Домакини 31/ с мартеничка на ръка, ще се радваме на пролетта

• 34 709
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Добро утро и от мен! Боли ме глава...аман.

Ма ко- не съм ходила на лекар, просто си изчаках. Тук да намериш англоговорящ лекар е като да откриеш игла в купа сено тоест невъзможно, а на испански ми е трудно да обяснявам лекарски неща.

Лусс - добре се е решила дилемата и с ресторанта, и с тортата.

Калинка - голяма емоция ти е спретнал малкия, важното е, че е за нищо.

Креми - освен физ.натоварване, спазваш ли диета?

Валенце - как сте? Поуспокои ли се за храната на каката?

Кака Дака - обожавам палачинки, благодаря за закуската!   bouquet

Марче - това ли е поводът, ама защо не казваш? Жива и здрава да си още 104 години! Heart Eyes

Мони - децата оздравяха ли?

Тити - как е Емо?

Контеска - как е при вас положението? Постопли ли се поне малко?

Вио и Хортензия - нали имате нет на телефоните, здрасвайте по някой друг ред от детските площадки!

Моренка - тази игра за първи път я виждам, ние играем на Румикуб. Това ми прилича на Не се сърди, човече!

Мастерче - да си правила суши? Че съм се засилила утре да правя, разучих нещата, ама друго си е от близък да получиш акъл!

Къде изчезнаха толкова много момичета? Отивам да си правя чай или да си режа главата...

# 122
  • Fort Worth, TX
Лейди, важното е че детето е ок.
Смърф, пазя режим.
Джейми ми липсва.
Поли, се е изгубла в превода:-)
Стади, разхожда Гого:-)
Славка зачезна яко дим.

# 123
  • Бургас
Тук съм,дами! Hug
Първо ми се развали клавиатурата,пишеше цифри и букви.Нямах време да закарам компа на ремонт,защото сме пълна къща,готвя,слагам,вдигам масата нон-стоп.На всичко отгоре ММ се секна и легна,а то болен мъж е по-зле от болно дете.
Малката за капак изкърти още копчета и компа стана съвсем неизползваем.Добре,че мамата и Фб са ми изкарани на икони със запомнени пароли,че можех поне да ви чета.
Накрая се оказа,че проблемът бил съвсем дребен.Криста е заключила половината клавиатура с някакъв бутон и затова пишел цифри вместо букви.Добре,че голямото ми момче го закара да го оправят.Той ходи на стаж пак в болницата,вече асистира на операции,даже днес е бил на онко операция,много дълга и сложна.Справя се чудесно!Много се гордея с него. Laughing
За съжаление си тръгва другата седмица и сега използвам всеки момент да му се радвам.Миналата седмица бяхме за три дни във Варна при сестра ми да се видят братовчедите.Много хубаво си изкарахме,но и там нямах компютър,така че малко съм изостанала с инфото тук.Ще наваксам и пак ще пиша.Мъчно ми стана за вас! Heart Eyes

# 124
  • Fort Worth, TX
Славе, браво.Нека учи нека.Професор да стане.Ти ще даваш по едно рамо да ни преглежда. Grinning
Радвам се, че сте добре.Това е най-важното.

# 125
  • София
Славе, и ти ни липсваше Hug, радвай се на момчето... И ние се гордеем с него!!!

# 126
Ей, Славче, добре, че се появи! Чудихме се какво става? Значи вече асистира на операции, браво на него! После всичките ще ни лекува. А как е Криста? А малкият батко справя ли се с немския?
ТМ нямаше ли да идва насам? Или кръстът го отказа?

# 127
  • Бургас
Мина му на ММ,щом е да танцува самба.Заминава в събота.
Ванко се справя,но го тресе един пубертет,не ми се говори. Mr. Green
Наистина ми липсвахте! Grinning

# 128
Хубавото на пубертета е, че минава.   Wink
Да ти кажа от самбата всички болежки минават.  Laughing

# 129
Добро утро прекрасници,

Марчеее, спотайваш се ти Simple Smile
Да ти е честит рождения ден ,бъди себе си винаги !Знам ,че обичаш макарунс и шампанско, да ти е сладко:

Иска ми се имам твоята увереност ,че всичко ще е ок след някоя и друга година. Дано!

Лусси, браво ,решили сте страхотно.
Оставяй баща им да се оправя когато е такова положението, виж как хубаво са се наредили нещата с ресторанта ,тортата и всичко  Hug
Благодаря ти, но кои снимки си гледала? Аз май нищо не съм пускала след годишнината ... bowuu

Смърфи, дано ти поотмине. И мен ме боли главата и врата поне 2 пъти в седмицата и съм така от години .Не знам мигрена ли е какво е ,но съм като парцал и или лягам да спя и се пооправям или пия хапче и пак лягам ,ако мога де, иначе ходя с хапове навсякъде за глава.

Калинка, опасен е малкия. Да си отспива повече у дома ,а в у-ще с това четене наум явно му е доскучало. Laughing
Нашата уж е кротка, но е clumsy и все да се сблъска в нещо, да не види стълба пред нея ,защото говори и гледа назад , да си обуе обувките на обратно и да се препъва. Страшна работа. Все обяснявам ,напомням ,потретвам , запомня го, казва ,че знае вече и после пак. Разсеяна е .Баща й е бил същия като дете . Blush

Мони, как сте? По добре ли са децата?

Креми и аз щях да те питам за режима на хранене какъв е ? Тренировките са трудни първите 2-3 седмици ,след това стават част от теб ,но пусто как да се наканя.  bouquet

ма ко, люляк, ах.
Скрит текст:

Така искам да си завъдя, но се очаква да вземаме наша къща към ноември и ще търся разсади тогава ,защото люляк , зюмбюли и лалета трябва да имам.Нищо друго не искам като цветя, само тези ,а да и розите Simple Smile
Вчера бях до един градинарски център  и проучвах млади дръвчета какви имат. Търсех орех , овошки и клен ,но ще отида като вземем къщата,защото няма смисъл сега .
Още от дете ,а и сега, вечер все в прозорците на хората зяпам и гледам интериора им.
 Обичам да декорирам и  магазините с домашни потреби ,джаджи за кухнята ,дамаски, завеси и десени са ми слабост.

Вио, браво на теб. Това е най-важното. Обръщай внимание на семейството си, това е най-важното .Ние сме тук и чакаме когато имаш време   bouquet

Валенце, как сте ? Аз пък за тебе си мислех тези дни  Hug

Славе ,  добре дошла, много се радвам,че пишеш. Радвай се на детето и браво за успехите му.   bouquet  bouquet   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Някой ме попита за времето . Днес е -12 ,усеща се като -19 -юпеее..

Последна редакция: вт, 18 фев 2014, 22:25 от Анонимен

# 130
Ей, Контеска, супер ми звучат плановете ви, започнаха да се подреждат малко по малко нещата. Peace Ти кога ще започваш новата работа?

# 131
  • Germany
Момчетата са добре. Благодаря, че ни мислите  Hug
Преди малко си засадихме иглики и нарциси в двора и видяхме, че минзухарчетата са на пъпки вече Simple Smile Есента боцнах минзухари, нарциси и лалета и всичките имат вече листенца - дано цъфнат!
Днес нещо не бях във форма, но ровенето в пръстта ми подейства ободряващо. Ще взема да се захвана по сериозно с градинарство:)
Целувки на всички! /няма да ви изброявам, за да не забравя някой  Embarassed/

# 132
  • София
Добро утро прекрасници,

Марчеее, спотайваш се ти Simple Smile
Да ти е честит рождения ден ,бъди себе си винаги !Знам ,че обичаш  макарунс и шампанско, да ти е сладко:
............
Иска ми се да имам твоята увереност, че всичко ще е ок след някоя и друга година. Дано!
...........

Ние следим едни предавания с мм за ремонти и преобразяване на къщи, всяка вечер само това гледаме от години и момента бавно ,но сигурно наближава. А и ми е интересно как хората преобразяват ужасни къщи с интериор и мерак .Още от дете ,а и сега, вечер все в прозорците на хората зяпам и гледам интериора им.
Много държа на красивия дом тип" по конец show house ".

Обичам да декорирам и  магазините с домашни потреби ,джаджи за кухнята ,дамаски, завеси и десени са ми слабост.
.............
Благодаря, благодаря на всички!„
 Тук в България си ги наричаме макарон, не че е правилно , но сме го побългарили.. Simple Smile А шампанско наистина обичам..
 И изобщо ти съмняваш ли се, че след години, може и повече, може и след 10 ти ще си добре...аз съм убедена, че ще е така. Имам примери пред очите си и зная.  Simple Smile Просто друг начин няма, само да е здраве! Млади сте, жизнени, надъхани с вяра....само времето е пред теб!
А, как обичам декорации, къщи, обзавеждане, покупки красиви, прахосъбирачки красиви и ценни , които толкова уют създават...нямам думи. Тези предавания и аз ги гледам, удоволствие са, как от нищо правят нещо.
Калинке, какви са тези  изненади и сърцетуп изведнъж. Давайте на това дете да спи бре, хора.. Joy
Славунке, беше ми приятно да прочета за детето ти...гордей се с пълна сила! А пубертета на другото момче ще мине и отмине. Криста е голямо дяволче с тези букви от компа. А, кръста на ММ му е минал щом ще пътува и ще танцува самба. Нищо му няма.  Simple Smile Обаждай ни се, ние питахме за теб.
Вио, прави разходки, ама минавай да те "чуем..
Мастер, много си телеграфна, благодаря, но искам повече от теб.  Heart Eyes
Джейми, трябваше да ходи на изследвания, нали???  newsm78
Смърфи, това е повода,....на 17.02  нали ти казах започвам обратното  броене, догодина ще съм на 103, а вие ще сте с една година по-големи, фръц.. Joy Направи ли сушито, с каква риба, не че разбирам , а и не мога да го правя, но нека да се науча от теб.
Вале, толкова ми беше приятно да те прочета , че се върнах отново да те издирвам... Heart Eyes
Кой, кой още...с Креми се чух по телефона, беше задъхана `щото тичаше на Гребната и се кикотеше приятно. Кремено, прочетох че бягането не било полезно за хората, а спри се  ти си красива и така. Да ти пусна статията да се ограмотяваш... newsm78
Мони, децата как са??
Изпих едно кафе, тортата е прекрасна, препоръчвам я,  но няма да ям щото съм ламя, казАх!!
Ами това е. Довечера ще има сбор на командата ни. Ясно????  Simple Smile

# 133
Марчева-голяма потайница си!!!

Контеска-браво,да се сбъднат всички планове и скоро да си намерите къща!!!  bouquet
Ма ко-радвам се,че ти е харесала изненадата.Да я сложиш на шефа на 1 март-дано съм оцелила размера. Laughing
Креми-ще станеш страшна мадама-няма да те позная! Wink
Славе-браво на децата!!!Да сбъднат мечтите си и имаш известен лекар,който е човек и разбира пациентите си!!!  bouquet
Луси-олекна ти поне малко като осигури вече всичко за РД на Миленка! Laughing
Калинка-добре се посмях със синчето! hahaha
Скрит текст:
Днес пак бяхме до джипито и правихме сега снимка на синусите -е това беше най-голявмата изненада. Crossing Arms Мм има синузит и то е доста възпален.Даде ни най-накрая направление за УНГ и отидохме при моя лекар.Да,там се оказа,че има и зачервено гърло и то доста. Confused  Изписа му пак антибиотик и още други лекарства-дано вече се оправи всичко и да спадне най-накрая тая температура и да минава кашлицата. ooooh!  Омръзна ми,знаех си аз че проблема е в гърлото,ама на. #2gunfire  Остана очуден,че било грип и са ни разкарвали къде ли не. Crossing Arms
Това е от мен.Купих си пак преждички от любимия магазин   Mr. Green и времето е много приятно,но не ми остана време да слезна в двора,че бях капнала от чакане и смъкване пак на температура. Tired
Лека и приятна вечер на всички!!!
Скрит текст:

hahaha

# 134
  • София
Писе, най-сетне имате правилната диагноза. Просто едно зачервено гърло и възпаление на синусите. Не, че не си е болест , а и е крайно неприятно, но толкова време да ви мотат.... ooooh! Хайде да се оправите по-скоро.
Този гол мъж в моето кафе какво прави, ами ако му намирисват краката к`во да го правя, ама той дали не си ги мие...там....ъъъъъъ. Шегувка!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт