Домакини 31/ с мартеничка на ръка, ще се радваме на пролетта

• 34 769
  • 731
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Марче, всички филми, които препоръча са свалени и чакат да намерим време и да ги започваме един по един. Те повечето са притенденти за Оскар трябва да се гледат.  Peace
Ееееее, чудесно!!! После ще си коментираме и ще им даваме награди от нас. Много ще ми е приятно, много. Снощи с едни приятели точно това коментирахме, кой е по-по-най.  Повечето залагаме на...няма да ти кажа, а ще чакам мнението ви.   Hug
 пп Защо ми се губят букви понякога и най - вече с.ед като поставя емотиконче..... няма ги R , L  на бъ.г език и точките и запетайките.... newsm78 Сlед като мина на дrуга стraница и измине известно вrеме се появяват ноRмаLно.....хм  newsm78
Девойки, които имате фейс вижте дали е добре Нощни, какво стана с тази жена newsm78 newsm78

Последна редакция: ср, 19 фев 2014, 00:01 от marchеva14

# 241
Марче баш романтика не е, просто се надцакваха Joy води се драма и спечели златен глобус. Аз съм си записала филмите които предложи, Моренка пусна магнетните линкове, но издърпах един, засякоха трафика и ми спряха нета - не мога да дърпам и чакам племенника да се натутка и да ми ги прати по скайп, иначе на лято  Joy Но с удоволствие ще записвам филмите които предлагаш.   bouquet
Смърфи от дете помня тези коментатори  Joy
Лека нощ от мен   bouquet

# 242
  • София
Връщам се отново, защото искам да споделя нещо, което прочетох тези дни относно филмите и най-вече разбира се за актьорите. Във филма "Dallas....." Matthew McConaughey прави изключителна роля, вие ще видите за какво иде реч. Но, най-интересното е, че точно заради тази ролята, за да може да  се доближи най-близко до  точния образ на героя  се подлага на диета и  последствие действително се разболява от анорексия.... удивителен е.!!!  Също и в True Detective, въпреки че е телев. сериал прави прекрасен образ. . Той ще бъде и занапред удивителен актьор, сигурна съм. Е, това е. Само споделих.
Калинче,  ще го изтегля отново, но ми трябва малко време.  Там при теб сте много зле относно тегленето на филмите...имам приятелка в Германия която ми каза , че е абсурдно да гледа по този начин филм. Веднага ще я хванат, и жестока глоба я чака...детективите действат добре  Simple Smile Кога ли и тук ще стане така...всеки момент, няма да ни оставят по този начин.  Mr. Green
Край до тук бях, казах си каквото имах да си казвам. 

# 243
Аз засега си свалям и нямам проблеми, те дори не знаят какво е торент сайт.
Калинка, аз утре ще тегля на някои от филмите по-добри качества и ако искаш ше ти изпратя своя скайп и ще ги изтеглиш през него?

# 244
  • София
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=338759&hit=1

http://DMCA-removal-from-Google/get.php?id=89346

"The Paperboy - Вестникарчето" трилър , кримка и е много нашумял.

http://www.imdb.com/title/tt1496422/

# 245
Добро утро Simple Smile Не мога да ви изчета , ама кафе обещах , довечера продължавам.

# 246
Лек ден, Джейми! На мен ми е още рано за лягане.

# 247
Добро утро! Навън съм с кучо, а то една мъгла, само за филм на ужасите.
Голям купон се е вихрил снощи. Докато ви прочета и съм заспала.

# 248
  • София
Добро утро, момичета!

Джейми, благодаря за кафенцето!

Хортензия, затова в апартамент няма да взема кучо, защото освен алергиите на Петьо, чистенето на косъми, ще трябва и да го разхождам. Колкото и ми се кълнат, че ще се грижат, питам ги - колко час, дни? Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Смърфи, аз не помня - колко беше разлика във времето?

Марчева, много хубави линкове си ни дала, наистина ще обсъждаме като му дойде време - ще им даваме награди от ДОМАКИНСКАР!

Пожелавам ви приятен и успешен ден!

Момичета, имам неприятен появил се проблем, ММ щА избяга от мен...

Скрит текст:
Декември преболедувах - вирусче или не знам какво - от тогава започвам да хъркам, ама страшно громко. Последната седмица ММ ме буди и пита - к'во щА те правим, Люсо... И на мен щеше да ми е смешно... То и аз се будя... Та въпрос - към кой доктор да отида - Уши нос гърло, или... newsm78... Напоследък и като на фитнес ходя аз не мога да дишам, 5 минути максимум - задушавам се, до 4 етаж не мога да се кача... Иначе други упражнения - нямам проблем - якичка съм... След като се посмеете добре, дайте съвет... Peace

Последна редакция: ср, 19 фев 2014, 07:27 от luss

# 249
  • при късмета
Добро утро,
мерси за кафетата
Люси и детето и  аз похъркваме, по време и след боледуване, ако има остатъчна задна хрема. Причината може и да е друга, за това трябва да се устаниви точната.
Шефа от вчера пак е на сироп и капки, точно заради задна хрема. Последния път, преди 2 седмици само това беше. Пи сироп за да започне да ги откашля или поне да успява да си издуха носа. Така започна да откашля, обаче, че лигавицата му е зачервена. Сега е на противоалергични и сироп.

За днес ми си ще да измисля нащо постно за готвене и нищо не ми идва на акъла. Щи ги сложа малко на диета мойте, нищо, че ще мрънкат. И трябва да стане бързо, защото имам да имлизам  Thinking

Хубав ден навсички

# 250

Момичета, имам неприятен появил се проблем, ММ щА избяга от мен...

Скрит текст:
Декември преболедувах - вирусче или не знам какво - от тогава започвам да хъркам, ама страшно громко. Последната седмица ММ ме буди и пита - к'во щА те правим, Люсо... И на мен щеше да ми е смешно... То и аз се будя... Та въпрос - към кой доктор да отида - Уши нос гърло, или... newsm78... Напоследък и като на фитнес ходя аз не мога да дишам, 5 минути максимум - задушавам се, до 4 етаж не мога да се кача... Иначе други упражнения - нямам проблем - якичка съм... След като се посмеете добре, дайте съвет... Peace

Първо иди да ти вземат секрет и да видят дали няма бактерии в гърлото от което да събираш секрет и поради тая причина да се е появило хъркането.....Друга причина,ако имаш наднормени килограми(притиска се една част зад носоглътката и така се получава хъркането)....Трета причина е просто тази част зад носоглътката да се е отпуснала(тя е елстична)...тогава се правят упражнения за заякване точно на тази част.....Ще те пратя,където трябва(на фонеатър) ....Но първо виж за бактерии!!! (остатък от вирусите дето си изкарала) ......

Ха,ДобрЮтро на домакинското общество начи!   Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 251
  • Sofia
Добрютро! Simple Smile

Аз понеже снощи само душ си дръпнах и, та сега влАзам да мия и косище. И после ще миткаме семейно насам натам малко, та пак ще изпишете света, когат' дойда.

А! Ето магнета на Вестникарчето - magnet:?xt=urn:btih:4d797d5b46f5dd5fababe31a5a7dfc6e7bef6807&dn

Хубав ви ден! Simple Smile

# 252
  • София
Добро утро!
Изпускам нощните ви купони, но наистина  си лягам рано, защото вечер съм доста изморена, а сутрин ставам в 6ч.
Изпратих всички на училище, на работа, кой дето свари. Ходих до Билла да пазарувам, има перилни препарати на промоция все още, но май само големите разфасовки на Персил са останали. И тия Била стикери за енциклопедията ще ме разорят Laughing, но нали детето се радва, няма как.
Люси, за хъркането не знам какво да ти кажа. Посъветвали са те добре другите момичета. ММ хърка страшно много когато е изморен или в работата му е било страшно напрежение. И бълнува като за световно. Ако ви разкажа какви работи ми е говорил насън ще паднете от смях. Ама ме е срам Blush.
Морена, каква крава чакаш да дойде, да не би мен да си поръчала. Mr. Green
Хортензия, къде тая мъгла , бре момиче, такова слънце грее у наше село Люлин.
Марче, Нощни и на мен ми се губи, но  отдавнанямам нейния ФБ, дано всичко е ок.
Джейми, отново благодаря за кафенцето!
От мен- хубав ден! Hug

# 253
  • при късмета
Вале и аз взимам стикерите на Билла. И Люси каза, че ги взима. Вече имам 2 повтарящи се, ще разменяме накрая. Аз предпочитам да взимам по 1лв. защото в Била пазарувам по спешност, обикновенно е в други магазини. Майка му взима безплатни стикери, защото сега ходи там за цигари, а те са една цена навсякъде и ги взима от там заради стикерите.
Кравата е от новата игра на Милка и аз имам, защо иначе изядох толко шоколад  Laughing
Морена, дъска учелихте ли покрай кравата. Две уцелих аз
Хортензия, дано ви се оправи времето
Смърфи, трябва да установиш точно какво ти е положението  Confused
Марче, за да ти изчезват буквите натискаш бутона за смяна на езика и започваш да пишеш на фонетика. Ето този "ctrl" най-долу, най-в ляво
Джейми, аз не разбрах какво стана с твоите изследвания
Вио, драсни някой ред преди да излезеш
Писе, как е мъжа ти?
Кокона, Бонболина, Ангелчето и Поли също май не са се мяркал в тази тема. На Нощни и аз нямам фейса.
Повече няма да ви изреждам, че все ще пропусна някого. За всички по целувка и прегръдка

# 254
Добро утро момичета!!!
Аз хубаво ви сложих кафе,ама вие го обърнахте на страшен майтап.Попиках се и доста покашлях от смях с вас. hahaha
Ето за това ми е приятно тук.  bouquet
Луси-иди на УНГ и искай да те прегледа и после ако трябва да вземе гърлен и носен секрет.
Ма ко и ние като Шефа. Laughing Колкото ми е смешно,толкова ми е притеснено. ooooh!  С тези сиропи и таблетки не е спрял да кашля даже за минута,явно се отпуши носа и изтича секрета.Дано да е това,а не някаква реакция на алергия към лекарствата. fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Вале-с тия диети и мерения и изчислявания на храни не ти завиждам.Моята също беше напълняла,в смисъл беше по едра.Но сега като минаха 2-3 години и се издължи и не и личи,защото килограмите са си почти същите.Хормоните бушуват и всичко ще си дойде на мястото,а ще останат само притесненията.  bouquet
Не мога да спомена всички ,че вчера с тези притеснения днес ме боли страшно главата,а и почнах да кашлям. Confused
Ето нещо към кафето и изчезвам да простирам и други задачи да свърша.Пожелавам ви един усмихнат и успешен ден!!!

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт