Новите ни козметични похождения 54

• 76 106
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
за 18 лв. няма как да е оригинал каквото ще да са написали
при това са на много добра печалба, в бай-ин-койнс палитрата беше по-малко от $5
китайците правят имитации на какво ли не, едва ли има нещо истинско на този сайт
http://www.buyincoins.com/item/38269.html

# 346
  • виртуално
Holika #2 TWINKLING KITTEN

# 347
{Тони}, ще са ми интересни впечатленията ти за ружа, макар и със сгрешен цвят  Flutter

Непременно Hug
Но все пак първи и откъслечни впечатления - защото нямаше как да издържа до утре и го пробвах върху вече сложения грим сутринта - руж като руж. Стои естествено и ненатрапчиво. Красиво, но нищо кой знае колко забележително.

Подкрепям Peace

Предвид факта, че съм заклет фен на пудрата на Hourglass очаквах ружовете с огромно нетърпение. Не успяха да ме впечатлят, не блестят с нищо невиждано до момента   Rolling Eyes

Новите кремообразни ружове на MUFE обаче са абсолютен разкош  Heart Eyes

Изключително лесни за нанасяне, трайни, пигментирани, с много красив ефект "втора кожа" Flutter

Съгласна съм.  Peace Аз поръчах Radiant Magenta и го върнах. Очаквах да е най-пигментиран и тъмен, а той беше едва забележим на моята NC20 кожа.  Tired Иначе финишът му е много хубав, никаква пигментация.  Tired Особено за тази цена, за мен не си струва.  Peace

# 348

Oriflame More by Demi Lipstick Simple Smile Само вместо розовото ми е едно червенко  Heart Eyes

# 349
# 350
  • Бургас / София

# 351

Последна редакция: ср, 26 фев 2014, 16:07 от bubanka

# 352
# 353
# 354
# 355
# 356
# 357
# 358
# 359
Момичета, отбелязвайте и наименованията на продуктите - снимките не винаги говорят сами за себе си Peace

Общи условия

Активация на акаунт