Новите ни козметични похождения 54

• 76 187
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
  • Street of Dreams
Аз купих червен руж на Катрис от някаква колекция и съм доволна от него. Ползвам много рядко, само зимата, затова и точно се спрях на него, а не на Мас или Диор.

Може ли да ми го покажеш? Аз имам този от миналата зима и много го използвах, но стои по-скоро коралово при мен. 040.

# 526
  • в 1001-та нощ
Аз имам такъв, но в кръгла кутийка - от серията Здрач - сега дали беше Есенс или Катрис ..... нещо такова  Peace

# 527
Ето го.

# 528
# 529
 В момента тече промоция на спиралите на Rimmel Scandal Eyes, намалени са с 50% и цената е 4.79. В Елитис промоцията е валидна само до утре (04.03), но има доста бройки, така че който има възможност, може да се възползва. Същата промоция в Карфур е валидна до 16.03. Аз се спрях на ето това:

# 530
Аз имам такъв, но в кръгла кутийка - от серията Здрач - сега дали беше Есенс или Катрис ..... нещо такова  Peace

Alenka,essence e. И аз го имам,доволна съм и е по-тъмно червено,което не бие на корал или домат:
Скрит текст:

# 531
  • София

Heart Eyes Много добре изглежда! Къде в София се предлага козметика на Астор? Вчера харесах почти същото на Буржоа плюс ново матово червило пак на Буржоа, и двете много ми харесаха, но ако успея да заменя едното с още по-бюджетен продукт ще е супер  Mr. Green Mr. Green

# 532
Здравейте, момичета! Препоръчайте ми гел за стягане на бюста по време на кърмене. Благодаря!

# 533
  • Бургас
и двата продукта
Mac Cherry lip pencil
Make up Forever 22 emerald green
+ кутийка от  Lush

# 534
  • в 1001-та нощ
Wow, зеленото респектира  Twisted Evil

# 535
  • Бургас
Алена определено , от много време ми беше мерак да пробвам прословутите aqua cream та зеленото успя да ми грабне погледа сред проби на останалите цветове. Наистина е мноооого трайно  Heart Eyes

# 536
Здравейте, момичета! Препоръчайте ми гел за стягане на бюста по време на кърмене. Благодаря!

не бих препоръчала нищо по време на кърмене  Peace

# 537
*Nani*, да не би да си видяла ето тези червила на Буржоа:
? Кажи "да"  Praynig И ако са те, каква им беше цената? Simple Smile

# 538
  • София
Hellinger, има ги в Лили. Ако не се лъжа - около 9 лв. Thinking

# 539
Мерсииии!!! Made my day  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт