Честит 5-ти рожден ден, Декемврийче 2010 :) - 24

• 55 885
  • 462
  •   1
Отговори
# 195
  • Ямбол
Mary_Angel не остана ей, леко раждане и много целувки.

# 196
ехооо,бързо казвайте кой къде ще ходи на море  Laughing аз още рова и немога да реша къде  ooooh! Whistling

# 197
Ние сме на Слънчев бряг от средата на  юни. Не остана Simple Smile
Правите ли медицинска застраховка за почивка в България?  Тъкмо разглеждам оферти.  Засега се спрях на SDI, то не, че избора е голям за страната.
Тая малка надежда за  разходка до Гърция през септември, но е рано за конкретни планове. Вчера гледах интервю с Къци, има къщичка и земя на гръцко, съвсем до брега. Садят си семейно зеленчуци, стори ми се много романтично....Исками ааааззззз   Rolling Eyes

# 198
аз не съм правила....но мога да попитам ако те интересума нещо по конкретно  Wink

# 199
аз не съм правила....но мога да попитам ако те интересума нещо по конкретно  Wink
Интересува ме покриват ли преглед при нужда в някой от многобройните кабинети по морето. Пише при акутно заболяване, но вдигане на Т или повръщаве дали ще се впишат в тази графа. Ще стоим 17 дена и искам при нужда да мога да разчиатам на "безплатен" преглед. Дори в поликлиниката срещу синя книжка ни взеха пари предна година.  А прегледите вървят 40-50лв на дете, отделно лабораторни проби при нужда. Застраховка за 15 дена от друга страна с праг на покритие 2000лв е 24лв за 4членно семейство.

# 200
Мери,още веднъж да мине всичко лекинко и бебчо да е добре!:)Стискам палци!

Добра,мерси за съвета!Не знам...може да опитаме пак,вчера беше с по-дебело яке навлечена,може пък да станат още някое време..но може и с колана на колата да опитаме.Ще видим как ще стане.

За море-ако сме в БГ,едва ли бих правила застраховка...по-скоро се вдигаме веднага и в София при нашата си.За Гърция сега ми е притеснено,дано сме ОК.Макар там сигурно да са на по-добро ниво лекарите..но все ми е свито.

Ифф,ние септември за Гърция сме запазили.Аз писах-един къмпинг на Ситония,най-долу на ръкава.Малко далечко ми се вижда,ама било като до нашето море..та се навих:)На мен лично в БГ не ми се ходи с нея,ходи ми се с банда като преди:)С нея някъде на чисто и спокойно ми се ще.

Приятен ден на всички!

# 201
Mary Angel,  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 202
  • София
здравейте, мацки Simple Smile

Никид, Николинко леко бременеене момичета Simple Smile Много ме радвате Simple Smile

Мери, стискам палци всичко да мине леко и безпроблемно и утре да ми зарадваш с новината Simple Smile

Кали, ние все още закопчаваме с петточковия колан, но наши приятели имат същото столче и не са го ползвали директно с колана.

Да ви се похваля Еличка днес каза мама Simple Smile

Ние края на юли заминаваме за Каваците в едно хотелче на плажа. Там е много приятно. Септември заминаваме за Гърция.

# 203
  • София
Здравейте момичета! Все по-рядко влизам, но няма кога просто.
Леко раждане на Mary_Angel и леко бременеене на Никид и Николинко!
За морето- ние сме между Равда и Несебър (традиционно) от 23.06, за 1 седмица, че от работа не мога официално да си взема още отпуска, но колегите ми разместиха дежурствата, та поне седмица да откараме. Много ми се искаше да отидем до Гърция тази година, но след като през март ни откраднаха колата, която беше на всичко отгоре без каско, се налага да си правим сметката.
Иначе при нас всичко е спокойно.
Лека вечер на всички!

# 204
Здравейте момичета!

Илиянче,много лошо с колата...на нас скоро ни взеха катализатора от пред входа...тъпа история!Дано си изкарате хубаво!

Исках да питам някой да е бил скоро на Златни пясъци? Или да има мнения от близки...Половинката има там едни хора
с хотел,всяка година ни канят,за Ая само се смеят,че отделен готвач ще й прикачат само с продукти от техния си двор:) Знаят,че все я мисля какво ще яде като идем на почивка.Та се замисляме за няколко дни юли...Половинката няма търпение да й покаже морето:)И все септември му се вижда далече:)Та споделете, ако знаете нещо за курорта.Аз все на Юг ходех ...много навремето вече..на БГ морето не съм била някъде от 2007 май.Но се замислям,по магистралата лесно ще стигнем:)

Поздрави от нас и приятен уикенд!Леле как дойде изведнъж юни...то вече хората на море отиват..ама с тия дъждове не го усетих...

# 205
Здравейте и от нас Wink

Не съм писала от 100години, но като гледам и темата не се е раздвижила много.
Момичета, леко бременеене и после  лесно раждане, много  Ви се радвам като прочета, че някоя мацка е пак бременна.
Аз тайничко ми се иска още едно но някъде в далечното бъдеще Simple Smile

Филип е при баба си и дядо си във Варна и даже и не се сеща за нас.  Ония ден ми каза по телефонът " ти прави парички в София и пращай, ние с дядо ще се гледаме".... хахах. Много се е издължил за 1 месец там, явно морският въздух му влияе.  Много ми е мъчно, но в София няма кой да ми го взима от градината и до септември ще е там.

Кали, за Златните много е модернизиран вече, голяма лудница е. Пълно е със хора и магазини и ми идва малко претъпкано, но пък си е летен курорт. Последно ходих предната година за 2 дена, много зависи, на коя линия ще сте - те са 3 някъде. Ако сте на 1ва си е малко лудница, но има и доста забавления както за деца така и за възрастни. Отивай без да му мислиш, мишките вече са  плъхчета и са доста по самостоятелни.

Лек и спорен ден на всички.

# 206
  • София
Мери как сте , всичко наред ли е ? Как е бебока ? Simple Smile

Момичета, търся добър детски ендокринолог - да ми препоръчате някой ?

# 207
Цвети,много сладко:) Ая май по-късно го каза..първо беше баба,тати:)

Аз нямам идея за добър такъв лекар,ако нямаш препоръки все още,тези дни ще говоря с нашата нео,мога да я попитам.

Ние сме добре,яко щуреене,сега се влюбила в едни големи (на по8-10 години деца наоколо),те й пристават на акъла,тичат,играят криеница на поляната пред блока,тя с тях.Голямо шоу.Ако не е стях,ме кара аз да играя:) Вчера бебето до нас направи годинка,бяха решили дс почерпят навън на пейките.Супер яко парти стана.Хубави са летните празници:)

Ние зимата...ама късмет:)

Вече чакал с нетърпение да я водя на селото ни,че тук ми писва .

Ангия,много благодаря!И аз така го прецених мястото..четох рязни коментари тук там...Та решихме да си я водим септември в Гърция направо.А лятото на планина нещо.Сега ми се ще Боженци,че де влюбих в това местенце преди няколко години.И отново въпрос..към пътувалите до там скоро...Как беше пътя,завои много ли има?Хич не помня...преди грам не съм обръщала внимание...

Да се похваля!Най-накрая на 3,6 точно..Ая пътува самл в стола со,новия за "големите"...Simple Smile Сама сяда,колана,даже нас ни кара да се закопчаваме:)И гордо маха на полицаите из София:)

Хубав ден,момичета!

# 208
Здравейте,
Да се похваля на 05.06 се роди синът ни Никола - 3350гр, 50см. Раждането и престоят в Шейново минаха повече от добре (дори прекрасно бих казала).
Закърмих бебчо на 24-я час (бях планово секцио), сега се кърмим на поискване. За сега е доста спокоен. Е, от 2 дни се опитват да го мъчат колики, но давам Био Гайа и Еспумизан и май държа нещата под контрол.
Калина е доста ентусиазирана, че има "сладко братче" (тако го нарича), но се появяват наченки на ревност докато кърмя бебето и тя иска да е на стола за кърмене. Така че доста голяма навалица е по време на храненето на бебо Crazy

# 209
  • Ямбол
Mary_Angel честито малко мъжле,адаш,живо и здраво да е ,бързо въстановяване,а каката много да помага.
И Дени е много ентусиазирана и в голямо очакване и желание за помощ,за сега репетира с куклите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт