Купидон избрал е 14-ти февруари, тестчето ми с две чертички да нашари - 154

• 25 498
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, момичета!

Надявам се да сте прекари страхотно вчера, независимо кой празник сте отбелязали.

Добре дошли на новите момичета!

Теди, честито сърчице!

Естелка, още малко търпение, мила!

Моменце, радвам се, че всичко е наред!

Гушки на всички   bouquet

# 61
Две болници, защото в едната пусках кръв, за да видим дали ми стига фраксито, другата - Надежда, за да видим бебо.
Теди, честито  Heart Eyes
Милена, кофти диагноза е, няма какво да се лъжем, но пък има начини да се заобиколи.
Ани, повече от добре е ову на 12 ден.
Естелче, малко късно се включвам, но аз бих си пила естрофем до категорично отрицателен тест - важен е за лигавицата.
Деси, добре дошла  Peace
Кокоска ще я изям  Heart Eyes

# 62
  • NE
Теди Честито туп-туп. Heart Eyes Все така да туптите в синхрон. Hug
Моме Важно е че с твоето юначе всичко е наред. Hug Сега си в най-хубавия период. Heart Eyes
Естелче Още малко и ще видиш твоето щастие. Praynig
Миленче Мъжете са много по-чувствителни от нас. Бъдете си подкрепа и с общи усилия ще успеете. Hug
Ани Успех със следващия преглед. Hug
Маре Оправяй се бързо. Hug

# 63
  • В сърцето на любимия човек
Привет  Hug
Теди - честито сърчице  Hug Да тупти силно и да се гушкате по термин  Hug
Моме - кажи как е младежа  Hug
Ани - понякога при подути черва се случва да не се види добре единия яйчник, не се притеснявай. Надявам се все пак по лека-лека да проверите всичко, докато минат 6-те месеца  Hug Спермограма направихте ли (извинявай, ако си писала, но днес съм много отнесена)?

# 64
  • гр. София
Давам отчет от днес:

Скрит текст:
Аз си имам 2 фукли в ляво - 11 и 12 мм. Лигавицата е 9М. В понеделник по обяд/следобяд пак съм на проверка. Май няма да ми дават медикаменти. Добре се справям и сама.  Crazy

# 65
  • гр. София
Теди, честито сърчице.  Hug Hug Hug

# 66
  • В сърцето на любимия човек
Шоки - браво на теб  Hug

# 67
  • гр. София
 Hug Hug Hug Hug

# 68
Шоки, ще ги вадите ли newsm78

# 69
  • гр. София
Сигме, ще ги вадим, че нещо съм го закъсала с ХПВ-то.  ooooh! Перси иска и преди транфер като насаберем да ми направи пак биопсия, че предния път съм реагирала добре и се бил захванал ембриона.  Grinning Иначе при самата предна биопсия няма никакви забележки.

# 70
да бе, четох че си с един от високите щамове  Tired
баси, къде си го гепила?
Ами що не пробвате първо натурално? Знам ли- ако съм аз, няма да се подлагам на упойки и разправии с процедури. Не на последно място не с и малко парите- пункция -не помня колко беше- 350 май, замразяване -400.

# 71
  • гр. София
Ами в ляво нещо натурално не се получава. Не знам защо така.   33uu Според Перси или трябва да се действа на момента и по най-бърз начин да забременявам или да пия имуностимулатори. Ама не ми се чакат толкова много месеци. А иначе и кексене ще има задължително, че да не вземат да ми изпуснат ф-те и да си изпусна шанса.  Laughing

# 72
  • гр. София
А иначе не знам как съм го гепила тоз вирус.  no

# 73
Чеки бе, къв секс  newsm78
Нали ще ги вадите  Thinking
мани ще вземеш да ги изпопукаш.

# 74
  • гр. София
На естествен съм изцяло, нямам стимулация. Ама не знам как бих могла да ги изпопукам.   newsm78
Ще питам Перси до кога ще ми разреши кексенето.

Общи условия

Активация на акаунт