БоГе господи тоя цАрвул с трици маЖмуни да лови не си ли виГда потенцЯла- 88

• 33 691
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
  • Маниакалното чистене е признак за неудовлетвореност.
Цитат
брилятниии

# 331
Старо е, но сега го открих.
Все от една и съща потребителка, оплакваща се от сто проблема наведнъж.

Цитат
По един път ходя до тоалетна но ми казха 4е може да е панкряса .Незнам какво да правя
Цитат
Прадиха ме на екограф на ЩЖ и ми написаха дифъза стъма много кръвоснабдена със висок пулс незнам какво озна4ава
Цитат
Благодаря ти но аз не ги спях от изведнъж бях на лекър преди 3 месеца
Цитат
На мен от многото лекари спецелисти ми е намери една децка лекърка и ако направя пак иследвания и пок е има просто незнам
Цитат
Аз званях там и ми казаха 4е е толкова със упоика
Цитат
Ходя на психиятър ве4е 1 година
Цитат
При мен мямам никакви болки във стомаха само ми се гади оригвам се съсизвинение и имам много газове нямам и киселени

# 332
  • София
ПрЪвУписТТА през ЛЕГенда СЕИНОЧИ е в менопаЛза, катоЧИЛИ тУтал НО се УсЪмотява.

# 333
Фкусъму в заглавие!  Praynig

Joy Или нещо за вандалището от по-предните страници

# 334
  • София
Старо е, но сега го открих.
Все от една и съща потребителка, оплакваща се от сто проблема наведнъж.
Цитат
На мен от многото лекари спецелисти ми е намери една децка лекърка и ако направя пак иследвания и пок е има просто незнам
От това Е ми се повръща, честно  Twisted Evil

# 335
  • на североизток от Рая
 На въпрос къде има сакчета /сакове/, отговорът е: На всяка де, по пазарите, по магазинчетата за левче, където продават чанти.

Може и да сте го публикувало по-напред, но не съм чела, а като го прочетох, не вярвах на очите си.  ooooh! То това да е...

# 336
  • забравих си мисълта...
Цитат
през уйкенда

Wink Wink Wink

# 337
  • Велико Търново
Цитат
ядъх пица на обят

# 338
Цитат на:  link=topic=770024.msg27655542#msg27655542 date=1394388459
От темата за намаления за късо кожено яке с кабзи:

# 339
Цитат
Таблетът в днешно време е по скоро мода тъй като повечето заможни родители го купуват на децата си да го поущрят за някоя тяхна постъпка, а всъщност не това трябва да е смисълът. Аз лично не бих дал излишни пари, с които не разполагам за нещо, което в момента не ми е необходимо, а просто за газарията..

# 340
  • София
Поемете дълбоко въздух.

Цитат
Да се намеся в темата детето ми учи в 104 оу и съм страшно доволна то е 4 клас преди беше в 2 соу но там децата бяха ужасни беше там само първи клас но страшни интриги е тя си беше добра стях хем ни бяха препоръчали учителка но препоръчвам 104 оу въпреки че там тя ми казва 2 страшно невъзпитани класа но нали учителките им са доста добри лично от нашта съм страшно доволна 73 еми незнам много но там учителките доста ги стягат прекалено според мен 121 на дъщеря ме една приятелка е от там и не е доволна 104 е до 7-ми клас но нищо там учебната система е доста добра
малко за спорта от шаха сме доволни защото една златна купа на междоучилищно  повечето деца там са отличници децата са добри не се карат и сме си доволни

# 341
# 342
  • София
Цитат
Колекция Италиански смесители за баня и кухня. ... Производител: Grohe /Германия/

# 343
  • забравих си мисълта...
Цитат
Колекция Италиански смесители за баня и кухня. ... Производител: Grohe /Германия/

Къде е грешката тук, освен че Grohe не е италианска фирма, а немска.

# 344
  • София
Цитат

Къде е грешката тук, освен че Grohe не е италианска фирма, а немска.
Щом са произведени в Германия, значи не са италиански.

Общи условия

Активация на акаунт