Купидон избрал е 14-ти февруари, тестчето ми с две чертички да нашари - 154

• 25 481
  • 725
  •   1
Отговори
# 675
Аз пък да се шмугна под прашеца. Теди Благодаря ти!     bouquet   
Скрит текст:
newsm75 newsm75 newsm75 newsm75

# 676
Хайде и аз  Mr. Green  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Дано е заразен момичета и скоро всички се опрашите!  Praynig Praynig

# 677
  • В сърцето на любимия човек
Айдеее  Mr. Green animal037 smile3535
Скрит текст:
newsm75 newsm79 news
m28

# 678
така моите хламидии утре ще са на линия Crossing Arms голямо чакане дано поне резултата да ми хареса Praynig
Сега малко да се пофукам ,вече купихме балната рокля на щерката,останаха обувките трябва да са черни с червена подметка ooooh!,ако подметката не е червена ще ни върнат от бала hahaha hahaha hahaha

# 679
  • В къщурката на хълма на феите
Миленка обувките на Лубутен са с тази конфигурация, ама цената е в общи линии като да продадеш черния си дроб и свекървата Mr. Green

# 680
Ооо Мец за свекървата няма кой да даде толкова пари,виж за черния ми дроб трябва и ресто да ми върнат hahaha hahaha
Но да вече ми ги представиха тези обувки,стрували само около 900$  ooooh! ooooh!,ееее като дойдат тези балове всичко полудява а аз направо съм хванала бързия влак Joy

# 681
  • София
Милена, много скромно, само 900$.  Mr. Green Иначе честита ви рокля, после да се похвалиш със снимки.  Hug А тоя бебок от подписа ти всеки път ми иде да го хвана и да го нащипя и намачкам и просто не знам вече...  Crazy

# 682
аз таман оня ден четох една книга дето пича беше с лееек фетиш към високите обувки и разбира се червив с пари /че иначе няма да го приемем, ако не е Joy Joy /, та той през ден през два купуваше Лубутен на неговата мадама и тя вечно ходеше като спънат кон да не вземе да ги надраска Joy Joy

# 683
  • София
Тази марка обувки дори не съм ги чувала...

# 684
веднага демонстрирам Mr. Green

# 685
Ооо супер са, че и мен са ме сложили Mr. Green

# 686
  • София
Сега разбирам - изпитвам панически ужас от високи токове. Едвам склоних на малко токче за бала.

# 687
ти къде намери там да се усучеш Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 688
# 689
Тия заемат призово място за кич на димитровградския пазар  Joy Ама Меци, какви са тези "стойностни" книги, дето четеш?

Общи условия

Активация на акаунт