Новите ни козметични похождения 54

• 76 096
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
Една доста голяма порция от мен:

линк

# 406
Скрит текст:
Rimmel London Scandaleyes Waterproof Kohl Liner - Nude & Taupe

Пух, би ли споделила откъде успя да ги вземеш/ поръчаш?  Blush Където и да погледна напоследък все са изчерпани - особено Nude.  Laughing
От asos са, но от преди 2 седмици, сега си ги прибрах от пощата. Гледам, че nude пак е изчерпан, бяха ги намалили много и явно са се разпродали.

# 407
  • USA, Steak State
Mac blushes   Mac Sumptuous olive в pro pan версия

# 408
  • в 1001-та нощ

Страхотно  Embarassed браво   bouquet

Днес просто не е истина какво ми се случи  Crazy

Целият ден бе много натоварен - семейно, а планирахме и кино, по ред причини избрахме Парадайз, изключвам звука на телефона и виждам СМСи - единият от Сефора - за подарък, необвързан с покупка .....(за притежателите на ВИП карти) и 15% намаление  при покупка на 2 продукта Crazy

Филмът беше великолепен (Живи легенди) ... слизам в Сефора - парти, снимки, вино .... кетъринг, представяха новия аромат на Сааб с добри офери - при покупка - подарък по избор - много красив несесер - кожен, много красиво огледало за чанта с бял кадифен пауч или лосион  ..... аз и без това исках да си взема дегримьора им - взех и аромата, ползвах намалението, получих и подарък към парфюма (избрах огледалото, но изборът беше много труден) и подаръка от сефора - избрах очилата ......

Абе - направо не знам какъв беше този ден  Blush newsm76

Дегримьорът е 200 мл

Очилата и огледалото мога да снимам утре  Peace

# 409

Може ли да попитам откъде са поръчани и с доставка до България ли са?  bouquet

# 410
  • София
От ибей са. Малко под 18 долара самият сет +8-9 долара доставка директно до България.  Hug

# 411
# 412

Страхотно  Embarassed браво   bouquet

Днес просто не е истина какво ми се случи  Crazy

Целият ден бе много натоварен - семейно, а планирахме и кино, по ред причини избрахме Парадайз, изключвам звука на телефона и виждам СМСи - единият от Сефора - за подарък, необвързан с покупка .....(за притежателите на ВИП карти) и 15% намаление  при покупка на 2 продукта Crazy

Филмът беше великолепен (Живи легенди) ... слизам в Сефора - парти, снимки, вино .... кетъринг, представяха новия аромат на Сааб с добри офери - при покупка - подарък по избор - много красив несесер - кожен, много красиво огледало за чанта с бял кадифен пауч или лосион  ..... аз и без това исках да си взема дегримьора им - взех и аромата, ползвах намалението, получих и подарък към парфюма (избрах огледалото, но изборът беше много труден) и подаръка от сефора - избрах очилата ......

Абе - направо не знам какъв беше този ден  Blush newsm76

Дегримьорът е 200 мл

Очилата и огледалото мога да снимам утре  Peace
Честити да са ти всички придобивки!   bouquet Embarassed

# 413
  • София
a.l.e.n.a., честити придобивки и от мен! Парфюмът много ми напомня на някой друг, но не мога да се сетя на кой. Определено е траен и шлейфов. Да си ги ползваш със здраве  Hug

# 414
Жаки°,честити fancy nights! Много го харесвам,не е за всеки обаче.  Flutter

# 415
  • в 1001-та нощ
Мерси, Момичета  Heart Eyes Ето снимки на огледалото и очилата  Blush

И още, ако на някого му е интересно: https://plus.google.com/u/0/photos/111250208909319458566/albums/ … 85385930649139665

# 416
Жаки°,честити fancy nights! Много го харесвам,не е за всеки обаче.  Flutter
Мерси Simple Smile
Мда....в никакъв случай не е типичният селебрити парфюм  yes

# 417
  • София
Аленка, честито за Елито! Hug
Аз съм страстна негова почитателка и завиждам най-благородно за тази придобивка! Hug

# 418
# 419
  • на последния етаж

Общи условия

Активация на акаунт