Отговори
# 150
Значи сега след годежа,тая няма се събере повече Джемре с въшката Гюней  Mr. Green
Тц  Mr. Green

# 151
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Я се спрете с тия болежки! То бива бива грижа за спама, ама чак пък толкоз!  Mr. Green
Белл, не се вкарвай в моя филм!  Wink Hug

И аз благодаря, че ме светнахте коя е Зейнеп. Хал хабер си нямах, че Мервето и в КГ играе. Аз я харесвам  Heart Eyes, има много различно и аристократично лице. Излъчването й ми напомня Одри Хепбърн. Peace

незнам за какво иде реч, че не съм чела до тук, ама да си кажа - Зейнеб хич не я харесвам, а пък самата актриса още повече, изобщо не ми харесва нито излъчването, нито нищо .... няма да задълбавам, че съм и анти фен  Joy Joy Joy Joy

Ех, Мише, и аз съм на същото мнение. Тая хич не мога да я дишам. Дразни ме нещо и това е. И дъщеря ми е на същото мнение.

Наде, влез в темата на филма
Скрит текст:
нашата приятелка - Маргото се е разписала там  Grinning То са анализи на всички герои за всяка серия - пълен литературен анализ. Всичко ще разбереш - даже и защо реагират така  Mr. Green

Признавам си, че напоследък и аз ви пренебрегвам зарад КГ. Не че ви липсвам, де. Ама нейсе  Laughing

Профче, дано всичко да е наред.

Хайде, пускам си да слушам сладурите при Слави и 30 серия на КГ.

как да не ЛИПСВАШ - всички сме едно и който и да го няма се усеща липса  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 152
Ама важното е,че Зейнеп не остана на сухо  Whistling а Кузио кви червени гащи показа  Mr. Green То тоя морж за малко да развали кекса им нъл тъкмо са разфърлят и она иди и Кузио бърза да нахлузи блузона  Mr. Green и после кат тръгна продължиха  Mr. Green

# 153
Еййй, ша стана кривогледа от КГ-то, дет открехвате неща напред  Mr. Green Joy Joy Joy Чудя се как бързо да отметна поглед  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
А скритите текстове въобще не отварям, ша зема да пропусна някоя тортичка така  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Габче , у скритото само засега няма толти  newsm78 абе днеска аз нищо сладко не видях да сте сервирали [/color]
Аааааа Naughty аз си лапнах един сладък букет Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Joy
РенУ  Heart Eyes Hug то затуй ли нищо невидоф днес ,да ни си обула шпайковете на Габка  Mr. Green че тя милата отваря всичко скрито с надеждата да е торта  Joy Joy Joyама йок  Mr. Green

# 154
 Whistling
Скрит текст:
торта
Скрит текст:
торта
Скрит текст:
торта
Скрит текст:
торта
Скрит текст:
Whistling

# 155
Ама важното е,че Зейнеп не остана на сухо  Whistling а Кузио кви червени гащи показа  Mr. Green То тоя морж за малко да развали кекса им нъл тъкмо са разфърлят и она иди и Кузио бърза да нахлузи блузона  Mr. Green и после кат тръгна продължиха  Mr. Green
Mr. Green то туй и остана  на ЗейнотУ

# 156
Еййй, ша стана кривогледа от КГ-то, дет открехвате неща напред  Mr. Green Joy Joy Joy Чудя се как бързо да отметна поглед  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
А скритите текстове въобще не отварям, ша зема да пропусна някоя тортичка така  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Габче , у скритото само засега няма толти  newsm78 абе днеска аз нищо сладко не видях да сте сервирали [/color]
Аааааа Naughty аз си лапнах един сладък букет Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Joy
РенУ  Heart Eyes Hug то затуй ли нищо невидоф днес ,да ни си обула шпайковете на Габка  Mr. Green че тя милата отваря всичко скрито с надеждата да е торта  Joy Joy Joyама йок  Mr. Green
Тц Laughing Булка Heart Eyes се смилила над мен Mr. Green па и никой не го лапнал дорде ме немаше Shocked Mr. Green

# 157
Whistling
Скрит текст:
торта
Скрит текст:
торта
Скрит текст:
торта
Скрит текст:
торта
Скрит текст:
Whistling
Joy Joy Joy Joy как не те мързе Mr. Green

# 158
Mr. Green то туй и остана  на ЗейнотУ
доволна остана сайдисана  Whistling пък Она с джама си остана  Mr. Green

# 159
# 160
оффф,ама ич никой не съ сеща да фърли нещу за душата

Скрит текст:
не сЪ блъскайти има за всички
Скрит текст:
Naughtyмолим в колонка по един
Скрит текст:
smile3534
Скрит текст:
за ко сте сЪ наредили  newsm78
Скрит текст:
[/b]

# 161
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

ИркаHug Hug Hug добре че си ти да сме баш по темата, че верно малко се отплеснахме   Joy Joy Joy Joy

# 162
# 163
оффф,ама ич никой не съ сеща да фърли нещу за душата

Скрит текст:
не сЪ блъскайти има за всички
Скрит текст:
Naughtyмолим в колонка по един
Скрит текст:
smile3534
Скрит текст:
за ко сте сЪ наредили  newsm78
Скрит текст: