Аз пък вярвам на своите очи, уши и усещания.

За първи път чета изказвания на труски критици (имам предвид и др., които преведохте), ако изключим кратките критични статии на ... Онур ли беше журналистът (младият, с очилата)? Бяха кратички. Последното - с претенции за анализ... но според мен си е останала само с претенциите. От материала лъха преситеност и пренебрежение към създателите на филми и сериали в Турция. Това лично на мен ми направи неприятно впечатление. Ако на дамата и е омръзнало да гледа турски филми, може честно да си признае, че не го прави и да не критикува с такава досада хората, които ги правят.

Тя май сериали не гледа. Не е и длъжна, но тогава не бива ди ги коментира. Сигурно не е била поканена на премиерата - ха, ха.
..........................
А аз си харесах мнението на Anna Ntemou:
"""Това е една история за грозни мъже, които се влюбват в красиви жени". Е, Енгин е грозен, а Фарах - красива? О, моля ви, който е написал тази статия има проблем с очите!"
А че мненията няма да бъдат еднозначни - това е ясно. Не е минал и един ден и вече успя да разбуни духовете...Къде със шок, къде с възторг - филмът не може да мине незабелязано. Гордея се, че гледам филми само с Енгин, той наистина е залог за майсторство от висока класа и уникалност.