Купидон избрал е 14-ти февруари, тестчето ми с две чертички да нашари - 154

• 25 502
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
че какво като нямаш стимулация  newsm78
те в един момент се пукат. ако има движение, натиск то помага да се освободят.
ако ще ги вадите тоя месец, по добре правете тия работи след пункцията.

в смисъл не може хем да извадиш яйцеклетката, хем да правиш секс да я оплодиш  Crazy

# 76
  • В сърцето на любимия човек
Шоки - Сигмето е права - след като декември месец опуках фоликула без време, Тимева на нас ни забрани кексене след като фоликулите достигнат 12-14мм.

# 77
  • гр. София
Добре, ще го имам в предвид.  Hug Hug Hug

# 78
  • В къщурката на хълма на феите
Е 11 ден е,да е рано,колко да е рано
достатъчно, за да ти даде фалшиво отрицателен тест Peace

# 79
Пънче,прекрасна тема,дано да се напълни с много прекрасни новини  bouquet

Естелче,не съм пускала палци за теб.Раничко е било за пиклив тест fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 80
  • NE
Естелче Аз бях с напълно отрицателен тест точно деня преди да видя едни хубави 2 чертички, така че всичко се случва. Praynig

# 81
до де се наканя да пиша и вий 3 страници изписали ooooh!
Шоколадче ако ще ги вадите по-добре карайте само на любовна игра  Simple Smile
Естел неискам да те надъхвам,но ще ти споделя,че когато забременях с малката 5 дена след закъснението и тестовете ми бяха отрицателни и накрая мацките тука ме навиха и направих кръвен и така разбрах,че съм бременна(голям цирк си беше.....ех спомени,спомени) така,че трай още и стискаме
аз пък днес си получих писмото и съм на лекар чак март месец.тия тука като нямат зор и си мислят,че мога да ги чакам до безкрай  Crossing Arms

# 82
Сладурки благодаря за милото посрещане  Hug Успех на всички  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 83
  • Германия
Добро утро,
Първо искам да благодаря на Пънчето за хубавата тема. И не е хич толкова шарена.
Нямах обхват в планината на 1850 метра. Но си ви мислех. Вчера беше страхотно ходенето със снегохидки.
Скрит текст:
С изключение н факта, че още при изкачването нещо мого бързо се задъхвах, та ме изчакваха. Накрая, малко преди да стигнем хижата получих сърцебиене, задух и ми пречерняваше. Наложи се да ме закрат до хижата. Полежах в стаята и после реших, че е най добре да се прибера в къщи, че и при най малкото нагорнище се задъхвах. Сега съм по добре. Утре ще ходя на лекар. Да видим, дали този път ще открият нещо. И друг път съм имала сърцетуп, но е минавало до 10 минути.
Не се сърдете, но почти нищо не запомних.
Естелка, дано е било рано.
Шоко: успех с фукитата.
Маре: бързо оздравяване.
Чъки: супер, за новата клиника. А получи ли си резултатите от старата.
Другото ми се изпари от мозъка.

# 84
Знам че може да не е по темата но мн.ще съм благодарна ако споделите мнение.всеки път след ову се заглеждам в признаци или нещо да ме боли и като нищо не усещам и викам край.нищо ни е станало  Rolling Eyes

# 85
  • Варна
Глухарче,да не е хапчетата newsm78
Не вярвям,че теста ще е +,утре до към 11.00 ми обещаха да е готов,веднага щом го получа,ще пиша какъв е резултата,незнам кой по-напред да утешавам,ММ ли,мене си ли ooooh!
Казах му за пикливия,как реагира само Tired
Шоки,стискам палци за теб,миличка,дано ни зарадваш Praynig Hug
Я кажете кво правят чааветата,пълнят ли памперсите Mr. Green
Азирче,може да имаш,може да нямаш,това не е показателно Hug

# 86
  • Варна
Естелка, излизам на разходка с ММ, но ще следя за новини... Стискам палците...

# 87
Естелче,не се навивай отсега за лош резултат,всичко ще се разбере утре.Много гушки от мен и стиснати палци.
Мушморок,много е гадно това чакане за лекар в чужбина.И аз се ядосвам,ама нямам друг вариант.
Глухарче,не са ми изпратили резултати,първо им трябвало потвърждение от другата клиника,че ще почвам процедура при тях и тогава.Мислех да ги поизлъжа,че ще правя в Бг,ама няма как да стане ,щото ще се разбере.

# 88
  • NE
Естелче  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Азира Аз всеки месец се взирах, измислях и какво ли още не че може да е станало, а то не беше. Спомням си че в месеца в който забременях нищичко не усетих, ама нищичко. Два дни преди 2-те чертички ми замириса котешката храна на кръв  Shocked, а на другия ден се скарах с майка и ме преряза силна болка долу и леко се зачудих, ама леко. Laughing
Евче Приятна разходка. Аз се моля да изляза до магазина. Joy

Вили слушка и прави ръца-пръца много. Да се похваля че днес ни падна пъпчето. Heart Eyes

# 89
  • до едно тепе
Бърз запис да не ви изтървам.
Пънче   bouquet за темата. Дано се напълни с много добри новини Praynig
Добре дошли на новите-стари момичета Mr. Green Бърз успех ви пожелавам Hug

Общи условия

Активация на акаунт