Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 252

• 33 583
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Любов, защо трябва така лесно да умира душата, както в МСП. Нима надеждата не умира последна! Защо Тек така лесно се отказа?! Можеше пък да срещне друга любов!!!

# 616
Наистина жестока жена, Маричке! Досега не си давах сметка! Все вярвам в добрината на хората, но явно има и наистина жестоки индивиди, които минават през трупове, за да постигнат целите си   Money ooooh!
Аз не оправдавам Тек за самоубийството, а по-скоро съм склонна да го обвинявам за тази му постъпка, защото за мен неговият най-голям проблем е, че не умее да се пази от хората, а ги допуска дълбоко в сърцето си! Това според мен е най-силното послание на филма: Пазете се от хората - не всеки е такъв какъвто изглежда!!!
Знаеш ли, Миранда, мисля че тук не става въпрос за "добрина" и "лошотия", просто за хора от различни светове. А техните различни светове вече са различно добри, сравнени с непроменимите морални ценности. Но човек не избира в какъв свят да се роди. Ако искаш и ако имаш търпение, прочети постовете ми, в които правих дълги и скучни анализи по този въпрос - 308 и 368.

# 617
Любов, защо трябва така лесно да умира душата, както в МСП. Нима надеждата не умира последна! Защо Тек така лесно се отказа?! Можеше пък да срещне друга любов!!!

Защото Тек раздаде себе си без остатък на Ейлюл, Миранда. Не остана нещо, което да може да запази за "друг живот", "друга любов".  Без Ейлюл и любовта си към нея Тек е изпразнен от съдържание... Спомни си Булут без Нарин...
Има и такива хора, които обичат веднъж и завинаги...

# 618
  • Пловдив

Концентриране.... Ами страхотен е. Керем с папката в ръка го чака...

# 619
Нима всеки не се е раздавал до край за любим човек. Но ако всеки започне да се самоубива, какво ще стане тогава?! Винаги трябва да имаме надежда - не оправдавам края на филма, момичета! Варете ме, печете ме, това е  Hug Praynig Peace

# 620
Нима всеки не се е раздавал до край за любим човек. Но ако всеки започне да се самоубива, какво ще стане тогава?! Винаги трябва да имаме надежда - не оправдавам края на филма, момичета! Варете ме, печете ме, това е  Hug Praynig Peace

Simple Smile Мислим си, че е до край... До край, означава да се разтвориш изцяло в любимия, да станеш едно цяло в душата си с него... и вече не можаш да съществуваш отделно. Всяко откъсване, разкъсване води до кръвозагуба и смърт - няма друг изход. Аз лично не познавам хора, които да са се раздали ДО КРАЙ. Аз също съм обичала силно, но до край... не са ми позволявали да се раздам. Може пък и сама да не съм си позволила, проявявайки здравословен инстинкт за самосъхранение... знам ли:-))
И не оправдавам края. Аз просто проявявам разбиране към героите.

# 621

Simple Smile Мислим си, че е до край... До край, означава да се разтвориш изцяло в любимия, да станеш едно цяло в душата си с него... и вече не можаш да съществуваш отделно. Всяко откъсване, разкъсване води до кръвозагуба и смърт - няма друг изход. Аз лично не познавам хора, които да са се раздали ДО КРАЙ.
Аз лично съм се раздавала до край! Но ако има друго "до край" аз не искам никога да се раздавам толкова! Няма по-хубаво нещо от живота!!!

# 622
newsm51
Можеше, Миранда, но в друг филм.
Финалът е шок, зверска плесница, която да ни подейства като духовно и психическо опомняне.  Плесница върху нашето себелюбие, небрежност, жестокост. Да се събудим от убийствената летаргия, да се свестим, ние, които сме прегорели, обръгнали за малките чудеса на живота… И това не може да стане с бавно,  а само със шокова терапия… Поне за мен. Харесвам решението на Керем Дерен...

# 623

Защото Тек раздаде себе си без остатък на Ейлюл, Миранда. Не остана нещо, което да може да запази за "друг живот", "друга любов".  Без Ейлюл и любовта си към нея Тек е изпразнен от съдържание... Спомни си Булут без Нарин...
Има и такива хора, които обичат веднъж и завинаги...
Булут се научи да е без Нарин Simple Smile Друг финал имаше АБО!

# 624
Няма по-хубаво от живота. Така е. Но оцеляването на ВСЯКА цена дали си струва?

# 625
newsm51
Можеше, Миранда, но в друг филм.
Финалът е шок, зверска плесница, която да ни подейства като духовно и психическо опомняне.  Плесница върху нашето себелюбие, небрежност, жестокост. Да се събудим от убийствената летаргия, да се свестим, ние, които сме прегорели, обръгнали за малките чудеса на живота… И това не може да стане с бавно,  а само със шокова терапия… Поне за мен. Харесвам решението на Керем Дерен...

Любов, разбирам и твоята гледна точка, но защо са ни плесници във филмите!!! Нима всеки един ден не е една плесница, със своята жестокост! Може би този филм е за наистина големите консуматори в нашето ежедневие, а не за романтичната ми душа  Joy

# 626

Струва си, Маричке! Днес може и да ни е тежко, но ако я има надеждата и вярваме в любовта и  щастието, то утре може и да намерим това, което търсим  baby_neutral
(Надежда, Вяра и Любов и майка им София  hahaha )

# 627
И за да не каже някой, че сте ми показали правия път или нещо такова Simple Smile пак ще кажа "Не харесвам края на МСП"!!!  Hug Hug Hug Hug Hug

# 628

Струва си, Маричке! Днес може и да ни е тежко, но ако я има надеждата и вярваме в любовта и  щастието, то утре може и да намерим това, което търсим  baby_neutral
(Надежда, Вяра и Любов и майка им София  hahaha )

А без Надежда, Вяра, Любов и майка им София?  newsm78 Ще си оцелял. И?... Можеш ли да си представиш човек, който да живее (не да вегетира) без тези? Аз мога. Виждала съм такива случаи. На хора, заменили Надеждата, Вярата, Любовта и Мъдростта с алкохол или дрога... Спомни си филма "Седем"... винаги има нещо, около което градим живота си, нещо което е ценно за нас. Извън тази опорна точка живеем ли? Или просто вегетираме?

# 629

Струва си, Маричке! Днес може и да ни е тежко, но ако я има надеждата и вярваме в любовта и  щастието, то утре може и да намерим това, което търсим  baby_neutral
(Надежда, Вяра и Любов и майка им София  hahaha )

А без Надежда, Вяра, Любов и майка им София?  newsm78 Ще си оцелял. И?... Можеш ли да си представиш човек, който да живее (не да вегетира) без тези?
Няма как да живеем без Надежда, Вяра, Любов и Мъдрост! Нима в турската култура те не съществуват! Не ми се вярва! Но може би от там идва и неразбирането ми на края на филма!

Общи условия

Активация на акаунт