Отговори
# 105
Габче  Heart Eyes Heart Eyes Hug Мими Heart Eyes Heart Eyes Hug Ирка  Heart Eyes Heart Eyes Hug

Профче  Heart Eyes Heart Eyes Hug дано всичко е наред  spoko
Белл  Heart Eyes Heart Eyes Hug бързо възстановяване

# 106
За Езел ще замолим Ренку и Мичона,а за Кузея Дидока  Mr. Green
Хайде молим у скрито да ни разясните ,така накратичко ,аз за Али искам да знам как умира,то е ясно,че е умрял за да защити Кузей,но как точно  Hug Hug Hug
Скрит текст:
този който тормозеше Кузей в затвора и който купи обеците на Джемре, извика на някакво изоставено място, вси4ки близки на Кузей. на мястото отиват, Али, Джемре, Гюней и Зийнеб. Отдавна го гледах и ми се губят някои моменти, но той ги извика от името на Кузей. Той нау4и и се запъти да ги спре. Само не успя да се свърже с Али, за да му каже 4е е клопка и оня го застрелва

Последна редакция: чт, 13 фев 2014, 23:13 от мими - BG НАРЦИС - пазителка на подпокривното пространство

# 107
# 108
  • У Диспансера ...♥♥♥

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 109
  • Още у мъглата ...
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 110
  • Варненска клюкарка

">#t=13[/video]

# 111
Ох,тия у темата ги съжалявам,сега ще разберат всяка мимика на персонажа с мега сложни думи описана  hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy

Ох беее.... и аз я мярнах в темата за Север/ Юг, но отде нерви за такива чаршафи Laughing

Та и аз съм на опашката за кратък преразказ на КГ- обичам да знам в аванс нещата, ако може и за Езел накратко, как разбира, че детето е негово, как умира брат му и как умира сестрата на Ейшан...ако не ви затруднява разбира се Praynig
Скрит текст:
1 Езел прекарва Ейшан в най щастливия и ден за нея Peace в смисъл беше с воал много я обичал блябля Laughing и тя каза че е много щастлива Laughing и в този момент се появиха Вуйчо и брат му Laughing и и наговориха сумати работи Laughing и тя реши да се самоубива Laughing написа едно писмо на Джан и го остави  при баба му и дядо му като даде и писмото Peace и после Езел като дойде майка му му даде писмото Peace на края на писмото пишеше за последно да бъдем тримата заедно Джан Йомер Ейшан Laughing от писмото разбира че му е син Peace
2 Брат му умря по погрешка CryКенан който се пявява Laughing приятела на Вуйчо от миналото Peace та неговия подчинен Кая нарежда на бащата на Ейшан да убие Езел Peace трябваше да го бутне с една кола Peace но Мерт тръгна с колата на брат си след Дженго за едно нещо щот не му вярваше Peace и онзи тъмно пиян видя силует засили и прас #Cussing out
3 Сестрата на Ейшан я гръмва серийния убиец на Кенан по нареждане на Кая Peace Дженго вече е от тяхната страна и и им даде насока без да се усети- кое нещо ще раздели тримата-Езел Али и Ейшан Peace Кая разбра че това е Бахар и нареди да я гръмнат Peace

Ако не ме разбереш питай ще ти обясня Hug

# 112
Всичките бяха извикани на едно място освен Али беше викнат в някъв склад  Peace и Кузио се сети,е Али липсва и взеха всички да го търсят и после Ферхат го гръмна наще закъсняха  newsm78 и Али преди да умре му каза да бъде с  Джемре

# 113
# 114
за Кузеката ся да кажем 2 приказки
Скрит текст:
Ферат е този ,който тормози К и се опитва да му отмъсти затова че заради него убива собствената си жена. И затова праща смс на Зейнеп,Гюней и Джемре като им казва да отидат в някаква горичка,а на Али му определя среща  на някакво изоставено място(складове или нещо такова) ,та този Ферат там убива Али и си отмъщава на К. Но забравих да спомена че Ферат  на всички им праща смс  като блокира тела на К ,но  всички  си мислят че  К им ги изпраща  Crazy  и затова отиват на срещата .

# 115
# 116
  • Варненска клюкарка
Разбрах  всичко Ренко, а как Ейшан разбра, че Езел е Юмер

# 117
за Кузеката ся да кажем 2 приказки
Скрит текст:
Ферат е този ,който тормози К и се опитва да му отмъсти затова че заради него убива собствената си жена. И затова праща смс на Зейнеп,Гюней и Джемре като им казва да отидат в някаква горичка,а на Али му определя среща  на някакво изоставено място(складове или нещо такова) ,та този Ферат там убива Али и си отмъщава на К. Но забравих да спомена че Ферат  на всички им праща смс  като блокира тела на К ,но  всички  си мислят че  К им ги изпраща
Дианче леля,

Скрит текст:
Кузей, ще има ли връзка с Джемре преди края когато се женят и защо по едно време беше със Зейнеп?
Ще се разделили ли със Симай и тя, ще роди ли?
Много хубави ФЕмирски клипчета Heart Eyes сте пуснали. Никога не ми омръзват.

# 118
# 119
  • Още у мъглата ...
Ирка, много хубав, ама ми стана тъжно Rolling Eyes Heart Eyes
Белче, мерси за целувкения клип  Grinning Heart Eyes

Утре е 14-ти - давайте целувчени и сладки клипове  Grinning Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Party Party Party

Общи условия

Активация на акаунт