АГ-комплекс Русе

• 55 166
  • 369
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря ви  Peace

# 196
Здравейте! Откъде мога да се сдобия с актуален списък за нещата,които трябва да подготвя за родилното?Предстои ми секцио за ноември и искам малко по малко да се подготвям.
Благодаря на отзовалите се!

# 197
Здравейте, в последните дни изчетох много мнения из форумите, тъй като си търся лекар, при който да си следя бременността в Русе от 7-ми месец нататък и бих желала същия лекар да извърши раждането в АГ. Предпочитам да работи със ЗК. Лични впечатления имам само от Шишкова, и то крайно отрицателни (несвързани с бременността) и е последният човек, който искам да виждам покрай бременността и раждането си. Била съм на два прегледа при Кунев - останала съм с впечатление, че е доста арогантен, първият път, когато не бях бременна, ми постави грешна диагноза за проблема, вторият път бях в 12-та г.с. и позна пола на бебето, но шанса за това е 50/50. Друго не мога да кажа, освен че определено не ми допада като отношение. Чувам добри отзиви за Христова и ми е на много удобно място, работи със ЗК, но четох някакви фрапиращи случаи за това как е пропуснала очевиден проблем на бебе със сърдечни проблеми, на не по-малко плашещи истории попаднах и за Тончева и Минчева. За Зарзаланов също чета доста разнообразни твърдения. С най-положително впечатление от коментарите сякаш оставам за д-р. Рудницки. Някои може ли да сподели мнение за него за водене на ЖК и нормално раждане? Или пък препоръки за някои друг наистина добър лекар в града...

# 198
Няма лекар в града,за който да не чуеш само положителна информация,идеята е да се спреш на най-малкото зло и да стискаш палци всичко да е наред. Ти си към финала на бремеността,не ти предстоят още много срещи на ЖК,и аз съм в края на 7м. и съм със сищите впечатления като теб,но нямаме особено голям избор. За всички съм чувала и чела ужасни истории,за Рудницски също.

# 199
Здравейте, в последните дни изчетох много мнения из форумите, тъй като си търся лекар, при който да си следя бременността в Русе от 7-ми месец нататък и бих желала същия лекар да извърши раждането в АГ. Предпочитам да работи със ЗК. Лични впечатления имам само от Шишкова, и то крайно отрицателни (несвързани с бременността) и е последният човек, който искам да виждам покрай бременността и раждането си. Била съм на два прегледа при Кунев - останала съм с впечатление, че е доста арогантен, първият път, когато не бях бременна, ми постави грешна диагноза за проблема, вторият път бях в 12-та г.с. и позна пола на бебето, но шанса за това е 50/50. Друго не мога да кажа, освен че определено не ми допада като отношение. Чувам добри отзиви за Христова и ми е на много удобно място, работи със ЗК, но четох някакви фрапиращи случаи за това как е пропуснала очевиден проблем на бебе със сърдечни проблеми, на не по-малко плашещи истории попаднах и за Тончева и Минчева. За Зарзаланов също чета доста разнообразни твърдения. С най-положително впечатление от коментарите сякаш оставам за д-р. Рудницки. Някои може ли да сподели мнение за него за водене на ЖК и нормално раждане? Или пък препоръки за някои друг наистина добър лекар в града...
От Д-р Надежда Иванова напоследък са доволни много майчета, в кабинета на Рудницки е Simple Smile и работи в АГ, а той вече не е там !

# 200
  • Русе

За Кунев си се ориентирала много добре! Аз ходех при Константинова, но имам миссед в 12та седмица и сякаш се отказах от нея. Сега ходя при Пейчев - работи със ЗК и при Узунова - тя работи и в АГ-то и съм чувала добри отзиви за нея, но нямам голям опит с нея.   bouquet

# 201
препоръчвам с две ръце д-р Иванова , в кабинета на Рудницки може да бъде открита Simple Smile
Страхотно отношение,подкрепа до посления момент...беше и с мен в аг-то,но нещата не се развиха така както ни се искаше......
((раждането го довърши следващата смяна и то секцио,по техни думи наложително ,и добре,че не ме мъчиха още..и се е стигнало пък до там в крайна сметка( бебка е била цялата в пъпна връв ) ... )

# 202
Здравейте мамчета.На 9 септември родих в АГ-то.Ще ви посъветвам да се запасите с много търпение. Grinning GrinningОт всички само д-р Шишкова ми обръщаше внимание и безпроблемно изроди бебето ми,за което съм и безкрайно благодарна.Страшно съм доволна от нея.Също и Иванова отношението и беше добро.За другите,не искам и да коментирам.Д-р Рудницки следеше бременността ми и останах доволна от него,макар че за някои неща ако не го питаш,няма да ти каже,но като цяло е добър и го препоръчвам Simple Smile

# 203
Здравейте мамчета.На 9 септември родих в АГ-то.Ще ви посъветвам да се запасите с много търпение. Grinning GrinningОт всички само д-р Шишкова ми обръщаше внимание и безпроблемно изроди бебето ми,за което съм и безкрайно благодарна.Страшно съм доволна от нея.Също и Иванова отношението и беше добро.За другите,не искам и да коментирам.Д-р Рудницки следеше бременността ми и останах доволна от него,макар че за някои неща ако не го питаш,няма да ти каже,но като цяло е добър и го препоръчвам Simple Smile

`честито бебенце Simple Smile , съгласна съм с теб относно агто ни,и аз останах страшно недоволна от отношението с малки изключения (едно от който ни съвпада..)

# 204

`честито бебенце Simple Smile , съгласна съм с теб относно агто ни,и аз останах страшно недоволна от отношението с малки изключения (едно от който ни съвпада..)

Мерси Simple Smile За жалост е така отношението не е на ниво точно в момент,когато една майка има нужда от дори и едно "Как си?",особено ако ти е първо раждане.Важното е бебоците да са живи и здрави,както и ние покрай тях Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 205
Здравейте! Има ли момичета, които са родили наскоро с епидурална упойка? Защото четох, че напоследък редовно отказват да слагат такава, та ако има някой, който е успял да се възползва да разкаже?  Simple Smile

# 206
  • Русе / Банско
Аз родих юни , в най-голямата навалица , нямаше свободни легла . Малкия се роди два дни по-късно и си поседях , изроди ме Зарзаланов , акушерки Краси и Стели . Акушерките бяха мн търпеливи , слушах какво ми говореха и всичко свърши бързо . Доктора дойде следкато ме преместиха в залата за раждане , натисна ми корема два пъти и малкия изхвръкна като талпа , удари 3-4 шева и чао . Мисля , че имах голям късмет с тази смяна . Имаше една възрастна докторка , слабичка , дребна - надявах се да не съм при нея , нещо не ме искефи . Големият шок дойде по-късно , когато ни преместиха с бебето на 4-я етаж . Ей хора никакво внимание . Да не говорим отношението към мен - нямах кърма , то не бе мусене от сестрите , то не бе чудо . Ужас . Все се оплакваха , че много работа имали , много бебета .... Та така мина при мен

# 207
Аз родих юни , в най-голямата навалица , нямаше свободни легла . Малкия се роди два дни по-късно и си поседях , изроди ме Зарзаланов , акушерки Краси и Стели . Акушерките бяха мн търпеливи , слушах какво ми говореха и всичко свърши бързо . Доктора дойде следкато ме преместиха в залата за раждане , натисна ми корема два пъти и малкия изхвръкна като талпа , удари 3-4 шева и чао . Мисля , че имах голям късмет с тази смяна . Имаше една възрастна докторка , слабичка , дребна - надявах се да не съм при нея , нещо не ме искефи . Големият шок дойде по-късно , когато ни преместиха с бебето на 4-я етаж . Ей хора никакво внимание . Да не говорим отношението към мен - нямах кърма , то не бе мусене от сестрите , то не бе чудо . Ужас . Все се оплакваха , че много работа имали , много бебета .... Та така мина при мен

И при мен така все много са заети а по цяла смяна клюкарстват и се смеят.Пределно им е ясно че си изморен и искаш поне час почивка след като си се мъчила примерно да преспиш бебето цяла нощ ,като почнат да викат и да се смеят в коридора осбено като се сменя нощната смяня ти иде да ги утрепеш.Мен единия ден само мина сутрин визитация и след това чак нощната смяна дойде.Абе ужас не че искам да ми стоят на главата,но поне едно "как си?" би било добре.На мен кърмата ми трътна чак на 4 ден и никой не ме пита имам ли изобщо и детето гладно ли е.Така стоя милото първата вечер гладно и се скъса да плаче накрая е заспало от умора.Едната акушерка пък спеше нощна смяна горката била е изморена.Мога да кажа куп хиляди неща,но ще си замълча все пак има и жени  на соито им предстои да родят.

# 208
Момичета (Виждан Хюсеинова и denica_marinova)- малко във филми сте се вкарали.
Кърмата не тръгва веднага след раждането, а ако е имало упойка или секцио - доста се бави.  Peace
Бебето през първите 48 часа яде съвсем малко и количеството коластра (няколко капки) напълно му стигат.  Peace
Бебето през първите 24 часа плаче не защото е гладно, а от стреса (всички бебета го изживяват).  Peace
Ако бяхте попрочели малко...  newsm78
А колкото до персонала - хем не искате да Ви висят на главата, хем се оплаквате, че не идвали.  Thinking
Не казвам, че са цвете, но и не са толкова лоши, колкото ги изкарвате. Все пак не знаете колко поредни нощни смени са карали (само човек, който е работил нощна смяна, може да разбере за каква умора става въпрос) или колко нови родилки са имали през последните поредни смени.  Rolling Eyes
Тук само ще допълня - няма лесна и лека работа.  Peace

# 209
Не съм съгласна с вас desi_yakova и подкрепям момичетата по горе и аз преживях същото,това че са карали подред нощни смени не ги оправдава,ако не им се работи да си намерят друга работа!!!Аз бях секцио поради мед.причини-операцията ми мина доста добре всички бяха много адекватни останах много доволна,докато не се качих на 4 етаж.....еееее просто нямам думи...просто като се сетя и настръхвам.
За тези които ще раждат им препоръчвам да се въоръжат с много търпение като ги преместят на 4 етаж!!!

Общи условия

Активация на акаунт