Новите ни козметични похождения 54

• 76 218
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Шампоан за дълбоко почистване Label. M
Страхотен шампоан. Винаги го подържам. Hug  bouquet

Честити 3- ки момичета!  bouquet

# 601
  • София
от днес :

32
измиващ гел с плодови киселини

# 602
# 603
Nails Inc Caviar Duo

Revlon Matte - 220

Romance

Mac Lingering

за втори път  Heart Eyes
No7 Rose Blossom  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Randez-vous

Делукс размери от това:

И новия фдт на Ланком:

# 604
  • USA, Steak State
  с разни подаръчета

# 605
  • USA
Покупките ми от онзи ден:

Откакто видях снимките на Алена с тези червила, реших, че ще се купуват Mr. Green

L'adoree Triomphe
Никога не съм имала скъпи червила, още по-малко пък Шанел, но тези са прекрасни Heart Eyes

Orly Blush Collection
Naked Canvas Flawless Flush Cheeky

И много неочаквана покупка от Mac Flutter Отидох да разгледам сенките да си набележа няколко цвята за в бъдеще, а си излязох с  Perfect Topping Heart Eyes

# 606
  • USA, Steak State

# 607
# 608
  • в 1001-та нощ
Lodsi  Hug честито   bouquet

Покупките ми от онзи ден:

Откакто видях снимките на Алена с тези червила, реших, че ще се купуват Mr. Green

L'adoree Triomphe
Никога не съм имала скъпи червила, още по-малко пък Шанел, но тези са прекрасни Heart Eyes

.....

Великолепни са  Blush аз взех още едно, но още му се чудя - дали да си го оставя, то е по-ярко  Blush

# 609
Някой има ли отзиви за тази спирала - Max Factor Excess Volume Extreme Impact Mascara?

Хич не съм впечатлена от формата на миглите с тази спирала, особено пък за цената на спиралата.
Отделно от това изключително трудно се сваля.Дори още като я слагах без да искам мацнах под и над клепача - е няма махане - с мицеларна вода, с крем - не и не.Очите ми се зачервиха.В крайна сметка си ходих омацана на работа/ по принцип не го допускам/, че вече нямах нерви да трия, а и вече закъснявах  Simple Smile

# 610
Ако мацнете със спирала по кожата, оставете спиралата да изсъхне после с една клечка за уши я подхващате и тя както си е засъхнала си се отлепя.

# 611
  • София

* Shadow Shields
Скрит текст:
[/color]
Ели от къде, може и на лични.

На мен са ми подарък, иначе са от тук http://www.angellestyle.com/shadow-shields.html

# 612
Каква е цената на Наикед 3?

# 613
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Май не са съвсем нови, понеже всичките вече ги пробвах, но да се отчета Laughing

- не съм имала база за грим досега, да видим как ще се спогодя с тази. Наистина изглажда кожата, поне на пръв поглед

- каялът. Много черен, наистина много. Чувствам се екзотична с него Blush.

- не очаквах толкова неприятна миризма. Но пък е свежо лицето след нея

- и понеже не може всичко да е идеално, този крем не струва. Ще си мажа ръцете с него май.

# 614
  • София
Аз взех Naked 3 за 32 лири с 5 лири отстъпка с код SAVEFIVE от Feelunique. В момента не е налична обаче.

Общи условия

Активация на акаунт