Домакини 31/ с мартеничка на ръка, ще се радваме на пролетта

• 34 698
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Людачка, благодаря. Ти и ММ  направо ме побърквате, той ми пусна една песничка на Гена крокодила... Joy  С руския съм ...добре.  Heart Eyes

# 106
  • Sofia
Мраче, честит празник, душа, всичко каквото ти си пожелаваш ти желая!   bouquet Hug

# 107
  • София
Людачка, благодаря. Ти и ММ  направо ме побърквате, той ми пусна една песничка на Гена крокодила... Joy  С руския съм ...добре.  Heart Eyes

love001

# 108
  • София
Ех, Марче, сега ще ти разкажа нещо, бъди сигурна, че не те лъжа!
Днес пътувам в метрото и си мисля за теб. А какво си мисля- Марчето кога ли има рожден ден, не помня да ни е черпила виртуално за такъв. Съвсем сериозна съм , Марче, не се шегувам!
Честит ти празник! Бъди здрава, все така усмихната, лъчезарна и добронамерена и сега- на 30г и  като навършиш 60г пак, и като станеш на 104-пак. Mr. Green Hug

# 109
  • София
Ех, Валенце.... wavey  Joy Благодаrя ви девойки  пrекrасни ..... що пък ми изчезнаха някои...... бъл. букви къде отидоха.. newsm78
Ставам! К,айно в,емее..

# 110
  • Germany
Марче, весел празник и от мен   bouquet

# 111
Лус - на мен пък ми се обадиха от училището  #2gunfire детето паднало, ударило си главата, припаднало... ама сега бил добре и неискал да се прибира в къщи... да не съм се притеснявала  Shocked Без да се притеснявам връхлетях в банята, че се бях подмазала, за 2 мин бях готова, а те пак звънят - да ида да му занеса хапчетата дето пие  #Crazy аз единственото хапче дето му давам е вит. С пролет и есен  newsm78 - та един спринт до училището - извеждат ми кратун, почвам да разпитвам и се установява, че в час по четене /четат книжки на ум/  дивака е заспал и му е хлопнала главата на масата  Joy  hahaha Даскалиците са се изплашили, кратун се е стреснал, почнали да го разпитват дали пие хапчета и той казва - да. Ама нали човека си е взел дрямката и нищо му няма казал, че ще си стои в училище  Joy hahaha Та дадах вит.С, успокоих даскалиците и се прибрах. Сега пуша и ми е смешно, ама преди малко... След 2ч. ще отивам да го прибера и днес километража на задника ми ще навърти 18 км.  Joy Joy Joy

# 112
  • при късмета
Леле, Калинке, хубав номер ти е спретнал  ooooh! Оф, добре, че е за нищо

Аз не съм у ред. седя и си гледам цветятя и искам да цъфнат, ама сега веднага. На карамфила имам още една пъпка(едната си презимува) и са започнали да им растат дръжките. Люляка е отворил пъпките и вече се подава доста зелено, нови клончета и цветчета. Кокичетата вече прецъфтяват, ама още миришат по малко. А теменужките Писето ми ги е пратила с пъпки и ще цъфнат до 2-3 дни ако се хванат, има и две цветчета отворени.
Пролет е  newsm44

# 113
Леле,Калинче.....Хем ми е смешно,хем си представям,какво си изживяла..... Laughing ooooh!

Марчониииии.....Честит Рожден Ден! Да си здрава,щастлива,пък другото ще се нареди или го има в магазина.....

# 114
Марче, много си потайна, ама виж как те разконспирирахме! Честит рожден ден, бъди жива и здрава, и много, много обичана   bouquet
Калинка, верно голям номер ти е спретнал малкия  Crazy
Ма ко, честити ти подаръчета! Много мил жест от Писенцето, браво!
Аз да ви кажа нямам време никакво да ви чета - гледам да излизаме през деня с децата, а вечер обръщам внимание на мъжо. То какво внимание де - или гледаме някой филм, или нещо бърборим, докато аз не взема да клюмам и си лягам.
И понеже ми липсвате ужасно много, реших да си пусна малко нет по телефона  Heart Eyes Поне по някой ред да драсвам от някоя площадка, иначе съвсем ще ме забравите. Та така де, не съм зачезнала, тук съм си и си ви обичам, ама 24 часа не ми стигат за нищо.

# 115
Тя цялата ситуация е безумно смешна, но аз съм писала, че малкия не боледува, но за сметка на това или е паднал от някъде, или се е катерил и немогат да го свалят...., до сега не си е чупил нищо /да чукам на дърво/, но вечно е с рани и белези - от най-кротките е  Joy hahaha На кого ли се е метнал newsm78
Мастърче   bouquet
Ма ко става красиво вече - аз сях семенца на сакъзчета, лобелия, копривка, босилек, чили, салатен микс и все гледам дали не са поникнали  Joy лука и чесана хич ги няма още, ама и катериците не спят  Joy
Вио преди да дойде ерата на интернета това беше нормалния живот  Joy Радвай се на разходките и драсвай, че си добре  Hug

# 116
  • София
Да, девойки прекрасни, благодаря за пожеланията!  Blush Срам, несрам, т`ва е положението  Blush
104 съм вече....обратното броене започна...мда.  Simple Smile  Mr. Green Rolling Eyes има ли още по гадни емотикончета??? Мразя се.

Марче, а вчера ли датата на ЧРД, нали?

Калинка, добре те е подредил калпазанчето... Laughing

# 117
  • при късмета
Калинка и мен от инциденти ме е страх. А на нашия всички белези и по сериозни инциденти са вкъщи, не навън.  ooooh!
Вио, идва време на разходките. Няма да те забравим, може да си сигурна. Ако не пишеш по-дълго време ще те издирвам. Защо си махнала лентичките? Дея тия дни трябва да е направила 2 месеца. Нацелувай и двамата с Ванко, сладуранко
Мастър  wavey
След малко и аз отивам да взема началството

# 118
  • София
Въпросът със торта се реши. Казах на ММ да отидем да запазим местата в О, Шипка. Аз му казах, че на мен са ми отказали. ММ взе телефона и каза, че нека да опитат да откажат на мен. Та запазихме за 12:30 + попита дали имат торти имало само бисквитена и еклерова. Бисквитената беше много голяма, а еклерова е за 12 парчета... ММ вика на Милена - казвай бързо и тя каза - еклерова. Край!!! Ще купя само свещички Mr. Green Mr. Green Mr. Green

А бисквитената ще направя за довечера за всички нас. Peace  Петьо ще я украси Flutter

# 119
  • Fort Worth, TX
Здравейте девойки.Моята мускулна мина.Прав е сина ми, че мускулната се  трепе с още повече тренировки.
Люси, ами мъжа ти е прав.Помисли си и реши.За мен аз реших, че трябва да го направя.
Марче, да си жива и здрава.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Адаш ще пием ли кафе или не?

Общи условия

Активация на акаунт