Новите ни козметични похождения 54

• 76 207
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Дано само не бъркам за цената. Гледам, че в нета е около 15 лв. Но като ги видях в Лили се зачудих на ниската за Bourjois цена. Дали пък не са били на промоция  Thinking

# 541
15 лв бяха червилата на Буржоа Peace

# 542
  • Canada
Описват го като "reset button" за кожата, да видим  Mr. Green
Подробностите тук

# 543
Фонсе, дай отзиви като ползваш поне няколко седмици.  Peace Много се интересувам от марката, но още се колебая дали да поръчвам.

# 544
  • София

Изпреварили са ме!  Laughing Около 15 лв им беше цената. И на мен много ми харесаха  Heart Eyes

# 545
  • Street of Dreams
Денси, Алена, Пипи - мерси!!!  Hug Утре ще мина през дрогериите да разгледам. Имам спомен да съм мяркала и двете серии, но дали са още актуални... newsm78

Нани, не мога да ти отговоря - моите са "чужбински". Четох из форума че някой ползва Астор и си мислех, че ги има и в България. Иначе наистина са страхотни и трайни - личен фаворит ми е 011 Peace

Дедли Веси, и аз се влюбих в това зелено! Обичам да имам нестандартни неща и ако го видя случайно, и аз ще си го купя. Само да знаех къде да го видя случайно...  Mr. Green

Пропуснах да спомена този гланц, който се оказа много плътен и траен. И един Телескопик.

# 546
  • Canada
Фонсе, дай отзиви като ползваш поне няколко седмици.  Peace Много се интересувам от марката, но още се колебая дали да поръчвам.

Ще споделя непременно  Flutter

# 547
Ексфолиант за устни Mint Julips

Sexy peel - страхотен е

Крем за ръце

MAC Springsheen

Последна редакция: вт, 04 мар 2014, 09:01 от Kudravelka

# 548
  • Belgium

Нани, не мога да ти отговоря - моите са "чужбински". Четох из форума че някой ползва Астор и си мислех, че ги има и в България. Иначе наистина са страхотни и трайни - личен фаворит ми е 011 Peace

Козметика на Астор им в ДМ  Peace

# 549
*Nani*, да не би да си видяла ето тези червила на Буржоа:
? Кажи "да"  Praynig И ако са те, каква им беше цената? Simple Smile

Червилата ги има вече почти на всеки щанд на Боржуа.Не са много цветовете - 15лв са.Пробвах няколко в събота и още не мога да си ги отмия от ръката  ooooh! Thinking - няма такава пигментация. Shocked Shocked

Взех си още два цвята от Мат серията на ГР.
Второто и четвъртото от ляво на дясно -  06 и 13 /снимката е на съфорумка май/
http://4.bp.blogspot.com/-7Yzv7-d1qIw/Ut1dEQuMgTI/AAAAAAAADf8/wI … 1600/IMG_4830.JPG

# 550
  • в 1001-та нощ
Здравейте, момичета! Препоръчайте ми гел за стягане на бюста по време на кърмене. Благодаря!

не бих препоръчала нищо по време на кърмене  Peace

По време на кърмене ползвах продукти за бременни, които са съвместиmи с кърменето, след като спрях да търся - гела на Кларинс, за който вече писах, по повод питането на rajnaa Peace

# 551
-02.Много ги харесвам и продължавам да си вземам още цветове.  Crazy
от тези моливи за устни 316 и 322- и те са много хубави

# 552
  • Бургас
OnDiNe_ съвсем случайно можеш да ги видиш и пробваш в магазините Сефора  Wink

# 553
Мерси много за отговорите за матовите  на Bourjois - довечера отивам да ги диря  Flutter Видях, че имат 8 нюанса, дано са ги заредили всички. А относно издръжливостта им - много обичам да експериментирам с такива неизтриваеми, направо умирам от кеф, ако след работа още нямам нужда от retouch Grinning

# 554

Вече в ръчичките ми  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт