Домакини 31/ с мартеничка на ръка, ще се радваме на пролетта

• 34 741
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Смърфи, то разделно готвя повечето пъти- ориз, боб, тези неща. ама ей на за утре имам риба. С какво да я ядат, само риба не върви. Ще направя картофена салата. А и то не е само като да храня нея, нали и сестра и, и баща и трябва да ядат.
Ноооо съм убедена, че ще имаме резултат.

# 166
Идвам вече и аз на купона

Вале смисъла на разделното хранене е в свежите зеленчуци - примерно за рибата салата от зеле, моркови и целина/магданоз

# 167

Зависи колко са ти големи глави. Вариш 1,5 часа, ако са много големи - максимум 2... и дори не е готово ще го залееш със студена вода и ще довтаса... Peace

Лус то това все едно моята глава чакаш да уври  Joy hahaha

# 168
  • София
Че защо да живееш на две места, Лусс? Ще си живеете в къщата!

А децата как ще стигат до училище?
Преди да купим апартамента, обиколихме затворени комплекси, хубави са, ама да си без деца... Мислих си така... Миленка трябва да е на училище в 7:20, излиза и кой рейс или друго ще вземе? Как ще върви в таз тъмница... Шофьор? Да се разделим с ММ по колите, а когато е в командировката?  Избрах Младост-3, защото - отсреща съвета, поликлиниката, градинката, свекитата през 6 блока... през пътя ми е училището на Петьо, лепнато за Патиланци. На 10 минути пеш ДАР, КАУФЛАНД, БИЛЛА, ФАНТАСТИКО, ЛИДЪЛ, ХИТ, Руски магазин, Макдоналдс, МЕТРО - на 15 минути с кола, МОЛ на Цариградско - 15 минути с кола, кино Арена - в МОЛа и в Младост-4 - 20 минути пеш... Сега и най-големият МОЛ ще е на 15 мин с кола... Транспорт - Метро на 10 мин пеш, до блока спирката на рейс 213, 305...  Ако няма голямо задръстване - скола за 15 минути съм на Орлов мост, за 25 минути на НДК...  

Много си харесвам местоположението... След 2-3 години ще направим голям ремонт, ще сменим мебелите - кухня, диваните, паркета и може би ще направим някои промени... Защото случихме с апартамента - влязохме в гол апартамент с вградени шкафове в коридора и кухня(не я харесвам много... и само боядисахме стените... Така бързах да се изнеса, че бях готова да спя и на чувалите, ама на своето място Peace

# 169
  • София
[
Люси, кви са тия космати краци, бре!

Те са на голото момче, което седи върху чашата кафе, мие ги там, топли newsm78

Контеска, страхотна почерпка, ммм винцето с сиренцето...

Калинка, много я харесвам таз бабетта, дано и аз съм така на нейната възраст Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Стади, лека нощ.

Вио, радвам се че намери време да си с нас тази вечер

Мастърче, страхотен клип, хареса ми Peace

Моренка, успя ли да напазаруваш всичко?

Марче, да не приемаш от АповИте, гледай упътването Laughing

Последна редакция: вт, 18 фев 2014, 21:15 от luss

# 170
Лус аз бях така в бг - имало е дни и 100км съм навъртала.
Два дена работех-два почивах. Когато съм на работа майка ми с автобус прибираше детето. Иначе сутрин училището на 8км, от там към работа 20км и за деня =50км. Когато почивам водя и прибирам дете от училище, в едни дни на карате на 15км., в други дни на театрално и то на м....та си. Пак пазарувах веднъж седмично, че и големите магазини далече. Свиква се Но къща извън града ако не се живее постоянно в нея си е живо набутване. Мъчих се да поддържам такава, ама не спи нароад - краде. Накрая и ел.инсталацията изкъртиха и сега се руши. Плащам данъци и чакам по-законови години.
Лус от нас зависи какви бабети да сме - нали знаеш - едни остаряват като катедрали, други като галоши  Joy

# 171
  • при късмета
За малко залипсвах и сте изписали света
Славчеееее,  Hug радвам се, че се появи. Най-искрено се радвам за твоя доктор, да направи кариера и хиляди хора да споменават името му с благодарност, му пожелавам. За тийна, радвай се на момчешкия пубетет през който си минала, че Криста като стане на тая възраст, ще искаш момчетата да се смалят и пак с тях да го караш. Майка ти как е, възстанови ли се?
Писе, напати се твоя мъж. Как може да слагат диагнози на конвеир и после да се чудиш, защо човек не се оправя  #Cussing out Дано да е последния АБ който пие и да помогне, че много се проточи. Драсвай по някой ред, как е.
Контеса, най-хубавата къща ти пожелавам и да си развъдиш много цветя.
Мони и на мен цветята миналата седмица ми намалиха значително едно главоболие.
Смърфи, теб от какво те боли главата?
Вио, вечер не си по градинките, пописвай
Калинке, защо сега пускаш тия кафета по нощите, аз докато дойда и той се изкъпал, а вече сигурно и заспал
Ще допиша след малко, че отивам да чета

# 172
Ма ко аз по това време съм с шекерената пръчка в устата и

Кафе вечер неееееееее  Joy hahaha че и без това ставам в 4ч.

# 173
  • София

Калинка, писахме заедно, ама и аз ще пусна тежка категория Peace

Новата ми придобивка, що да карам шофьорските курсове..., обичам вятър в косите или какво там остана...

# 174
Лусс, ми как ще ходят? Ти ще ги караш с колата!  newsm01
Всъщност колкото и да е хубаво на къща, заради спокойствието и тишината, толкова е и по-сложно, заради липсата на транспорт и магазини. Къщата и по-трудно се отопля и чисти, а и дворът си е занимавка.

Цвеклото се свари, за има, няма 3 часа. Тук всичко се вари по-бавно. ooooh!

Ма ко - по принцип си имам дискови хернии на врата и от време на време ме хваща главата, ама сега най е от времето навън. Небето направо е притиснало земята, явно налягането не е наред. Ама не е силна сега болката.

# 175

Новата ми придобивка, що да карам шофьорските курсове..., обичам вятър в косите или какво там остана...

Аааааа......Аз тез курсове отдавана съм ги изкарала вече.......А тва ми е превозното средство от известно време насам....... smile3532

# 176
# 177

Цвеклото се свари, за има, няма 3 часа. Тук всичко се вари по-бавно. ooooh!

Я да си вземеш една тенджУра под налягане и да ти мирне  главата тогава.......Цвекло се вари за има няма 1/2 час айде максимум 45 минути,ако са големи главите..... Аз ползвам за такива варенета на разни трудоемки неща(език,телешко или когато искам месото да се разпада....или за костен бульон.....) .......Абе съкращава ми се времето за готвене хиляди пъти....

Аааааа,Калинче....не с лошо бре!  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha .....Не караме кат сме пили квот и да е алкохолно начи......хлъц! Rolling Eyes Crazy

# 178
Тъй че Лус ха наздраве - конячето пу за мене  Joy

# 179
  • София
След толкова смесване на алкохол шампанско, вино, уиски... време е за един танц

Мастърчето е права....

Мали, аз като спомням първите си палачинки тук... Shocked 2-3 минути на едната палачинка... На газ у дома за 30 минути - планина от палачинки... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт