Купидон избрал е 14-ти февруари, тестчето ми с две чертички да нашари - 154

• 25 531
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, сигурно повечето от вас са минали през много повече отколкото аз, но наистина се чувствам уморена.
Прахче, не знам какво да правя честно. Объркана съм, а като имаш съмнения в доктора си и не си сигурен, че прави правилните неща....., как да се получи. Миналият месец пих Клостила, този се двоумя, утре трябва да го почна, ако реша да го пия. Но докторката не ми  прави такова следене, което очаквах и не знам да не се обърка нещо и само ей така да си пропусна шансовете, и само да се натоварвам с хаповете. Затова се чудя дали да не се откажа от това в Бс и като имам по-дълга почивка да ходя другаде.Макар, че имам усещането, че при нас проблема е в главите ни и когато онзи горе реши тогава ще се случи.
Благодаря на всички за подкрепата. Hug Hug Hug Няма да се откажа, просто се уморих от това, че докторите не знаят какво да правят.

Последна редакция: ср, 26 фев 2014, 21:59 от roxxy_28

# 646
  • Варна
Цветенце, безкръвната операция има по-кратък възстановителен период...

# 647
  • В сърцето на любимия човек
Рокси - където и да отидеш, всеки що-годе разумен лекар ще иска да те следи през ден-два, така че приеми, че това е неизбежно. С отлагане нищо не се постига, освен , че губиш ценно време и още по-ценните си нерви.
Глухарче - съжалявам, че ви спират проекта. Много добре те разбирам, съвсем до скоро бях в твоята ситуация  Tired
Чъки - и аз като теб или изобщо не пушех или пушех много, но успях да преодолея първоначалната абстиненция и в момента изобщо не ми се пуши  Party

Аз отивам в работилничката на темата, ако има будни - спамът е разрешен  Mr. Green

# 648
Пънче, "всеки лекар" е силно казано. Разбрала си ме погрешно. Аз искам да ме следят, но аз ли трябва да кажа кога да ходя да ме види. Тя ме гледа по веднъж на цикъл, а като чувам се ходи поне през ден.

# 649
Рокси - Може да звуча малко крайно в момента, но то е защото емоциите са ми все още много пресни. Когато не чуваш от лекаря си това, което искаш като план за действие, от теб зависи да кажеш, че искаш по-често да те следят. Последният път Тимева ми каза следното "по принцип искам да те видя след 4-5 дни, но понеже знам,че се притесняваш, може, ако искаш да идваш всеки ден, ще те приема". Еми ходих през ден-два и после се оказа, че съм била абсолютно права. Вече се научих да казвам това, което искам, с чакане и мълчание нищо не се постига.

Последна редакция: ср, 26 фев 2014, 22:35 от пънче-мънче

# 650
  • Германия
Рокси: не се предавай. Меца преди време беше писала някакво друго лекарство, което е по добро от клостил...а(не помня имена, и не мога да видя в предните постове, защото пиша от телефона). Отиваш и казваш, че искаш да да те стимулират с ...еди кое си лекарство.
Аз в новата клиника, казах че искам първо да се оправят хормоните и тогава да действаме. Ами жената какво да ми каже, прави това което аз исках. Човек наистина трябва да е твърд в това което иска, за да бъде постигнато.
П.П. последното изрeчение май на БГ не може да се каже така. Така е като са ми омешани и двата езика. БГ го позабравям, немския пък  граматично куца. Аз съм дете на народите, хихихи.
Пънче: май няма кой да спами освен аз. Joy

Последна редакция: ср, 26 фев 2014, 23:12 от Pusteblume

# 651
... Меца преди време беше писала някакво друго лекарство, което е по добро от клостил......
Фемара е. Основното предназначение на лекарството е друго, но се използва и при стимулации. Кашмирчето сега е била със стимулация с Фемара, Момето беше с Фемара и още нещо  Peace Мисля, че е към 30лв.

# 652
Принцескееееееее  Hug Hug Hug Hug Hug ще трепнем заедно с теб за прекрасно развитие на бременноста  Praynig

А да питам аз, че съм позабравила: ТСХ по време на цикъл пускаше ли се? Че да не се бодя по сто пъти.

# 653
Рокси и преди това ти предложих да идеш при друг лекар, аз съм ги пообиколила, та горе долу ги знам. Иди на консултация най малкото при Недялков да видиш той какво ще ти каже по въпроса със стимулации, лекарства и т.н   Wink Wink Peace Peace Дава часове и в Св. София

http://www.devamaria.com/bg/medical/team/33/

# 654
Добро утро и прекрасен и усмихнат ден!

# 655
  • София
Феичка, милата ми тя!  Hug Сигурно боли много. Стискам палци гадният камък да се разкара сам!  Praynig
Тончеееее, къде си бе душа?!  Heart Eyes Много ми липсваш.  Hug Мерси за пожеланията.  Hug
Глухарче, много неприятна ситуация. Tired Дано се появят нови проекти.  Praynig
Рокси, разбирам те. Ще те гушна само  Hug

Зърната ми са станали нечовечшки чувствителни  #Shocked Мисля, че Момето сподели за топлата вода с лимон вместо чай. Много добре ми се отразява.  bouquet

# 656
Добро утро и от мен kaffeetrmker_2 Ауу от кога не съм си пила кафенцето сутрин с вас,бях забравила колко е приятно Hug
Рокси,никакво отказване само напред и нагоре Naughty
Феичка,дано гадният камък си тръгне сам  Praynig
Кашмирче,това са сладки болки,дай боже всеки му Hug
Момичета нещо съм се "скофтила"(страхотна бг дума),едно ми е такова мързеливо,нервно с една дума отвратително,накрая ще убия някой ,а останалите ще умрЪт от страх #2gunfire
Аз си чакам още хламидиите ,нямам представа какво е това мотане две седмици ,ама като не зависи от мен ще си трая ooooh!,да излизат и да започваме войната ,че няма време,то ясно ,че това лято пак ще се работи и няма да се бременее,но поне за Коледа да има радост Outta Joint

# 657
  • Варна
Добро утро, момичета!
Миленка,
и аз допивам кафето... Ай да почерпя Simple Smile

Днес ми е едно петъчно... чак разочароващо, че има цял ден до заветния петък...
По моите бебеправещи терзания нямам какво да споделя освен, че ми се струва, че ниската температура се задържа доста дълго... предишни месеци О.беше около 12-ти ден, а сега...
Хайде хубав ден на всички и много гушоци!

# 658
  • Германия
Добро утро,
Кашмирче: в неделя и аз пробвах случайно лимоновото чайче. Страхотно е. Обличай някакви памучни сутиени, за да не ти дразни толкова.
Евка: Благодаря за кайвето. И при нем Ото е различно.
Миленка: я им се обади. Резултата трябва да е излязъл, щом са минали две седмици.

Последна редакция: чт, 27 фев 2014, 09:53 от Pusteblume

# 659
  • гр. София
Добро утро.  Mr. Green

Аз не съм много в час тези 2 седмици от работа, така че ще моля да ме извините ако съм пропуснала някого.

Феичке, дано до ти се размине и бързо да се отървеш.  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт