Новите ни козметични похождения 54

• 76 166
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
  • Berlin
  + кутията с мострите на Ла Рош.

# 511
И аз също искам да се включа за Ла Рош. Почистващото мляко, мицералната вода и хидратиращото кремче за лице са страхотни. Кожата ми изглежда и я чувствам по-добре от както минах на тези три продукта.

# 512
  • Пловдив
Sleek Au Naturel

Скрит текст:
Lеxie, моля те да споделиш подробности  Praynig Точно това ми трябва    bouquet

# 513
Още я чакам, като дойде, ще пиша. Simple Smile

# 514
  • в 1001-та нощ
Норе, SUNNYTA  Hug чудесни придобивки, от къде са?  Rolling Eyes

# 515
  • Бургас
Дами, търся си добър лосион за стягане на бюста, не ми пука за ценовият клас, само да има ефект
От днес, да не е спам

# 516
# 517
# 518
  • София

С много желание я взех, май очаквах прекалено много  Crossing Arms Нищо особено не прави с моите мигли, Уингс-а повече ми харесва. Ще й дам още един шанс, и евентуално ще я подаря на майка ми. Поне с несполучливите покупки разбирам какво искам  Mr. Green - много черни, подредени и извити мигли  bowuu сега ще търся нова спирала!

# 519
Аленка, една приятелка ще ми я донесе от щатската Сефора в края на месеца. Много съм доволна.
Момичета ползвали ли сте продукти на Laura Mercier и дали сте доволни? Също и от къде си купувате?

Последна редакция: пн, 03 мар 2014, 16:23 от SUNNYTA

# 520
Mac Tanarama

Mac Dare You

Тюркоазена Мис Манга спирала.

Два пясъка на Катрис
Catrice Call Me Princess 06 и C04 Oyster & Champagne

# 521
  • Street of Dreams
и аз тюркоазената  Peace

много ефективно кремче, заедно с всеизвестната кутия Simple Smile
и един ретро парфюм от моето "детство" - разкошен и пролетен. А бях тръгнала за Манифесто. Crazy

Някоя да си е купувала червен руж от средната класа? Имам мерак на един Диор, но ми се свидят 80 лв за руж, който ще нося веднъж седмично, а и на моите бузи изглежда някак цикламенеещо Rolling Eyes

# 522
  • USA, Steak State

# 523
  • в 1001-та нощ
Дами, търся си добър лосион за стягане на бюста, не ми пука за ценовият клас, само да има ефект
От днес, да не е спам
 ....

Гелът за бюст на Кларинс - жълтия, не белия - с мен направи чудеса  Peace

# 524
Аз купих червен руж на Катрис от някаква колекция и съм доволна от него. Ползвам много рядко, само зимата, затова и точно се спрях на него, а не на Мас или Диор.

Общи условия

Активация на акаунт