) - Тек не е реален човек!!!!!! Той е филмов образ!!!!! Изкуствено създаден - нарочно такъв. Носител на посланието във филма. Ако беше реален човек, който взема реални решения в реална ситуация... тогава можехме да спорим за правилността на решението му. А сега, моля ви, оставете го да ни вълнува и разплаква - това му е работата.

И на мен ми е мъчно. Аз получих "шамара" за който говорят всички изгледали филма. Той е поднесен в последните 5 минути. А да не говорим когато го изгледаме - първо без превод, после с превод.... Нямам търпение... 
, не мога да знам как ще реагираш ти, когато изгледаш целият филм, но мога да ти споделя аз какво чувствах. В никакъв случай не исках да го зашлевя. Исках да го прегърна, да го утеша. Да му кажа, че светът не е свършил с една несподелена любов. Че ще срещне човек, достоен за неговите чисти и всеотдайни чувства. Ох... спирам... 

, не мога да знам как ще реагираш ти, когато изгледаш целият филм, но мога да ти споделя аз какво чувствах. В никакъв случай не исках да го зашлевя. Исках да го прегърна, да го утеша. Да му кажа, че светът не е свършил с една несподелена любов. Че ще срещне човек, достоен за неговите чисти и всеотдайни чувства. Ох... спирам... 

Да гледате този филм сами, без близък до вас и в чужда страна... Препоръчани теми