Домакини 31/ с мартеничка на ръка, ще се радваме на пролетта

• 34 740
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
Че защо да живееш на две места, Лусс? Ще си живеете в къщата!

Момичета, аз само съм опитвала суши със сурова риба в самото начало и оттогава ям само вегетарианско. Рядко с пушена сьомга.
Марче - корите се казват нори, продават ги с по-големите супермаркети, също ти трябва испециален ориз и оризов оцет. Напиши суши в ютюб и ще ти излязат много клипчета на бг и на руски. Сега се опитвам да разбера, оцетът, който купих, дали е предварително овкусен или трябва да му сложа захар и сол.  newsm78

А някой да е варил червено цвекло? Вече един час се вари и не омеква...

# 151
  • София
........
Пий едно от новото лекарство и си готова......Няма да ти пука вече......

............
Това къде го продават да купя в индустриално количество..

# 152
Марче - изпрати няколко опаковки насам, плийззз...

# 153

Аз определено го оставям доста да поври и периодично доливам вода да не го изпека Simple Smile Ама аз варя 3-4 глави и си ги замразявам сварени че сама си го ям.

# 154
Марчева, благодарско, обичам Ерос Simple Smile

А за теб изпуснах да вмъкна и поздрава .
От нас за теб да бъдеш поне още 105 здрава и щастлива:

Oldie but goldie :
http://www.youtube.com/watch?v=Jj4nJ1YEAp4

Смърфи , благодаря , времето ще покаже дали плановете ще станат реалност или ще се сменят с други реали. Hug
 Сушито с нори листа ли ще го правиш? Аз го обичам много ,но с риба на пара или топлинно обработена, а суримито т.е. суровата риба не ми харесва въобще и текстурата на месото ,а вкусът ми е бляк.
Обичам сушито със сьомга или риба тон на пара или пушена сьомга ,иначе другото си е същото-нори листа, суши ориз, винегрет джинжифил, хряна и соевият сос.
Да ви е сладко и да почерпиш виртуално от твоите Simple Smile
Калинке,  hahaha hahaha hahaha
Навик ще да му е станал само Simple Smile
А този епилирания младеж хич не ми хареса ,не поради изброените причини ,а заради гейското излъчване. Агнешко ок ,ама чак толкова ,мерси.  ooooh!

писенцето, браво на вас ,че имате диагноза и ,че нещата ще потръгнат.  Hug
Благодаря ти и на теб .
Какво ще майсториш с тази прежда пак? Ей,нямаш спиране значи ,браво     bouquet bouquet

Мони, браво на теб . И аз се замислям за градинарство ,но от лесния тип- дървета и градинар  Joy Joy

Лусс, къде ще лягаш пък ти ? Стой , забавата още не е започнала ;музика, поздравления ей сега и почерпката ще дойде  bowuu

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 11 нови отговора.

# 155
  • София
Марче - изпрати няколко опаковки насам, плийззз...
Отивам да търся и ти пращам със специалната поща и на теб индустриални количества ще взема.  Simple Smile

# 156
  • София
Марчева, благодарско, обичам Ерос Simple Smile

А за теб изпуснах да вмъкна и поздрава .
От нас за теб да бъдеш поне още 105 здрава и щастлива:

Oldie but goldie :
http://www.youtube.com/watch?v=Jj4nJ1YEAp4
..........
"И него дядо Попе, и него"....взех гоооо   ... само да ми пее, нищо друго Людмила да не си мисли..! Heart Eyes Направо съм се размазала тази вечер, що.. newsm78 от кеф..

# 157
Не мога да публикувааааааааааааааааааааам  Heart Eyes И, разбира се, си забравих мислите - на кой какво щях да пиша, аджеба.... newsm78 Я изпратете и на мен от туй новото лекарство, харесва ми много, а и определено имам нужда  Grinning

# 158
  • София
Не мога да публикувааааааааааааааааааааам  Heart Eyes И, разбира се, си забравих мислите - на кой какво щях да пиша, аджеба.... newsm78 Я изпратете и на мен от туй новото лекарство, харесва ми много, а и определено имам нужда  Grinning
Продуктивни сме много.  Wink И на теб ще търся.

# 159
Марчони......Поздравявам те с това парче......Разбрах,че сме от една порода ,та....... Пак, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

# 160
  • Sofia
Ох, Калинка, добре че малкия дявол бил...  Милото момче да клюма, да му се спи.  Hug

Славче, както писа Люската май... наистина и на мен ми е кеф заради твоя младеж, много успехи му желая!
Набори са с моя, надявам се бъдещ индистриален инженер.

Смърфи, много по-готина е от "не се сърдито", има стратегия...

Скрит текст:
Играе се със зарче.
Белите пулчета се поставят на определените червени кръгчета и не могат да се прескачат, трябва да се бутат с точен зар.  
Пионките се движат във всички посоки, бутнато бяло пулче може да се поставя навсякъде само не на изхода на всеки цвят. С тях се пречи на противнковите пионки.
Печели този, чиято пионка (една от 5те) излезе на финала.

Ей тази е много готина игра - http://www.patilanci.bg/nastolna-igra-labirint-ravensburger , препоръчвам!

Ходихме на пазар и вие пак сте се разписали...
Гушкан гледа "Грижовните мечета" и ще вечеряме.

# 161
Разписвам се набързо,момичета, и си лягам. Многоооо ми се спи.
Марче, честит празник. Желая ти здраве,щастие и късмет. Още дълги години да се "чуваме" в темичката ни.
В това хубаво време сме все навън и не се свъртам пред монитора, но си ви мисля, защото ви обичам. Няма да коментирам нищо, че ви четох набързо и ще объркам кой кога как и защо.
Скоро пак ще мина.  Hug

# 162
  • София

Валенце, как сте ? Аз пък за тебе си мислех тези дни  Hug

Контеса, благодаря ти! Добре сме. Побъркала съм сее с това ядене. Започнах да меря порциите вкъщи колко грама тежат. Луднах. Меря детето сутрин и вечер. ММ скоро ще ме изгони. Май прекалявам, но това е положението.
Славче, радвам се, че се появи и се радвам, че сте добре!  bouquet
Калинка, представям си стресиращата ситуация, важното е, че е минало благополучно.
Люси, кви са тия космати краци, бре!
Джейми, и ти се появи, ама защо така не ти се пише, всичко наред ли е? Днес бях при нашата обща приятелка, че нещо го е закъсала със здравето, та и разказах за виртуалната ни среща с теб.

# 163
Валенце, само го стресираш детето. От лекарствата е и от пубертета. Не й мери порциите, а по скоро готви разделно. Наистина помага! И ограничи да минимум тестено и сладко, сега че пие лимонада с една лъжица захар - нищо не е. Сестра ми така много напълня в началото на пубертета, ама после се нормализираха нещата.

# 164
  • София

Аз определено го оставям доста да поври и периодично доливам вода да не го изпека Simple Smile Ама аз варя 3-4 глави и си ги замразявам сварени че сама си го ям.

Зависи колко са ти големи глави. Вариш 1,5 часа, ако са много големи - максимум 2... и дори не е готово ще го залееш със студена вода и ще довтаса... Peace

Брей, дУкато пиша домашните на Петьо купонът върви...

Общи условия

Активация на акаунт