Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 252

• 33 573
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
И за да не каже някой, че сте ми показали правия път или нещо такова Simple Smile пак ще кажа "Не харесвам края на МСП"!!!  Hug Hug Hug Hug Hug
Всеки ден от живота някой си отива заради такива като Ейлюл… Това е реалността… А тя си живее като троскута. Затова писах: да не поливаме троскута...

# 631
Здравейте сладуранки. Днес от рано сте потънали в дълбок размисъл и съждения. Да си пожелаем още един интересен ден.

Един поглед към Булута.

# 632
Всеки наркоман и алкохолик=жив мъртвец, който вегетира за мен е равносилен на Тек! Все още не са мъртви, но скоро ще са! Избрали са отчаянието!
Няма живот без Надежда, Вяра, Любов и Мъдрост!!!

# 633
Има ги във всяка култура. Но при някои индивиди светото съчетание е подменено...

Скрит текст:

Само това искам да кажа, Миранда. Simple Smile Че не мога да съдя Текин. Мога само да се опитам да го разбера. Както и да се опитам да разбера Ейлюл.

# 634
Здравейте момичета.И днес ви пожелавам един страхотен ден. Темата ни отново е изпълнена с много емоционални постове на които аз отново плача.Енгин Акюрек ни научи не само на търпение,научи ни да бъркаме дълбоко в душите си и с думи да изразяваме чувствата си.Няма по-прекрасно от това.А той със всеки свой герой ни провокира все повече и повече. Когато успея да събера мислите си и на душата ми олекне поне малко и аз ще изразя своите размисли,защото в момента в главата ми е такъв хаос,че не знам откъде да започна.Искам да кажа много неща,но засега ще проявя търпение.Искам да поздравя Рейна с "добре дошла" в нашата страхотна компания.Нека и днес усмивките не слизат от лицата ви.Днес ви подарявам чаровните усмивки на Енгин и Фара.Двама чаровници,които завладяха сърцето и душата ми.    Лек и успешен ден на всички.Обичам ви и ви прегръщам силно.   Heart Eyes Hug  

# 635
Маричке, на всяка цена ли трябва да разберем Тек!!! Страдам за него, но не го разбирам! Нека приемем, че всеки си има гледната точка!  Hug Hug Hug

# 636
  • Пловдив

И за да не каже някой, че сте ми показали правия път или нещо такова Simple Smile пак ще кажа "Не харесвам края на МСП"!!!  Hug Hug Hug Hug Hug

Никой на никого не може да покаже правия път. Трябва сам/а да си го намери. А и целта на дискусията която се е заформила, не е такава. Може би това няма да е твоят филм. Моя приятелка споделя, че никога не е гледала "Титаник", защото знаела края му. Избор.... и чудене. Просто се е лишила от една любовна история и прекрасна актьорска игра.

Последна редакция: ср, 19 фев 2014, 11:17 от mariana51

# 637
Сега изгледах първите девет минути от филма и искам да благодаря на Шатци   newsm51    

# 638
Ейлюл е по детски жестока, Текин е по детски чист и искрен.

Колкото и да са ценни детската искреност и чувства, с тях не можем да оцелеем. Животът е суров, понякога и жесток. За да успеем, да се преборим, трябва да имаме качества на възрастни, да се опрем на силно мъжко рамо, а у Текин това не го виждам.
Спомнете си как се възхищавахме на Керим, но той умееше всичко и не беше безпомощен в трудни ситуации. Успя да се вдигне, помогна и на ФГ да възкръсне за живот.
Да живееш по детски в света на възрастните, е обречено на неуспех.
Не мога да съдя Текин, нито Ейлюл.
Тануша, става ли ясно от филма, защо Текин е такъв? Защо живее сам, защо не общува, защо е болезнено стеснителен?

loveofmine,
Скрит текст:
троскОт

# 639
Маричке, на всяка цена ли трябва да разберем Тек!!! Страдам за него, но не го разбирам! Нека приемем, че всеки си има гледната точка!  Hug Hug Hug

Не, миличка. Разбира се, че няма нищо задължително. Simple Smile Просто разсъждаваме - всеки от своята гледна точка - за филма. Simple Smile Естествено, че не е задължително разбиранията ни да съвпадат. Simple Smile))

# 640

И за да не каже някой, че сте ми показали правия път или нещо такова Simple Smile пак ще кажа "Не харесвам края на МСП"!!!  Hug Hug Hug Hug Hug

Никой на никого не може да покаже правия път. Трябва сам/а да си го намери. А и целта на дискусията която се е заформила, не е такава. Може би това няма да е твоят филм. Моя приятелка споделя, че никога не е гледала "Титаник", защото знаела края му. Избор.... и чудене. Просто се е лишила от една любовна история и прекрасна актьорска игра.

Мариянка, ще си позволя да бъда малко по-остра, защото аналогията изобщо не ми допада - едно е да умреш нещастно при потъването на Титаник (- Джак наистина искаше силно да живее!!!). Друго е да се удавиш от нещастна любов!!! Съпоставката е неуместна! С удоволствие бих се лишила от МСП по твоя препоръка и насока! Явно това е "правилният път"!!! Чао!

# 641
  • Пловдив

Хайде за охлаждане:

http://vimeo.com/groups/hddivevideos/videos/86500268
.....................
Не коментирам историите. Коментирам логиката - лош край. Знаейки, че гл. герой умира - не иска да разбере защо и как.

# 642
ОК! Разбирам! Лошият край не е всичко! Все пак важна е средата! Но моля не ми казвай, че това не бил моят филм! Аз толкова се вълнувам с този малък септемврийски проблем, а ти така лесно ме удави в домати, че ми стана кофти  thumbsup

# 643
  • Пловдив
ОК! Разбирам! Лошият край не е всичко! Все пак важна е средата! Но моля не ми казвай, че това не бил моят филм! Аз толкова се вълнувам с този малък септемврийски проблем, а ти така лесно ме удави в домати, че ми стана кофти  thumbsup

"Може би...", което значи, че може и да е. А аз говоря за правия път - за филма - не за размислите....С две думи за Текин, не за Миранда. Чета с удоволствие постовете ти.
Скрит текст:

# 644

Hug Здравейте, МОМИЧЕТА! Hug

Изчетох всичко, което сте написали от снощи, до сега и си задавам въпроса:
Какво направи с нас ЕНГИН с героя си ТЕКИН...
Един от отговорите го виждам сега - започнали сте денят с обич...

Two Hearts
Скрит текст:

Започни деня си с обич

Когато започнеш деня си със обич
и обич ще срещаш по пътя.
Ще срещаш усмихнати хора,
които - обич в сърцето си кътат.

Които без жал си раздават сърцето.
На всеки - частица от себе си дават.
Даряват ти мъничка част от небето
и в тебе - завинаги после остават...

автор val - Валентина Цвяткова