя имаш период ходеше след мен с едно бебе и правеше всичко, което правя и аз, даже кърмеше  Mr. Green Впуснах се в спомени  Grinning

Ще чакаме да разказваш после  Hug

# 186
  • Ямбол

Mary_Angel благодаря ти много, леко раждане,да разказваш после. Simple Smile

# 187
Здравейте момичета!

Мери,леко да мине и дано устискаш до Деня!

Ние сме добре,опитахме се малко да сме хремави и двете миналата седмица,викам си цяла зима устискахме та лятото да се сополивим:)Аз дали от пуховете ама само ми се киха тия дни,тя си е ОК.Баща й не спира да киха, алергия има сега при цъфтежите ама и ме пие нищо:)

Аз чакам с нетърпение годишнина от бала ни,организирах я аз предимно,дано се посъберем ,че трудно става вече.На 10-тата се събрахме 3 класа по 20 човека,сега едвам 20 общо:)Ам поне класната да си видим.

Приятен ден на всички!

# 188
Здравейте от мен,минавам да навестя темичката,но ми се струва опустяла,покрай децата нямаме време за писане,а и повечето работим Confused

МЕРИ стискам те палци да се похвалиш скоро със здраво бебоче Praynig

НИКИД честито,лека и безпроблемна бременност ти желая!!!

А сега малко и за нашето бебоче,пак ще връзваме корделки stork-girl .Имам малко проблеми и пия лекарства-високо кръвно,стягане,но се моля да устискам до финала,ходя още наработа,но не задълго.

# 189
  • Ямбол
nikolinko благодаря ти,нашето гостуване в Израел свърши,напекохме се на плажа,сутринта летим към бг., нямам търпение за прегледа да чуем пулс,припомням си големите вълнения от преди и ми е много хубаво.
На теб,леко оставащо бременеене и честито мадамка.

# 190
Момичета, много се радвам за всички ви - леко бременеене и здрави бебчета на финала  Praynig.
Mary_Angel, леко раждане на теб и те чакаме скоро с хубави новини  Hug
При нас нищо ново засега Алекс е здрав и си ходи на ясла. Строява ни всички в къщи , ти това , ти това ... скоро ми викаше - ти ходиш готви , тати ходи с мен разходка  Mr. Green опасна работа е ... още говори много по бебешки , но ние си му разбираме, освен това и той разбира всичко, бих казала повече от необходимото , така че притеснения нямам Simple Smile От яслата ни пращат на логопед, че щяло да му е трудно в градината ,но аз засега не виждам смисъл да ходим , а и си познавам детето сигурна съм ,че скоро ще започне да си говори нормално... както казвам при него някои неща стават малко по-бавничко . пък да видим дали съм права Simple Smile
Кали, огранизаторка си ти голяма  Hug. Желая ви весело изкарване на годишнината. Ние имахме един период дето се събирахме доста и то около 10 годишнината точно , но последните 2-3 години изобщо никой нищо не споменава за срещи ,трудно стават тия неща.

С нетърпение броя дните до нашето море, че нещо напоследък съм доста изморена и ми се почива , но далече от къщи ... ние пътуваме на 15.06  и само се надявам да е хубаво времето .

Hug на всички :

# 191
Ехооо няма никой:)

Как беше вчера празника?Радваха ли се малчетата?Simple Smile Аз исках навън нещо,но с това време си отидохме на един куклен театър,че отдавна чакахме Пепеляшка,и стана добре.Подаръци,туй онуй,баби...зарадва се:)

Момичета,Цвети и Ангиа...помня вие имахте този Britax
Evolva...Днес го взехме,случайно го открих в Премаман,и половинката го монтира..обаче не става с коланите.Някак сякаш е голяма за тях..макс отпуснати.Гледаме книжката..дават над 15 кг да е вече с колана на колата...Та се чудя сега..Аз исках толкова да си е с колани на стола..то какво излиза,че трябва с големия?Кажете вие как ги возите?

Иве,изкарахме екстра бала..чак не вярвах ама много хора имаше:)Аз на два пъти ходих,че си идвах до нас да я приспя към 10.30 и после пак отидох:)Бабата я пази и за късмет до 3 не  беше мръдвала:)

Хубаво е човек да излиза чат пат ...Wink

Приятен ден на всички!

# 192
  • Ямбол
KalinaZ при нас в парка имаше луна-парк, детско щоу, игри и мина забавно и и нтересно,като приключи с почерпка.

# 193
Кали, ако ти се занимава смъкни коланите и дай на шивач да ти направи по-дълги. Наистина в Бг няма модели, които да са с 5точков колан за по-големи дечица. Моята кака  още успява да  се закопчае с грако наутилус, тя е 118см. Явно Ая върви висока.
Празника го изкарахме при баба и дядо, т.е. не в София. Децата тук се забавляват, няма ги шума и мръсотията, постоянната нужда да се придвижваме с кола. За 4 мин стигаме до центъра пеш.
Питах за UV  костюмчета, сега и аз да споделя. От днес в Лидъл са пуснали само УВ тениски по 9,99лв. Сини и червени. Не са нещо особено, но ще вършат работа. Силно умалени, така че, ако някой взема да отвори пакета на място, да не разчита на написаното. Купих по една за подмяна, иначе поръчах от Англия и това ще са основните.
Mary_Angel, пиши как си ? Бебо стои ли послушно по план?

# 194
dobra, още не съм родила. Май ще вървим по плана  Party
В сряда влизам в болницата и в четвъртък е големият ден.
Ще Ви държа в течение.
Благодаря, че питаш.

Общи условия

Активация на акаунт