Отговори
# 45
Ей ги Кузей и Зейнеп https://www.youtube.com/watch?v=HtWlm2D0vxs  Heart Eyes

# 46
Не знам кво ми е.  newsm78 И личния ми доктор не знае.     33uu    

Скрит текст:
Днес си прекарах следобеда в поликлиниката. Снощи много ме стягаше и душеше, вдигнах кръвно, пулсът ми беше много учестен. Личния ми направи две кардиограми, щото първата не му хареса, а на втората обяви, че май нещо апаратурата не му е в ред. Според мен аз не съм, ама беше безсмислено да споря с него. На слушалка дробовете ми били чисти, сърцето работело добре. Кашлицата ми го притеснявала повече от оплакванията ми за сърце и задушаване. Rolling Eyes Според него били на нервна почва щото съм без работа от дълго време. Обяснявам, че на мен ми е добре в къщи и си почивам и си гледам живота, а други са с притесненията, ама нещо хич не ме разбра. Тъй и тъй бях там, от профилактиките съм имала право сега на мамография и кръв за холестерол, натрака ми набързо направления та изтръшках и тия кабинети. Утре трябва да ходя за резултатите. Междувременно ми даде рецепта за кашлицата и да ида на контролен преглед другия вторник. Бай дъ уей кашлям леко. Първото лекарство трябвало да го пия обаче поне месец и половина. Третото си го имам защото и аз самата си го бях изписала. И друг път прибягвам до него като имам дихателни проблеми. Прибрах се у нас да видя в интернет колко струват ориентировъчно другите илачи и да видя имам ли толкова пари. Е казвам ви честно щях да падна.  #Crazy Човекът ми е изписал антидепресант и билкови хапчета за кашлица. Като му изчетеш противопоказанията на антидепресанта и се депресираш.  Mr. Green Да не говорим, че явно е противопоказен, ако наистина имам проблем със сърцето.  doh Утре, като ида да си взема резултатите, личният ако не си е тръгнал, смятам да се разберем като мъже.  Mr. Green Компромисно съм си взела чай от маточина, но не ща да се тъпча с химия.  Crossing Arms

КГ, като не ми даваха две-три вечери да го гледам и изпуснах съвсем нишката. Да не говорим, че още не съм научила имената на всички герои. Като напишете тук някой, почвам да въртя очички и да се чудя кой беше.  hahaha

Зиз, извинявай че китките не са ти били точнУ, ама гледам си се оправила и сама.  hahaha
Профи, дано вси4ко е наред утре когато вземеш резултатите, но за сърцето,ЕКГ е по добре да направиш, защото кардиограмите не винаги показват истината Peace

# 47
Булка ,малко китки да апнеш

# 48
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Мимче, ми аз друга кардиограма освен ЕКГ не знам душко. Embarassed Слагат ти щипките на ръцет и на краката, а около сърцето те накачулват с 5-6 "вендузки" и включват електро кардиографа.  Peace

# 49
Мимче, ми аз друга кардиограма освен ЕКГ не знам душко. Embarassed Слагат ти щипките на ръцет и на краката, а около сърцето те накачулват с 5-6 "вендузки" и включват електро кардиографа.  Peace
Профи, това за което говоря е ехограф и е като видеозон и се скива вси4ко Peace

# 50
  • У Диспансера ...♥♥♥
Да ,на нас ни ги правят на работа,това са задължителни изследвания от работа и всяка година ни ги правят ,та това ,за което говори Мичето,и него са ми правели и се вижда всичко,даже и  за стомаха ми казаха как бил ,и съм ядяла предимно суха храна  Peace

# 51
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
 hahaha Разбрахме се. Той моят доктор на рентген не щя да ме прати, ти за какви екстри ми говориш!  Laughing

# 52
  • Още у мъглата ...
Мимче Hug, Релаксче  Hug, мерси за осветляването ми коя е Зейнеп и фотките  Grinning Визуално ми харесва Grinning, ще видя после и като персонаж  Peace
Ама не ми казвайте повече, че не обичам да знам предварително какво се случва нататък  Peace Горе-долу, щот видях какво се случва на края на ЗП още по средата на сериала и после малко през пръсти го гледах, щото знаех края  Rolling Eyes Е, те такова такова диване съм Mr. Green

Профче  Hug Heart Eyes Все пак се надявам наистина апаратът да не е в ред, отколкото сърцето ти  Grinning Hug
Но по-добре да отидеш при специалист-сърдечен лекар, а не при личния с обща медицина Peace
Искай му утре направление Crossing Arms

# 53
  • Още у мъглата ...
Да ,на нас ни ги правят на работа,това са задължителни изследвания от работа и всяка година ни ги правят ,та това ,за което говори Мичето,и него са ми правели и се вижда всичко,даже и  за стомаха ми казаха как бил ,и съм ядяла предимно суха храна  Peace
Peace Да, по трудовата медицина  Peace Мен така ми намериха камъняци в жлъчката, нито болки съм имала, нито имам (щот още си играят билярд в жлъчката), но ехографа безмилостно ги откри  Mr. Green

# 54
  • Варненска клюкарка
Проф, Мимето говори за ехокардиография, но се прави само от специалист кардиолог, а не от доктор само с образна диагностика Peace Не е като обикновенната ехография и не се таксува на нейната цена Peace

Но те и да те пратят на ехокардио, то е платена услуга. Обикновенно е към 40 лв. Само за децата е по здравна каса Peace
Това лято като бях в болница с бъбречен проблем, ми правиха и това за да видят дали отоците не са от сърцето...нали се докаросах с една диета  до болница ooooh!

Ох този грип е ужасен- и аз нещо не съм наред и се чудя да отивам ли и аз на доктор- нещо не мога да откашлям, имам хрипове, изморявам се, а майка ми е асматичка след един нелекуван бронхит и сега съм се вкарала във филм #Shocked

Последна редакция: чт, 13 фев 2014, 22:08 от Беллора

# 55
  • Още у мъглата ...
hahaha Разбрахме се. Той моят доктор на рентген не щя да ме прати, ти за какви екстри ми говориш!  Laughing

Ама ако така продължава, да не му пратим Господари на ефира  Mr. Green Crossing Arms

# 56
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Ели благодаря за нежността, с тези пролетни и прекрасни ФЕМИР
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Габи благодаря за усмивките, хумора, комиксите, смеха от душа, страхотни идеи

Зизу благодаря за мястото където пак да си живеем всеки ден,  на воля да си щуреем

привет на всички, Прекрасни тук   Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, днес нямам време да ви изчета, че трябва да гледам Кузей  Joy Joy Joy Joy Joy, ама утре на работа ще намеря време да дочета старата тема, че ви оставих на 15 стр, а то вече сте на 5 стр в новата  Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 13 фев 2014, 22:19 от МарМиши-ВИП-намбър-7

# 57
  • Още у мъглата ...
Проф, Мимето говори за ехокардиография Peace

Но те и да те пратят на ехокардио, то е платена услуга. Обикновенно е към 40 лв. Само за децата е по здравна каса Peace

Ох този грип е ужасен- и аз нещо не съм наред и се чудя да отивам ли и аз на доктор- нещо не мога да откашлям, имам хрипове, изморявам се, а майка ми е асматичка след един нелекуван бронхит и сега съм се вкарала във филм #Shocked

Бел, не ставай хипохондричка  Laughing Peace Това, че кашляш и имаш хрипове, хич не значи, че ще получиш астма и ти  Peace Ама отиди на дофтур да ти даде илачи да се отхрачиш и да ти мине по-бързо, отколкото със самолечение  Hug Peace

А по повод на 40-те лв., по-добре да се дадат за здравето, ако ще да се измъчат след това, но да се знае какво е състоянието, но както казах по-горе, това специалист-сърдечен лекар може да прецени най-добре  Peace

# 58
  • Още у мъглата ...
Мариетче  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Лелееее, ама ти съвсем се оКузи  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ааааа, не се позволява да не ни обръщаш внимание  Laughing Joy Joy Joy Hug Hug

# 59
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Божеее как ме блъска глава и от нищо не минава #Cussing out
Зиз, ела с пищака да ме пернеш от упор Mr. Green
Я ме слушай внимателно ся... Naughty

Борислав в 5-ти клас завърши с 3.45 Mr. Green
В момента има две висши...работи като експерт финансист и получава 1000лв заплата...като след 3 месеца ще му скочи на 1500лв. Peace

Направи си сметката и се замисли...трябва ли толкова да драматизираш... Hug

Общи условия

Активация на акаунт