Отговори
# 135
Разбрах  всичко Ренко, а как Ейшан разбра, че Езел е Юмер
Скрит текст:
Кенан и каза Peace но я настрои против него #Cussing out каза и че той е убил сестра и #Cussing outпосле се срещнаха прегърнаха  Heart Eyes но тя тръгна с Кая Twisted Evil и той я попита няма ли да го изслушаш newsm78 а тя вика не защото ще му повярвам ooooh! голема апталка беше тогава #2gunfire ама филм да става Laughing
тц,тц,тц, тая Ренка помни кат слон  ooooh! 4ак ти завидех Joy

Павлин4е Hug Hug Hug Hug

# 136
Взаймно се харесаха с Зейнеп,и тя многократно питаше моржа Джема дали изпитва нещо към Кузио тя йок мок   ooooh! Даже Кузио първи целуна Зейнеп
но я целуна ,за да накара Дж да не храни надежди  и да я отдалечи от себе си защото е била годеница на брат му... Peace

# 137
  • Още у мъглата ...

А тази песен толкова я обичам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и заедно с ФЕмир  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 138
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Мариетче, що така не харесваш Мерве Боолур?  Laughing Според мен всичко й е точнУ.  Laughing Hug

Мариетче, Габче, мерси за отговора за броя на сериите.  Hug     bouquet  
Хубава е,обаче аз от Малки тайни ми стана нещо противна,че тя беше гадина в началото там  Mr. Green
А в КГ,се залепи за Кузей,накрая като са разделени е симпатична вече  Joy Joy

аз също от Малки тайни, не я харесвам и като видях, че ки тук играе и после как се лепна за Кузей, съвсем ... иначе ми е лигава, не е грозна, на моменти е симпатична няма да си кривя душата, но е от типа актриси, които първият път не ме ли грабнат и те така си отива ... не ми харесва, дразни ме само като я видя Simple Smile

Последна редакция: чт, 13 фев 2014, 23:44 от МарМиши-ВИП-намбър-7

# 139
  • Още у мъглата ...
Еййй, ша стана кривогледа от КГ-то, дет открехвате неща напред  Mr. Green Joy Joy Joy Чудя се как бързо да отметна поглед  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
А скритите текстове въобще не отварям, ша зема да пропусна някоя тортичка така  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 140
То тва го спираше винаги Кузио,че е била годеница на брат му  Mr. Green  и олмаза   не падаше  Mr. Green Горката Джема цял сериал има две целувки  Mr. Green

# 141
Еййй, ша стана кривогледа от КГ-то, дет открехвате неща напред  Mr. Green Joy Joy Joy Чудя се как бързо да отметна поглед  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
А скритите текстове въобще не отварям, ша зема да пропусна някоя тортичка така  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Габче , у скритото само засега няма толти  newsm78 абе днеска аз нищо сладко не видях да сте сервирали

# 142
Joy Joy Joy Joy Joy няма торти hahaha само завески повдигат Mr. Green

# 143
  • У Диспансера ...♥♥♥
Гъбак и аз това си помислих,че ще станеш ингьос  hahaha hahaha hahaha hahaha
Аз търся Хиляди слънца за Ренку,та затова си слагам клипарки  Joy Joy Joy

# 144
Скрит текст:
Кенан и каза Peace но я настрои против него #Cussing out каза и че той е убил сестра и #Cussing outпосле се срещнаха прегърнаха  Heart Eyes но тя тръгна с Кая Twisted Evil и той я попита няма ли да го изслушаш newsm78 а тя вика не защото ще му повярвам ooooh! голема апталка беше тогава #2gunfire ама филм да става Laughing
newsm47 За него нема кък Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 145
Гъбак и аз това си помислих,че ще станеш ингьос  hahaha hahaha hahaha hahaha
Аз търся Хиляди слънца за Ренку,та затова си слагам клипарки  Joy Joy Joy
Party Party Party  love001

# 146
  • У Диспансера ...♥♥♥
Значи сега след годежа,тая няма се събере повече Джемре с въшката Гюней  Mr. Green

# 147
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
newsm47 За него нема кък Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз за Езелката ,не случайно ви казах кой ще разкаже  Joy Joy Joy

# 148
То тва го спираше винаги Кузио,че е била годеница на брат му  Mr. Green  и олмаза   не падаше  Mr. Green Горката Джема цял сериал има две целувки  Mr. Green
ееее,иначИ щеше да ѝ обърни хастарЯ  ако не беше годеница на брат му и Зейнепка  щеше да прай кекс на куково лято  Mr. Green Joy Joy Joy

# 149
Габче , у скритото само засега няма толти  newsm78 абе днеска аз нищо сладко не видях да сте сервирали [/color]
Аааааа Naughty аз си лапнах един сладък букет Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Joy

Общи условия

Активация на акаунт