Отговори
# 120
Всичките бяха извикани на едно място освен Али беше викнат в някъв склад  Peace и Кузио се сети,е Али липсва и взеха всички да го търсят и после Ферхат го гръмна наще закъсняха  newsm78 и Али преди да умре му каза да бъде с  Джемре
малиййй, верно, 4е така беше ooooh! как подведох Ирка Outta Joint Mr. Green
аз го гледах още когато го излъ4ваха по турската, а то си беше отдавна Laughing

# 121
  • Варненска клюкарка

Много обичам тази песен Heart Eyes

# 122
И аз го гледах още като го излъчваха  Naughty

# 123
И аз го гледах още като го излъчваха  Naughty
Е, ти си по млада и не си на гинко-билоба още Mr. Green

# 124
за Кузеката ся да кажем 2 приказки
Скрит текст:
Ферат е този ,който тормози К и се опитва да му отмъсти затова че заради него убива собствената си жена. И затова праща смс на Зейнеп,Гюней и Джемре като им казва да отидат в някаква горичка,а на Али му определя среща  на някакво изоставено място(складове или нещо такова) ,та този Ферат там убива Али и си отмъщава на К. Но забравих да спомена че Ферат  на всички им праща смс  като блокира тела на К ,но  всички  си мислят че  К им ги изпраща
Дианче леля,

Скрит текст:
Кузей, ще има ли връзка с Джемре преди края когато се женят и защо по едно време беше със Зейнеп?
Много хубави ФЕмирски клипчета Heart Eyes сте пуснали. Никога не ми омръзват.
Лелче
Скрит текст:
след като се разделя със З ,се хвърля в друго приключение  в издирването на дъщерята на Ф ,за да му отмъсти ...Дж. го вижда с щерката  на Ф, и тя се омъжва  за брата на Бану,но в последствие  казва на К че един ден ще са заедно и той трябва да го приема,но той все се дърпаше,докато накрая се предаде и всички вече знаеха че те се обичат много въпреки гадостите  на Г

# 125
а и аз мн не помня все пак гледам 100 сериала  Mr. Green става мешена скара

# 126
  • някъде из Врачанско
 Hug добра нощ, момичета
Екип:

Романтика - ЕлитУлия- newsm51 newsm51 newsm51 и много спокойствие

Комикси - Габа- newsm51 newsm51 newsm51 още нови творби
За Зизу- newsm51 newsm51 newsm51 -давай още реклами, накупувах си толкова неща от вчерашните ти реклами,че фалираха магазините,
за всички ни- Hug и  newsm51 newsm51 newsm51

# 127
Всичките бяха извикани на едно място освен Али беше викнат в някъв склад  Peace и Кузио се сети,е Али липсва и взеха всички да го търсят и после Ферхат го гръмна наще закъсняха  newsm78 и Али преди да умре му каза да бъде с  Джемре
малиййй, верно, 4е така беше ooooh! как подведох Ирка Outta Joint Mr. Green
аз го гледах още когато го излъ4ваха по турската, а то си беше отдавна Laughing
и аз така ,че 1-во без превод,после с превод във кефисеир  Mr. Green

# 128
Разбрах  всичко Ренко, а как Ейшан разбра, че Езел е Юмер
Скрит текст:
Кенан и каза Peace но я настрои против него #Cussing out каза и че той е убил сестра и #Cussing outпосле се срещнаха прегърнаха  Heart Eyes но тя тръгна с Кая Twisted Evil и той я попита няма ли да го изслушаш newsm78 а тя вика не защото ще му повярвам ooooh! голема апталка беше тогава #2gunfire ама филм да става Laughing

# 129
а и аз мн не помня все пак гледам 100 сериала  Mr. Green става мешена скара
то4но Peace и аз съм така Shocked този филм като го гледах, следях още пет Joy то и сега съм така Joy Joy Joy

# 130
Взаймно се харесаха с Зейнеп,и тя многократно питаше моржа Джема дали изпитва нещо към Кузио тя йок мок   ooooh! Даже Кузио първи целуна Зейнеп

# 131
  • У Диспансера ...♥♥♥

Party Party Party Party

# 132
ПАвлинче Hug

# 133
  • Варненска клюкарка

# 134

Общи условия

Активация на акаунт