Мерси за хубави идеи!
Марче, големи красотии и вкусотии си направила. Относно Миленка - много трудно да говоря с нея... Аз предложих медовик или еклерова... Еклеровата не й хареса, защото гадно да усеща саните еклери в тортата, медовик не иска, шоколадова не иска, плодова не иска, че има алергия към някой плод... Ще опитам да я склоня към медовик, защото наистина е божествен... Ще разгледам още веднъж Маркрит... , че вчера нямах време... И аз обичам това шампанско...

Нещо ми е било много нервно...
Моренка, твой блог разглеждам пак и пак.
Смърфи, радвам се, че сте по-добре... Ей, че много е упорита тази кашлица!
Креми, от твоят човек съм получила мейл, разказа ми колко ще струва и т.н. ММ казва - дали заслужава при положение, че нищо не изпълнявам, защото имам 2 програми засега и по нито една не действам...
Момичета, какви хубави момчета има Креми, а баткото ....
Като във вица: Аз съм на три диети, защото с една не се наяждам
Вчера преди да легнем ММ казва - нещо съм гладен и хапнахме с него пиленце, аз изядох и едно зефирче (на вид като целувка, но нищо общо няма с вкуса)
Калинка, добре си се постарала с мартениците. Приятно , че се заинтересували за културата ни, а тя има много интересни неща.
Ако е в събота голяма задушница, ще отида в Руската църква да споменат татко ми...
Тити, да не е ангина?
Ма ко, що така с понеделниците

Коконка при татко си сигурно вече, може би още не са си включили НЕТа
Мастърче,

Контеса, как са днес температурите? Много хубави снимки
си пуснала в ФБ.Хортензия ми се изгуби вчера или аз бях невнимателна?
Джейми, Славче, Вио, Полито, Нощни, Валенцето - къде сте се изпокрили. В това хубаво време... поне по една имотиконка, а?

Здрва, щастлива и обичана бъди!

Да кажеш де и как зася люляка.
Много ти благодаря и за цветята и за мартеничките, прекрасни са, много красиви. И си се съобразила с малка мартеничка за детето 
Срам, несрам, т`ва е положението