Честит 5-ти рожден ден, Декемврийче 2010 :) - 24

• 55 888
  • 462
  •   1
Отговори
# 210
Честито, Мари! Жив и здрав да расте и той и кака и всички вие. Мое любимо име, така щеше да се казва каката, ако беше момче  Heart Eyes Бързо възстановяване на мама и търпение от кака.  Hug

Никид, прегръдки и за теб.  Hug Леко изкарване на летните месеци.

# 211
  • София
Честито бебче , Мери Simple Smile Страхотно име Simple Smile Бързо възстановяване на теб Simple Smile. А, това с катеренето на стола докато кърмя бебето ми е изключително познато, така ще да е.

# 212
Мери,честито!Да е жив и здрав Никола!Наистина прекрасно име!Дано Калина не ревнува много и да се адаптирате плавно:)

Ние в крайна сметка решихме да изкараме няколко дни в Боженци юли,ще му мислим за пътя на място:)Казвам си,ако толкова са завоите,ще я нося ако трябва:)Не помня да са толкова страшни,ама една позната ми каза,че особено в една отсечка имало много.Ще видим.Вече нямам търпение за селото ни,но има още време.Иначе тия дни ги запълвахме с куклени театри,където каквото имаше изгледахме..ама излязоха в лятна почивка:)

Добра,загуби се..как сте?Да не сте на море вече?Simple Smile

Приятен ден на всички!

# 213
Мери Ейнджъл, да сте живи и здрави с малкия Никола! Дано да е срокойно и усмихнато бебе!
За кърменето, при нас с Гоше беше рядкост, но когато успеехме кака му се плашеше, че бебето ме хапе. И настояваше да го махна от мен. Накрая завършвахме гушнани тримата, че и тя да е спокойна.
Кали, да, на море  сме Simple Smile Засега са плували само в басейна, плаж надяваме се утре. Времето е нестабилно и тъкмо да излезем, вземе че завали, та по-далеко от басейна не ни се получи. Иначе е топло, свежо...абе моренце Simple Smile

# 214
Добра,дано е хубаво на морето..тук ден няма без дъжд:)В момента вали,черно е небето...не е истина тая пролет..то лято вече...Да си изкарате хубаво,помня че май повечко време ще сте там. На морето си е друга България:)

# 215
Добра,дано е хубаво на морето..тук ден няма без дъжд:)В момента вали,черно е небето...не е истина тая пролет..то лято вече...Да си изкарате хубаво,помня че май повечко време ще сте там. На морето си е друга България:)

Уви, Кали, България си е същата...
То моренцето си ни е хубаво, ама мангалите с конете.....яде яде, пък хвърли опаковката на земята. И туристите вероятно го правят, но аз нашенските манго видях. Тротоарите пълни със сергии, изнесени до ръба, а долу на пътя хем хвърчат автобуси, влакчета и всякакви моторни атракциони, хем има педя вода от дъждовете. Аз съм си като в София, дето се казва свикнала на мизерия, но за туристите ми е жал. Особено бабите и дядовците гледат тъжно и ужасено едновременно. А татковците с детски колички крачат в калните локви, щото няма къде другаде.
Дъжд има всеки ден, обилно и по много. Но сутринта си направихме чуден плаж на морето между порциите. Валя на закуска, спря за 2 часа, в които отскочихме смело. Децата се размазаха от кеф. Гоше за първи път цопа доброволно в море, досега все с убеждаване  и със страх. Водата е студена, но моите влизат, малко каляване Simple Smile За UV банските (нали ме пита), стигнахме до 2бр.на дете. С тези дъждове обаче не съхнат и щяха да ми  дойде добре още по 2 комплекта хихихи.

Последна редакция: ср, 18 юни 2014, 23:24 от dobra

# 216
  • София
еее, Добра, завидях ви Simple Smile за съжаление действителността на Българското Черноморие е такава, каквато я описваш и наистина жалко. Браво на Гоше Simple Smile

# 217
Ето заради това дето описваш...го прежалих нашето море и вече не ми е мъчно.Много ми се ходеше...от 2007 не съм била в БГ на море,последно си бяхме на Лозенец с голямата банда..и ми е носталгия..исках да отскочим за няколко дни..Даже половинката ме навиваше..Айде,първото й море да си е нашенското:)но,отказахме се.Сега като те слушам може би по-добре.Ще я заведем на планина малко и така,в Гърция септември и това е.По-спокойно би ли било с нея в БГ...но ще се настроя някак:)Не ми се заним ава да се ядосвам с тоя пусти наш си манталитет.А у нас бих след врвме пак отишла с приятелите:)На купон:)

Дано ,дано поне времето да е хубаво на морето!

Целувки,Добра!

# 218
Да си призная, на мен ми е идеално с дъждовете, защото не се опърляме като пиленца и въздуха  е много свеж. Днес пак си направихме над 2 часа морски  плаж, а след обяда в хотелския басейн. Аз оставих таткото с децата  и отидох на масаж  Blush такъв ни е пакета. Над Влас и над Несебър имаше тъмно черни облаци, но точно над нас синьо  Mr. Green Явно и това ни е в пакета  Joy Бяхме в бойна готовност да изчезнем от плажа, но така и не стана нужда.

# 219
Как сте след вчерашните събития по Черноморието?Страшна мъка!Дано всички ,които се намират там по морето, да сте добре и да не е имало паника и стрес.Аз имам братовчеди във Варна и докато ми писаха...малко се бях притеснила.

Приятрн ден на всички!

# 220
Честито бебенце Мари да е живо и здраво.
Дона е добре , но другите не са. Мъжа ми е в болница ,от първи Май е болен , малкия и него трябва да го водя на хиляда нещо просто нямам време дори да ви следя за което съжалявам.
На море май няма да ходим с тези болести. Поне аз съм добре , спрях и цигарите от месец вече не пуша ще видим колко ще издържа, каквото стане.

# 221
Момичета големия ми е със скарлатина има ли възможност да предпазя малкото? Май вече няма те са били в контакт. Ужас вече , страшно лято  Sad

# 222
Момичета големия ми е със скарлатина има ли възможност да предпазя малкото? Май вече няма те са били в контакт. Ужас вече , страшно лято  Sad
Роси, скарлатината по мое наблюдение не е силно заразна. Каката ми се разболя 2 пъти, доказано с гърлен секрет и още 1 път, мисля пак беше скарлатина, но не правихме изследвания. Та и трите пъти, не просто бяха контактни, ами ги хванах да си ближат езиците, после пък се плюеха, по-точно си пръхтяха в лицата като коне...детска им работа. Гоше не се разболя, а по принцип ми е кекав. Скарлатината е вид ангина, ние я карахме доста леко, за по 24 часа, но на АБ за 7 до 10  дена. Проявите не  бяха типични, вдигна  мн.висока Т първата вечер, гърлото и беше подуто до степен, че не можеше да си прибере езика и висеше от устата... на сутринта имаше само остатъчен нормален гърлобол и както казах след 24 часа нищо. Само единия път направи червен триъгълник около устата, но не беше ясно изразен. Малиновия език също беше умерено видим, с повече въображение. . Някой деца са податливи на този стрептокок, други не.
Влезли сте в яка серия, но дано да мине бързо и леко при баткото  Heart Eyes
Пп:  добре е да се направи кръвна картина след курса на лечение да се види общото състояние на организма. Нашата педи #1 не си правеше този труд, а педи #2 ......тя вече е история  Twisted Evil Стискайте ми палци за #3, че вече се записахме, но ми казаха, че не е блестящ педиатър. Нямах особен избор, кварталните доктори не приемат нови пациенти та беше цяло чудо, че тази каза да.

# 223
Добра много ти благодаря успокои ме.  Той, не вдигна температура до последно не знаех , само ми каза , че малко го дразни гърлото, след ден два се появи обрив , очите му блеснаха и езика си стана като по учебник , след преглед при лекар вече е 100 %  скарлатина. Започнахме АБ , но си е зор , защото  той не гълта дори и малки хапчета , всичко дъвче . Сега ще видя да го стрия и да го сложа в кисело мляко , защото милия сутринта едвам се справи. Знае , че трябва усетих го как му се повдига , но стисна зъби и успя, но е абсурд така да продължи толкова дни.

# 224
Ооо горкия, с тези хапчета си е зор. Аз от дете и до днес не мога да изпия дори вит.с на хапче, а камо ли по-голямо.
Защо не помолиш лекаря да ви изпише на сироп? Преди 2г ми се наложи да съм на АБ и ми преизчислиха доза от детски сироп.

Общи условия

Активация на акаунт