Новите ни козметични похождения 54

• 76 111
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
  • София

* Каталогът на La Roche-Posay + брошурка с 2 мл. саше на La Roche-Posay Hydreane Legene
* 2 маски за лице на Purederm (и аз да ги пробвам, дано не ми изсушат кожата Thinking)
* Комплект 5 неща за 13,90 лв. от Avon (душ-гел, пяна за вана, крем за лице, крем за крака и серум за сухи краища)
* Вода за уста Dontodent (DM марка) - ползвах я лятото и останах доста доволна, после реших да си купя някаква неизвестна от Кауфланд, която изобщо не оставяше същия свеж дъх за толкова дълго време, колкото тази .. затова повторих Peace
* Catherine Arley 265 и Golden Rose Rich Color 42
* Сенките от новата кутия Пинкс на Wet n wild Mega Eyes в зеленикав цвят (благодарение на съфорумка Heart Eyes)
* 2 мартенички за разкош  Grinning

# 331
# 332
{Тони}, ще са ми интересни впечатленията ти за ружа, макар и със сгрешен цвят  Flutter

Непременно Hug
Но все пак първи и откъслечни впечатления - защото нямаше как да издържа до утре и го пробвах върху вече сложения грим сутринта - руж като руж. Стои естествено и ненатрапчиво. Красиво, но нищо кой знае колко забележително.

# 333
Кое е червилото?

Извинете, ама някой може ли да ме светне как се получават/поръчват тези кутии? Може и на лични  Peace

И да не е само спам:

Guerlain Rouge automatic LIU 122

# 334
- втора опаковка

# 335
  • някъде под слънцето...

# 336
# 337
# 338
Два на цената на един , много съм доволна.

# 339
  • Sofia
Hourglass Ambient Lighting Blush Dim Infusion

Само не знам с колко още неща съм се занимавала, докато съм го поръчвала, защото вместо искания Mood Exposure съм поръчала Dim Infusion. Не искам да го връщам - ако ми хареса като продукт, най-много да поръчам и другия цвят. Възмутена съм от себе си  Crossing Arms

Откъде може да се поръча в Европа, че само за САЩ намирам? Мерси предварително  bouquet

# 340
# 341
  • Canada
{Тони}, ще са ми интересни впечатленията ти за ружа, макар и със сгрешен цвят  Flutter

Непременно Hug
Но все пак първи и откъслечни впечатления - защото нямаше как да издържа до утре и го пробвах върху вече сложения грим сутринта - руж като руж. Стои естествено и ненатрапчиво. Красиво, но нищо кой знае колко забележително.

Подкрепям Peace

Предвид факта, че съм заклет фен на пудрата на Hourglass очаквах ружовете с огромно нетърпение. Не успяха да ме впечатлят, не блестят с нищо невиждано до момента   Rolling Eyes

Новите кремообразни ружове на MUFE обаче са абсолютен разкош  Heart Eyes

Изключително лесни за нанасяне, трайни, пигментирани, с много красив ефект "втора кожа" Flutter

# 342
Hourglass Ambient Lighting Blush Dim Infusion

Само не знам с колко още неща съм се занимавала, докато съм го поръчвала, защото вместо искания Mood Exposure съм поръчала Dim Infusion. Не искам да го връщам - ако ми хареса като продукт, най-много да поръчам и другия цвят. Възмутена съм от себе си  Crossing Arms

Откъде може да се поръча в Европа, че само за САЩ намирам? Мерси предварително  bouquet

ТУК!

# 343
  • София
Бориса почистването с олио как го правиш с муселиновата кърпа ли?

# 344
Момичета, да ви попитам:
това имитация на Naked Basics ли трябва да е? Струва ми се твърде евтино, а и самата страница предлага и други продукти, та реших да ви питам вас, по-вещите.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт