За много години и много здрави и хубави бебешоци ви пожелавам през новата година. Тъй като реших да раждам в АГ в Русе, дали някоя от вас има актуален списък с консумативите, които трябва да се носят за родилно? Благодаря ви предварително
Да, зърната ми се разраниха брутално, защото и двамата с бебето се учехме активно, но след това се оправиха и сега се радваме на сукане на поискване без болка вече две седмици. Сред персонала има прекрасни сестри и акушерки, които много ми помогнаха с отношение и практически съвети, както и с отпушването на каналите. В самата стая, в която бях, имаше всичко необходимо за отглеждане на бебето първите дни и се радвам изключително много, че бях сама в стая - нямах нужда от компания определено, чувствах се доста премазана, за да слушам и чуждо плачещо бебе, не дай си боже телевизор, на който така или иначе не съм почитателка. Винаги имаше дежурна сестра и акушерка, винаги са отговаряли на въпросите ми и са се държали мило (с изключение на 1-2 по "дръпнати"). Последният ден слязох до фоайето долу да видя съпруга ми за малко, никои не ми е правил проблеми. Веднага носеха храната и напитките, които близките ми оставяха долу (храната в болницата наистина е отвратителна и не се живее от нея...). Административно всичко е организирано идеално, дават ти всички документи в срок и не се изискват никакви усилия от твоя страна в това отношение. Препоръчани теми