Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 252

• 33 568
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Пожелавам ви страхотен следобед в компанията на Текин,Ейлюл и комисар Йомер.      Heart Eyes Hug 

# 646
ОК! Разбирам! Лошият край не е всичко! Все пак важна е средата! Но моля не ми казвай, че това не бил моят филм! Аз толкова се вълнувам с този малък септемврийски проблем, а ти така лесно ме удави в домати, че ми стана кофти  thumbsup
Ееее, хубава работа! Да нажежим страстите заради такива неща! Недейте така! Peace Peace Peace Peace Peace Peace
   Мисля, че всички забравяте едно важно нещо (и първо ти, Миранда Hug) - Тек не е реален човек!!!!!! Той е филмов образ!!!!! Изкуствено създаден - нарочно такъв. Носител на посланието във филма. Ако беше реален човек, който взема реални решения в реална ситуация... тогава можехме да спорим за правилността на решението му. А сега, моля ви, оставете го да ни вълнува и разплаква - това му е работата. smile3518

# 647
ОК! Разбирам! Лошият край не е всичко! Все пак важна е средата! Но моля не ми казвай, че това не бил моят филм! Аз толкова се вълнувам с този малък септемврийски проблем, а ти така лесно ме удави в домати, че ми стана кофти  thumbsup
newsm51
Миранда, не се засягай. Нищо лошо не е казала Марияна. И за мен това просто е единият от вариантите, които Керем Дерен предлага в СВОЯ филм.  Така обосновава посланията си и това е негово право. А дали стигат до нас и по какъв начин – това е друг въпрос. Явно стигат, защото не можем да излезем от този потрес. Той ни предупреди, че ще ни накара да си задаваме въпроси и въпросите, които ти задаваш, си струват. Те са важни. Решение ли е самоубийството? Сила ли е самоубийството или слабост? Кое да променим у себе си и заради кого и какво си струва тази промяна? Как да живеем без надежда? Кой е по-стойностният – Текин или Ейлюл? И много други… Но всеки сам си отговаря на тези въпроси. Няма една-единствена, универсална Истина. Ако имаше, тогава изкуството щеше да стане излишно. А аз не смятам, че този филм е излишен. Напротив.

# 648
Мариянка  Hug
Не мислите ли, че "може би" има доста позитивно звучене! Тоест всяко твърдение след това е по-скоро вярно отколкото не! Поне този, който използва фразата вярва в истиността на твърдението след това! Много тънкости има при всеки вид общуване! Няма как да сме толкова години тук заедно и  винаги да сме на едно мнение, но не искам да крия, че ми е мъчно за Тек, до такава степен, че ми идва да му зашливя поне 20 шамара докато се опомни!

# 649
Момичета,   Two Hearts  txtloves  txtloves  txtloves  Two Hearts

# 650

Колкото и да са ценни детската искреност и чувства, с тях не можем да оцелеем. Животът е суров, понякога и жесток. За да успеем, да се преборим, трябва да имаме качества на възрастни, да се опрем на силно мъжко рамо, а у Текин това не го виждам.
Спомнете си как се възхищавахме на Керим, но той умееше всичко и не беше безпомощен в трудни ситуации. Успя да се вдигне, помогна и на ФГ да възкръсне за живот.
Да живееш по детски в света на възрастните, е обречено на неуспех.
Не мога да съдя Текин, нито Ейлюл.

Тануша, става ли ясно от филма, защо Текин е такъв? Защо живее сам, защо не общува, защо е болезнено стеснителен?

ВАЛЯ, аз изгледах филма без превод и ви го разказах чрез емоциите, които изпитах. Когато ТЕКИН изразяваше своите емоции без думи - предаде ги на мен, а аз на вас. Но той каза и с думи много неща за себе си и за чувствата си. За наше съжаление, това ще разберем едва когато видим филма с превод.

# 651
Tanushka, мога ли да те попитам - Какво точно става с Ейлюл накрая! С каква сцена завършва филма? Това не ми стана ясно!

# 652
  • Пловдив

Мариянка  Hug
Не мислите ли, че "може би" има доста позитивно звучене! Тоест всяко твърдение след това е по-скоро вярно отколкото не! Поне този, който използва фразата вярва в истиността на твърдението след това! Много тънкости има при всеки вид общуване! Няма как да сме толкова години тук заедно и  винаги да сме на едно мнение, но не искам да крия, че ми е мъчно за Тек, до такава степен, че ми идва да му зашливя поне 20 шамара докато се опомни!

newsm51 И на мен ми е мъчно. Аз получих "шамара" за който говорят всички изгледали филма.  Той е поднесен в последните 5 минути. А да не говорим когато го изгледаме - първо без превод, после с превод.... Нямам търпение...

# 653

Дано по-скоро някой направи пълен запис, за да се "потопим". Дори да не е особено качествен, ще го изгледам, ще го "изпия" на един дъх..

# 654
Мариянка  newsm51   newsm51   newsm51

Всички казват, че Тек е образ от филм (и между другото е така), но аз чувствам всеки образ на Енгин като част от сърцето си и страдам за Тек като за мил, любим, брат, родител, дете, приятел  smile3511

Този Енгин ще ме побърка съвсем  Joy

# 655
Оставям Ви засега, момичета! Бъдете щастливи в този толкова хубав ден!

# 656
Мариянка  Hug

МИРАНДА,  Hug, не мога да знам как ще реагираш ти, когато изгледаш целият филм, но мога да ти споделя аз какво чувствах. В никакъв случай не исках да го зашлевя. Исках да го прегърна, да го утеша. Да му кажа, че светът не е свършил с една несподелена любов. Че ще срещне човек, достоен за неговите чисти и всеотдайни чувства. Ох... спирам...  smile3518

П.П. Преди да пусна поста си видях, че имаш въпрос към мен. Сцената вече я описах веднъж, и дано не греша, защото в този момент вече хълцах и се криех от др. хора в киното.
Мисля, че свърши с този кадър, когато ЕЙЛЮЛ излезе от водата и написа това на пясъка...

# 657
Мариянка  Hug

МИРАНДА,  Hug, не мога да знам как ще реагираш ти, когато изгледаш целият филм, но мога да ти споделя аз какво чувствах. В никакъв случай не исках да го зашлевя. Исках да го прегърна, да го утеша. Да му кажа, че светът не е свършил с една несподелена любов. Че ще срещне човек, достоен за неговите чисти и всеотдайни чувства. Ох... спирам...  smile3518

П.П. Преди да пусна поста си видях, че имаш въпрос към мен. Сцената вече я описах веднъж, и дано не греша, защото в този момент вече хълцах и се криех от др. хора в киното.
Мисля, че свърши с този кадър, когато ЕЙЛЮЛ излезе от водата и написа това на пясъка...

newsm51
Благодаря ти, че дни наред споделяш с нас и заедно живеем с Текин/Енгин. Аз също искам да го прегърна и да го утеша...не го съдя, не искам да му показвам "правия" път, напротив - разбирам решението му и му се възхищавам...Това е моят Текин...

# 658
  • София
От 10-тата до 25-тата минута  Wink

# 659

Скрит текст:
МИРАНДА,  Hug, не мога да знам как ще реагираш ти, когато изгледаш целият филм, но мога да ти споделя аз какво чувствах. В никакъв случай не исках да го зашлевя. Исках да го прегърна, да го утеша. Да му кажа, че светът не е свършил с една несподелена любов. Че ще срещне човек, достоен за неговите чисти и всеотдайни чувства. Ох... спирам...  smile3518

[/color][/b]

Герои сте вие двете с Аурелия.  Hug  Hug Да гледате този филм сами, без близък до вас и в чужда страна...

Общи условия

Активация на акаунт