Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да поддържам връзка със семейството си в България, докато съм в чужбина?
Има ли успешни случаи на деца, които освен на английски са проговорили и на български?
Кои са четирите празника, които се празнуват?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да поддържам връзка със семейството си в България, докато съм в чужбина?
Можете да закупите предплатена SIM карта с основен телефон или да използвате приложения като Skype, ако имате достъп до Wi-Fi. Освен това можете да разгледате опциите за предплатени мобилни телефони в магазини като Walmart или Target, които предлагат евтини телефони с предплатени SIM карти. Можете също така да използвате услуги като www.hello bulgaria.com, които предлагат възможността за провеждане на разговори с България за няколко цента на минута. Освен това можете да използвате Skype като стационарен телефон и да набирате телефонни номера чрез техните платени услуги.
-
Има ли успешни случаи на деца, които освен на английски са проговорили и на български?
-
Кои са четирите празника, които се празнуват?
-
Какви са мненията за къщата, която обмисляме да купим?
-
Какви са мненията за смяната на покрива и климатика?

. Някой мина и го попита нещо...стана скандал от ония дето 
не знам как стана, стрес ли, много папкане ли, ама е неоспорим факт, та леко им съчувствам, защото съм от тази страна. Но мерки трябват да се вземат, спор няма. 
Но там където вие живеете няма нито ранени нито убити нали. Та… могат да се избегнат лесно… И човек даже не се замисля, че живее в съседство с такива събития.