Домакини 31/ с мартеничка на ръка, ще се радваме на пролетта

• 34 698
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Добро утро, момичета!

Мерси за хубави идеи!

Марче, големи красотии и вкусотии си направила. Относно Миленка - много трудно да говоря с нея... Аз предложих медовик или еклерова... Еклеровата не й хареса, защото гадно да усеща саните еклери в тортата, медовик не иска, шоколадова не иска, плодова не иска, че има алергия към някой плод... Ще опитам да я склоня към медовик, защото наистина е божествен... Ще разгледам още веднъж Маркрит... , че вчера нямах време... И аз обичам това шампанско... Peace

Нещо ми е било много нервно...

Моренка, твой блог разглеждам пак и пак.

Смърфи, радвам се, че сте по-добре... Ей, че много е упорита тази кашлица!

Креми, от твоят човек съм получила мейл, разказа ми колко ще струва и т.н. ММ казва - дали заслужава при положение, че нищо не изпълнявам, защото имам 2 програми засега и по нито една не действам...

Момичета, какви хубави момчета има Креми, а баткото ....

Като във вица: Аз съм на три диети, защото с една не се наяждам Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Вчера преди да легнем ММ казва - нещо съм гладен и хапнахме с него пиленце, аз изядох и едно зефирче (на вид като целувка, но нищо общо няма с вкуса)

Калинка, добре си се постарала с мартениците. Приятно , че се заинтересували за културата ни, а тя има много интересни неща.

Ако е в събота голяма задушница, ще отида в Руската църква да споменат татко ми...

Тити
, да не е ангина?

Ма ко
, що така с понеделниците  Laughing Laughing Laughing И аз обичам хек да ям, риба не мога да готвя, не мога да я пипам... Само ако е филето... Joy

Коконка при татко си сигурно вече, може би още не са си включили НЕТа

МастърчеHug

Контеса, как са днес температурите? Много хубави снимки Peace  си пуснала в ФБ.

Хортензия ми се изгуби вчера или аз бях невнимателна?

Джейми, Славче, Вио, Полито, Нощни, Валенцето
- къде сте се изпокрили. В това хубаво време... поне по една имотиконка, а? Laughing

# 91
  • София
Забравих за сутрешното кафе

Малиии, колко стана, ще закъснеем за училище, отивам да будя Петьо...

# 92
Добро утро   bouquet

Трябваше да послушам снощи Марче и да не си лягам с кокошките - ама на - в 4ч. вече се наспах Joy
Марче пожелавам ти дълги години да си щура, всеотдайна, любяща, ексцентрична дама! Да посрещаш любими хора с усмивка и шампанско! Да имаш хиляди приятни поводи да се чувстваш изморена! Извинявай, ама аз няма да чакам 17ч. на плажа - ще си пийна едно шампанско сегичка /цялата къща спи/ ей тъй с кеф за успешен старт на деня Joy
Смърфи - давай да правим колективно заклинание, за омилостивяване на технологиите и блога да стане успешен   bouquet
Тити - дано Емо е здрав днес   bouquet
Ставайте слънчеви момичета

Лус ме изпревари, ама и аз ще сервирам пък  Joy

# 93
Лус в събота е голяма задушница - отиди по-рано да запишеш за молитва. В неделя е месни заговезни, но ние винаги правим сирни и месни в деня на сирни заговезни - тогава и кокошка, и яйца, и халвата въртим, вземаме прошка. Та тая седмица ще приготвя само за задушница.
При мен е едва 6ч.  Joy

# 94
Добро утро,към кафето ще сложа и закуска

И отивам по задачи,после пак ще мина

# 95
Добро утро! Снощи заспах с децата, спала съм 9 чАса и сега съм вкисната. Мразя да спя толкова много, цял ден ми е криво.
Марче, какъвто и да е повода, честито! Да не си остаряла с 1 година?Simple Smile Здрва, щастлива и обичана бъди!
Лейди, интересно ми е да те чета. Браво на детето!
Тите, оправяйте се бързо!
Залавям се със задачките за деня и ще ви наглеждам.

# 96
  • при късмета
Добро утро,
много ми се спи с това рано ставане. Опитвам се да дремна малко, като се върна от градината, но не съм сигурна дали си доспивам или още повече ми се спи. Ще гледам ад науча детето да не излизаме сутрин с баща му, а да ходим по-късно на градина. Да видим до къде ще я докарам.
Лус, мерси за кафето
Кака Дака какви хубави палачинки е сложила, ммм
Марче,и на мен ми се струва, че рожден ден си имала, да си жива и здрава, много усмихната и щастлива, пък нищо, че се скътаваш  Wink
Хортензия, аз съм наобратно, като не си доспя, не съм човек
Калинка и тя се надигнала рано-рано
Тити, на детето доктор ли му изписа АБ? Дано е по-добре
Смърфи, ти ходи ли на лекар за кашлицата, че съм пропуснала?
Много хора се губят, да вземат да отворят темата да драснат някой ред, да не викам по списък   ruporuu
Ще извадя месо да се размръзва и ще ходя да си взема люляка, Писето ми го е пратила. И днес ще си ровя в пръстта, голям кеф.
Хубав ден на всички

# 97
  • София
Калинка, ще отида в четвъртък в църквата... Hug Благодаря за кафенцето Peace

Кака Дака, благодаря за закуската Peace

С такава закуска, шампанско денят ще е много весел  Laughing Laughing Laughing

Хортензия, дай аз да спя излишни часове вместо теб... Wink. Аз съм много добре от много сън, ама ми пада само през уикенда... Joy

Ма ко, дремни си... 15 минутки пишат, че е достатъчно Mr. Green

Аз напазарувах, сега ще поизчистя малко. Няма да успея навсякъде, защото забравих, че Петьо трябва да го взимам в 11:20, после да поиграе, после в 12:15 английски до 13:15... Накъсано ми е днес...

# 98
Кака Дака, Хортензия   bouquet
Ма ко ще минат години и ти ще се наспиваш в 4ч. Joy hahaha Да кажеш де и как зася люляка.
Снощи мм промени плановете за готвене днес - донесе свински крачета  Joy Турнах ги да ги варя и довечера ще се свиним  Joy
Айде аз хуквам на сутрешно раздвижване   animal037
Докато се натиткам и Лус се появи на въртележката  Joy

# 99
  • София
Кака Дака, Хортензия   bouquet
Ма ко ще минат години и ти ще се наспиваш в 4ч. Joy hahaha

Това със мен не може да се случи Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Айде аз хуквам на сутрешно раздвижване   animal037
Докато се натиткам и Лус се появи на въртележката  Joy

Приятно раздвижване Peace

# 100
  • при късмета

Ма ко ще минат години и ти ще се наспиваш в 4ч. Joy hahaha

Това със мен не може да се случи Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И с мен, и с мен
Остаряла съм си вече, но продължава да ми се спи  Laughing

Редактирам да благодаря на Писето Изпратила ми е люляка и теменужките и в пратката имаше от нейните мартенички  Heart Eyes Много ти благодаря и за цветята и за мартеничките, прекрасни са, много красиви. И си се съобразила с малка мартеничка за детето  bouquet Благодаря ти Писе   bouquet

Последна редакция: вт, 18 фев 2014, 10:58 от ма ко

# 101
Ще. ще.... при едни по-рано, при други по-късно...  Joy  hahaha
Ма ко честити подаръци! Да ти се хванат теменужките и люляка, че да си връзваш на свое цъфнало дървенце мартеничката!
Раздвижването беше супер - няма никакъв вятър, слънцето се опитва да напече, катерички се гонят, лисиците и те се раздвижват, а птичките се надпяват! Пролетта идва! Малкия е на училище, мм на работа, крачетата се варят в slow cooker и аз ще се отдам на цапотене с маски и киснене в банята  Joy

# 102
  • при късмета
Засадих си ги, голям кеф  Party
Калинка, мерси за пожеланията   bouquet
Отивам да обядвам и да сложа да се свари един ориз. Шефа е поръчал пържоли, ще направя ориз по китайски и салата

# 103
  • София
Да, девойки прекрасни, благодаря за пожеланията!  Blush Срам, несрам, т`ва е положението  Blush
104 съм вече....обратното броене започна...мда.  Simple Smile  Mr. Green Rolling Eyes има ли още по гадни емотикончета??? Мразя се.

# 104
  • София
Да, девойки прекрасни, благодаря за пожеланията!  Blush Срам, несрам, т`ва е положението  Blush
104 съм вече....обратното броене започна...мда.  Simple Smile  Mr. Green Rolling Eyes има ли още по гадни емотикончета??? Мразя се.

Е, Марче, обичай се. Виж ние как те обичаме много!!! Здраве, щастие, любов, благополучие, късмет и сбъдването на мечтите!!!

Не знам как си с руския, но това ми е любимата песничка за ЧРД

Върнах се ядосана от училището. Петьо има днес 4 часа, има 45 минути до английския... И аз отидох да го взема да поиграе малко... Нашата госпожа реши, че не са довършили нещо и задържа ги още един учебен час.... Няма ли ни телефоните? Ние сме 6 човека, които взимаме децата си на обяд...

Общи условия

Активация на акаунт