Купидон избрал е 14-ти февруари, тестчето ми с две чертички да нашари - 154

• 25 529
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
Естелче  Praynig Hug то е хубаво човек да е подготвен за най-лошото, че като не се случи да не ни боли много, ама ти недей така деееее, ранко е за такива заключения  Hug
Глухарче сега пак този сърцетуп от къде излезе  Thinking Дано да е нещо инцидентно и да няма други проблеми  Hug
Феичке да нацелуваш ръца-пърцащото слънчице  Heart Eyes
Чъки,Мушмуроче трябва да се научим на търпение с това чакане за среща с докторите, че друг избор нямаме

# 91
  • София
Естелче, питах просто защото ибейските са по чувствителни. Hug Стискам палци за кръвния.
Пънче, ми питаха ме спермограма пускали ли сме, казах-не, първото дете от същия партньор ли е - да и това беше.
Флауърче, честито. Къде ще го хвърляте? Нашия още си е в шкафа. Mr. Green Цункай ръца-пръцащото. Heart Eyes
Маре, пооправи ли се?
Глухи, ти проблеми с ЩЗ имаш ли? Щото ми напомнят симптомите, а пък ако нямаш, се надявам че тялото ти просто те предупреждава да се пазиш повечко. Heart Eyes Hug
Ей много хубаво време тези дни, само за  beer2.
Скрит текст:
Утре съм при Начев, на контрола след първия месец хапчета, как лети времето. Резултата от изследванията ФТ4 в норма, ТСХ-то от 0,15 сега е 0,006. Thinking

# 92
  • Варна
Их, аз нали съм руса, пак не съм разбрала... Естелка, мислех че днес ще ти излязат резултатите от теста... (пък не се замислих, че е неделя).
Азира, в месеца, в който забременях не усещах нищо друго освен, че каквото и да хапна ми ставаше ужасно тежко. Все едно, че съм яла страшно много...

# 93
Пънче, прекрасна темичка Hug
Стели, да не съм те чула такава..... С тези отрицателни мисли няма как да доведеш до нещо хубаво... Не си ли гледала "Тайната"? Мислите предизвикват всичко, казвам го и от личен опит. Искам те позитивна най-вече сега Hug
Милена, защо не направите СГ във Варна при Александров? По-надеждно ми се струва, не им вярвам на тия в Бургас #2gunfire

# 94
  • София
Азира, и аз всеки месец си въобразявах симптоми, после разочарованието беше голямо. Точно в месеца, когато забременях, бях сигурна, че не е станало, а имах като по-силно ПМС, което се изразяваше основно в болки в гърдите. Само това е, а има жени, които и толкова не усещат, така че е много относително. Колкото повече не го мислиш, толкова по-добре...
Естелка, чакам с нетърпение резултатите и съм стиснала всички палци!  Hug

# 95
Ани Бани има подобрение, и се надявам да отминава, че три седмици ме умори вече.
Мн ниско бе, въпреки хапчетата. Ще чакаме да споделиш след срещата с Начев.

Хи при вас за биричка, а при мен почти -20, отивам на разходка докато има слънчице, че да измрат вирусите  Mr. Green

# 96
Рокси,и към Варна ще се ходи няма начин.
Момичета ,имам един въпрос-гадния цикъл ми дойде 4дни по-рано #Cussing out,и сега незнам дали да отменям часа за утре ,вие какво ще кажете newsm78?

Последна редакция: нд, 16 фев 2014, 22:13 от миле-на

# 97
  • В сърцето на любимия човек
Не го отменяй - на 2-ри ден е добре за преглед  Peace
Ще те видят дали няма някоя задържана гад и ще преброят антралните фоликули  Hug

ПП: Поискай си хормони на 3-ти ден  Peace

# 98
Пънче благодаря ти,за първи път ми се случва да ми дойде толкова рано на 21 ден ,при цикъл точен като часовник 25дни ooooh!Оффф ,едни мисли ми нахлуват в главата не е истина  #2gunfire
О задължително хормони ,борбата започва Whistling

# 99
  • В сърцето на любимия човек
Не се тревожи, може да си имала по-ранна овулация, при мен се е случвало да имам на 8-ми ден и съответно цикъла ми беше 19 дни  ooooh! Този месец с резорбираните фоликули пак ми дойде на 19-ти ден, така че 2 дни не е толкова страшно  Hug

# 100
Стелчооо,бременна си и точка по въпроса  Crossing Arms

# 101
Прочетох ви набързо  Hug Hug Hug Hug Hug
Естелкааа, бременна си, и аз го твърдя! Моля се за прекрасен резултат утре  Praynig И на тия тестове не им вервай, ей  Naughty Само ако ми униваш предварително щА бия  Hug Hug Hug Hug
Шоко  Praynig
Толко беше, айде, много успях и гушоци за всички ви  Hug

# 102
Миле-на ще се борим и още как, само резултат да има  Hug

Поразгледах снимчиците в албумчето.
Феичке, ще изпапкам бузките на Вили, а на Емка сладката прическа, и на малкия кокос хубавите очички дето не остават мама да си почива  Heart Eyes
И аз сложих две снимчици от мен и половинката, надявам се след някой друг месец да слагам друг вид снимки, с изпъчено коремче  Flutter

# 103
Добро утро, сладурани!!!  Hug
Естелка, не съм пуснала палчетата за твоите резултати! fingerscrossed Чакам.... най-хубавата новина!  Praynig
Маре,видях ви в аблумчета! Много сте сладки с любимчо!  Hug На следващите снимки да сте трима или поне ти с тумбак!  Hug
Деска, за теб и малкото кокосче  Hug Heart Eyes
Пънче, на теб какво предстои?
Флауър, пак ходих да гледам блаженно спящия Вили! Мнооу сладък бе! Гушоци!!!  Hug
Ева, ти как си пиле шарено?
И да не каже някой, че не съм се отчела : при мен нищо интересно. Фазата е изчаквателна!  Peace
Хубав ден! Приятен и много емоционален!  Hug Heart Eyes

# 104
  • Варна
Не съм-1.24 чхг

Общи условия

Активация на акаунт