Мислим си, че е до край... До край, означава да се разтвориш изцяло в любимия, да станеш едно цяло в душата си с него... и вече не можаш да съществуваш отделно. Всяко откъсване, разкъсване води до кръвозагуба и смърт - няма друг изход. Аз лично не познавам хора, които да са се раздали ДО КРАЙ. Аз също съм обичала силно, но до край... не са ми позволявали да се раздам. Може пък и сама да не съм си позволила, проявявайки здравословен инстинкт за самосъхранение... знам ли:-))

Мислим си, че е до край... До край, означава да се разтвориш изцяло в любимия, да станеш едно цяло в душата си с него... и вече не можаш да съществуваш отделно. Всяко откъсване, разкъсване води до кръвозагуба и смърт - няма друг изход. Аз лично не познавам хора, които да са се раздали ДО КРАЙ. 
Друг финал имаше АБО! 

) 
)
Ще си оцелял. И?... Можеш ли да си представиш човек, който да живее (не да вегетира) без тези? Аз мога. Виждала съм такива случаи. На хора, заменили Надеждата, Вярата, Любовта и Мъдростта с алкохол или дрога... Спомни си филма "Седем"... винаги има нещо, около което градим живота си, нещо което е ценно за нас. Извън тази опорна точка живеем ли? Или просто вегетираме? 
)
Ще си оцелял. И?... Можеш ли да си представиш човек, който да живее (не да вегетира) без тези?Препоръчани теми