Купидон избрал е 14-ти февруари, тестчето ми с две чертички да нашари - 154

• 25 487
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро и от мен  Hug И аз пия кафенце с вас  Heart Eyes
Принцеске, сега искаш не искаш, Ша рИвеш за щяло и нещяло  Mr. Green  Hug Кога плануваш първия преглед, много стискам палци  Praynig
Рокси, съгласна съм с Пънчита, настоявай си, това, което не ти харесва и съмнява си казвай, ще успееш скоро и ти, сигурна съм! Само трябва да си повярваш  Hug Hug
Цвете, дано мине всичко леко  Praynig  Hug
Глухче, дано си останеш на работа  Praynig  Hug
Гушоци за всички и палчуни за всички в нужда  Praynig  Hug
Уф, така си треснах кокосовата тиква във вратата на хладилника   ooooh! Mr. Green Май се оцициних  hahaha
Хубав и слънчев ден на всички  Heart Eyes

# 661
Добро утро, мацки!  Hug
От кога вися и не мога да се отразя, че все нещо има за вършене  #Crazy
Деско, прегледа го виждам преди 8 март, ако има часове... или след 10-ти март. Честита ти цицина!  hahaha
Офффф да ви кажа доки пак ми даде един голям лист с изследвания. Същите като след аборта, ама сега тия са за бременни. Няма и година откакто съм пускала ЦМВ, Сифилис, Хепатит, Ген. херпес, ХИВ, Токсоплазмоза..... сега пак трябва да ги пускам  ooooh! И едно ново има: Парвовирус В19  newsm78
Рокси, давай смело и ще успееш! Вярвам!  Hug
Цветенце, дръж ни в течение какво се случва с камъчето... Стискам ти палци!  fingerscrossed
Глухарче, ай дано пък потръгнат нещата с нов проект!  Praynig
Миленка, много време те мотат с тия хламидии...я им дай зор!
Кашмир, тепърва се почва с ... екстрите!  Mr. Green
Сок от лимон + мед + вода и аз пия от доста време. Мъжо ми е намерил едни лимони за фреш, пускат много сок. Много готино!  Peace
Евка, ти тестове за Ову правиш ли? Че аз много от температури не разбирам....
Пънче,  Hug
И от мен усмихнат ден!!!  Hug

# 662
Принцеско, повечето от изследванията може да ти ги пусне АГ-то. Иди при личния лекар и се разберете, някои доктори приемат жени за ЖК веднага след установяване на пулс, при тях още по-лесно ще стане.

# 663
Моме, и аз мислех да ида до ЛЛ, защото освен тези и хормоните ми е писал: ТСХ, ФТ3, ФТ4, ТАТ, МАТ... Само дето забравих да питам до кога трябва да съм готова с тези изследвания? Знаеш ли?

# 664
  • Варна
Принцеске, ще правиш изследвания, какво да се прави... Simple Smile Нали бебко трябва да върви с теб (хареса ми промяната в подписа ти...) Иначе тези изследвания ми ги пускаха и на мен след двучертичковия тест и ги правих веднага... т.е. можеш още утре да ги пуснеш...
Иначе тестове за Ову не правя... правих по едно време, ама с температурните графики май ми е по-ясно...

# 665
Щитовидните е добре колкото се може по-скоро. За другите - по ЖК се пускат още в началото, но като се има предвид кофти историята ти, е добре и тях да ги пуснеш колкото се може по-скоро. Аз, ако не мога да се оправя за 2-3 дни със ЗК, бих предпочела да си платя и да ги пусна веднага, отколкото да чакам направления.

# 666
Ясно!... Ще ида още утре да се бодна и ще пусна каквото мога, щото после празници и докато излезнат резултатите - времето си тече!
Благодаря за отговора, Моме! Ще те слушам!  Hug Peace

# 667
 Добро утро , аз приспах успешно малечка и сега си допивам кафето с вас  Hug. Ще кажете туй дете само спи  Mr. Green, пък после да смея да ви се оплача че съм изморена  hahaha.
 Рокси - достатъчно съвети си получила , но и аз да дам  Crazy- ако все пак лекарката ти харесва пробвай да говориш открито с нея, сподели и това ,което те притеснява  Hug. Ако не ти вдъхва доверие - отиди при лекарят на Прахчето , той все пак се занимава с репродуктивни проблеми  Heart Eyes.
 Миле-на - трябва да са излезли резултатите вече, да не са ти ги пратили в Геника , на нас така ни бавиха микоплазмите близо три седмици  Hug.
 Кашмирче - забравих да кажа за чая ,със стандартните в пликчета - няма проблеми да си пиеш , ако искаш все пак си вземи няколко вида и ги редувай . Важно е да не правиш твърде силни запарки , избягвай черните и зелените чайове  Heart Eyes.
 Принцеске - наистина като гледам повечето и по каса ще ти ги назначат  Heart Eyes.
 Евче - хайде да сътворите тия дни с мъжо едно хубаво бебче , може този месец да ти е малко по-дълъг цикъла  Hug Heart Eyes.
Глухарче- добре се изразяваш, не се притеснявай , дано да им потръгне отново на вашите проекти  Hug Heart Eyes.
 Чери- още веднъж леко раждане ти желая , а защо секцио ?  Hug
 Ауу, Моме - седми месец ли чух, погал по пупата и искам снимка на хубавата ни матрьошка  Heart Eyes.
 Друго не запомних  Blush. Затова пък да ви нагушкам всички до една и да ви пожелая хубав и бебеносен четвъртък  Hug Hug Hug Heart Eyes.

# 668
  • В сърцето на любимия човек
Искам да споделя една относително добра новина за родилката в Бургас:

Току що прочетох в страницата на болницата

Приятели, благодарим на всички, които дариха кръв и продължават се молят за живота на Юлия. Тя няма активно кървене и към момента не се налага кръвопреливане. Спряна е кръводарителската кампания за Юлия.
Дано да се оправи  Praynig  Praynig  Praynig

# 669
  • София
Забравих да питам - мога ли пийвам по 1 кафе от време на време?  newsm78 Не всеки ден, а понякога

# 670
Кашмирче доколкото знам може, май пишеше по 1 и евентуално 2-ро слабо максимум на ден Peace

# 671
 Кашмирче - пийвай си по едно кафенце , даже ако ти е ниско кръвното е препоръчително  Heart Eyes.
 Пънче Hug , добре , че са овладели положението  Praynig.
 Ейй, без спам ли ще свърши темата    Whistling.

# 672
  • В сърцето на любимия човек
Ейй, без спам ли ще свърши темата    Whistling.
Ами аз още снощи дадох зелена светлина, ама явно никой не иска  Whistling

# 673
  • Варна
Спам по време на обяд! Любимо!
Сега ще пална една цигарка и ще чета с кеф...

# 674
  • София
Айде на спама!  Mr. Green babydust7 babydust7

Общи условия

Активация на акаунт