Новите ни козметични похождения 54

• 76 155
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
Скрит текст:

И аз реших да уважа намалението в Клиник с най-добрия скраб, който съм ползвала някога.  Heart Eyes

Нали? Вълшебен е  Heart Eyes
Дааа! Даже специално трябва да ти благодаря, защото от твоята похвала тръгна всичко! И е много икономичен, този ми е за запас. Уникално добър е.  Heart Eyes
Ти колко често го ползваш? Аз гледам да не минавам веднъж-два пъти седмично, но понякога ми се иска всеки ден.  Laughing Mr. Green

# 691
каква е цената на този вълшебен скраб?

# 692
  • София
babyeyes, глупости, няма за какво да ми благодариш  Hug Аз го използвам през ден  Blush

LOSHKA, 58 лв. му е редовната цена.

# 693
Прекалих Blush Heart Eyes

Espresso

Vanilla

Mulch

Club - ето това е невероятен цвят хамелеон Heart Eyes

# 694
heydi, честити красоти Hug Еспресо, ванила и мълч за трепач цветове Heart Eyes

# 695
Благодаря, Жаки Hug Grinning
Наистина са страхотни, твоят пост за сенките на Мас ме накара да им обърна по-голямо внимание. Реших, че няма смисъл да си взимам 15-ка палитра, защото така или иначе четворките са ми по-удобни. Simple Smile Погледни Club, ако не си го виждала - променя се невероятно Heart Eyes

# 696
  • София
Max Factor CC Cream
Max Factor Whipped Creme Foundation  Heart Eyes
MaxFactor Colour Elixier

# 697
Благодаря, Жаки Hug Grinning
Наистина са страхотни, твоят пост за сенките на Мас ме накара да им обърна по-голямо внимание. Реших, че няма смисъл да си взимам 15-ка палитра, защото така или иначе четворките са ми по-удобни. Simple Smile Погледни Club, ако не си го виждала - променя се невероятно Heart Eyes
Знам го Club, но аз такива цветове изобщо не нося  Simple Smile Но пък съм си записала сега един куп други, за да пълня нова 15ка  Blush

# 698
Момичета, имам нужда от помощ! Днес вечерта се пулих половин час в БЗ избирайки пудра. Нямам нещо, което е покривно и може да се носи в чанта. Чудех се между Double wear na EL (2C3 Fresco) и Everlasting powder na Clarans (104 cream). Изборът на цветове не е голям и от едно цапване не разбирам коя е по-удачна. ФДТ-ите, които имам са Colorstay buff, double wear ecru, lancome porcelain, YSL B10.  Някоя от вас има ли сходна кожа и някоя от споменатите пудри?

# 699
# 700
  • София

И аз реших да уважа намалението в Клиник с най-добрия скраб, който съм ползвала някога.  Heart Eyes
Колко излиза с намалението?

# 701
gevestra, аз съм с double wear ecru и когато сложа пудрата на прах на Шанел нямам нужда от никакви корекции поне 6-8 часа.
Но иначе съм си взела една пудра на ЕЛ, компактна, малка, лимитирана серия със зодиак на капачката, но почти не ми се налага да я използвам.
Цветът е - 06 Transparent

# 702
gevestra, аз съм с double wear ecru и когато сложа пудрата на прах на Шанел нямам нужда от никакви корекции поне 6-8 часа.
Но иначе съм си взела една пудра на ЕЛ, компактна, малка, лимитирана серия със зодиак на капачката, но почти не ми се налага да я използвам.
Цветът е - 06 Transparent
Благодаря ти за отговора, на мен ми е идеята ако поради някаква причина се наложи да изтрия фон дьо тена си да покрия с пудра, не да я ползвам върху. За над ФДТ имам свободна на Ланком. Проблемът е, че в магазина не мога да избера подходящия цвят.  newsm78

# 703
  • Пловдив
Влизам в темата, за да изкажа възхищението си от паста за зъби.
Днес си купих Колгейт макс уайт оптик.
В 22 часа си измих зъбите и оттогава, постояно си ги гледам
в огледалото.Такова моментално избелване не съм получавала
с никоя друга паста, включително и хвалената от ДМ.
За протокола - пуша и пия доста кафета.

Ще видя как ще е след по-дълго ползване.
/не намирам снимки,защото пастата е нова/

# 704
  • София

Колко излиза с намалението?

40,60 лв.

Общи условия

Активация на акаунт