Новите ни козметични похождения 54

• 76 734
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
  • на последния етаж
Термална вода, за пореден път също, вече не мога да живея без нея. Използвам я, за да неутрализирам ужасното влияние на чешмяната, хлорирана вода.  ooooh!
Как точно я използваш?

# 136
  • София
Elle-meme /ако правилно си спомням/ имаше снимка в блога си на подобна стъклена кутийка за тампони за грим, но кръгла, много красива.

От миналата седмица: https://www.google.bg/search?q=uniq+1&source=lnms&tbm=is … tml%3B1425%3B1600.
Не бях с някакви огромни очаквания, но от любопитство го купих от Дъглас, след хвалбите тук. Ами...очарована съм какво прави с моята коса този продукт!  Heart Eyes

# 137
  • София
В Лили има 20% намаление за грижа за лицето. Peace

# 138
  • В полите на Пирин планина

# 139
Реших да публикувам тук придобивки чак след определено ползване за да мога да напиша поне няколко думи за тях.
Ето последните ми придобивки от които съм много доволна. (снимките от нета)

Скрит текст:
Flormar № 14

Flormar № 15 снимка не намирам

Ето този сет молив сенки на Кико

Първия цвят идеално работи за изравняване на клепача и основа за сенки, като прави клепача леееко светещ.

Също така си взех ето тази четка на Зоева от която не че не съм доволна, защото нямам притенции към косъма, формата или качеството, просто най вероятно не е моя четка, някак не мога да и намеря применение.
Пуснах я в размените

Взех си и два лака на OPI за които още нямам мнение, обаче лаковете са популярни така че няма какво да пиша. Поста стана голям, ще сложа лаковете във скрит текст
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 19 фев 2014, 14:25 от г-жа Стихийно бедствие

# 140
Също така си взех ето тази четка на Зоева от която не че не съм доволна, защото нямам притенции към косъма, формата или качеството, просто най вероятно не е моя четка, някак не мога да и намеря применение.
Пуснах я в размените

Тази четка и мен ме сърбяха ръцете да я поръчам, но реално и аз не знам за какво бих я ползвала  Crazy Тя е тип финиш-четка, а аз имам и за това си я спестих  Sunglasses

# 141
Да Веси права си, аз я взех за бронзант или подобни продукти, обаче моите бронзанти са доста меки така да се каже, а аз мисля че би била идеална за метеоритите, понеже чувам че за тях се иска по жилава четка. Те не е твърда не боцка, но за меки продукти не става, а и със по къса  дръжка, не съм фен на този тип дръжки.

# 142
  • София
Момичета искам да попитам кой е сайта с абревиатура ФЮ от който поръчвате?

# 143
  • Belgium
Момичета искам да попитам кой е сайта с абревиатура ФЮ от който поръчвате?

feelunique.com

# 144
на щандовете на ГР в моловете също има продукти на Жая

от вчера имам матовия топ на Флормар

Даже мицералната вода е включена в една промоция - при покупка на спирала по избор и мицерална вода има 14% отстъпка и на двата продукта.  Simple Smile

И за да не е само спам се записвам с дълго желани

# 145
Термална вода, за пореден път също, вече не мога да живея без нея. Използвам я, за да неутрализирам ужасното влияние на чешмяната, хлорирана вода.  ooooh!
Как точно я използваш?
След като съм измила лицето с почистващо средство, леко попивам водата с хавлиена кърпа без да търкам, пръскам термална вода и минавам лицето с тоник.  Simple Smile

# 146
  • в 1001-та нощ
Цял ден не мога да си седна на"Д"-то  Crazy

newsm76 Two Hearts Heart Eyes

Ошоколадих се   Crazy

newsm03

# 147
MAC lip pencil Cherry:
Скрит текст:
MAC lipstick Ruby Woo:
Скрит текст:
MAC lipstick Captive:
Скрит текст:
MAC PRO PALETTE EYE SHADOW X 4
Скрит текст:
Сенчица МАК А23, много красива, не намирам снимка.

# 148
# 149

Общи условия

Активация на акаунт