Домакини 31/ с мартеничка на ръка, ще се радваме на пролетта

• 34 768
  • 731
  •   1
Отговори
# 225
Марче нази само ей тоз дофтор мож опрай  Joy

# 226
  • София
Лека нощ, красотни!

Че бая закъсняхме за сън! Утре как ще го дигам юначето, сега зъбки, преобличането... още поне 15 минути...

Обичам ви всички! Hug

Трябва и да помисля какво ще готвя утре - борш е поръчан..., сега ще помисля дали да купя от пазара един гъс за да го пълня с ябълките (ако помните моята история, ако не - утре)

# 227
Уф, тоз доктор съм си го заплюла мнооого отдавна тъй да знаете. Ни Гу давам. Naughty

Лека нощ, Лусс!

# 228
Лека Лус, а гъса го помня  Joy Joy hahaha
Марче мато говорим за доктори и се сетих и за друг  Joy та от там и за филма Up in the Air. Гледала ли си го - стар е от 2009г.

# 229
  • София
Марче нази само ей тоз дофтор мож опрай  Joy

Убавец, убавец, направо с Калашника ме гръмнА, направо.....ако знае какво му мисля......ще се изплаши.
Людачка, лека!! Утре да си тук.
Пуснах си един концерт...на David Coverdale, как може да е толкова талантлив тоЗ човек... newsm78 Не мога да засиля уредбата, че ММ ме заряза и си легна иначе... Mr. Green
Уф, тоз доктор съм си го заплюла мнооого отдавна тъй да знаете. Ни Гу давам. :naughty
Еееее, не бъди егоист, пусни ни само половината... Mr. Green

# 230
Заплю, ама той се отказа   #2gunfire Свърши готиния сериал  #Cussing out

# 231
  • София
НиЙ ще го накараме отново, заповедот едни кукумицинки.. Joy Гледала съм го, но нещо не го помня.

# 232
  • при късмета

Ама окончателно ли? Бях чела нещо, но реших, че нашите не са взели целия филм както винаги. И двамата с мъжо сме му фенове

Морена, честита ти крава и на теб, ще си мучим заедно

# 233
Да бе, как не го беше срам тоз доФтор така да прекрати сериала. Crossing Arms  Още 10 сезона да бяха направили поне, ха де.  Close

В началото ми беше забавен и интересен, после дойдоха моите здравословни проблеми и започнах много да чета за тях, макар и досега да нямам диагноза. ММ се беше втречил, като започнах и да слагам правилни диагнози преди Хаус  bowuu. Свеки нали доктор и все се опитваше да ме зареби да уча медицина. hahaha

# 234
Хю Лори се отказа и 8 сезон е последен, излъчен е май 2012г. Ние с мм го следяхме. Сега следим NCIS, който е различен от ncis los angeles.
Марче мисля че ще ти хареса, затова го предложих - трудно се разказва

# 235
Аз се хоризонтирам, че който става в 4ч....

# 236
  • при късмета
Смърфи, нито тук, нито там ли не ти дадоха окончателна диагноза. Спомням си, че тук вдигаха рамене и разчиташе да ходиш по доктори като се върнеш
Калинка, ние гледаме всичко със закъснение. Мъжо се прибира късно от работа и ако хване някой сериал по това време го гледаме. той и без друго гледа по час на ден телевизия, а му е любимото занимание. Сега и двамата гледат детски. Лека нощ
Лус и на теб
След малко и аз натам

# 237
Нямам диагноза, Ма ко, тук е трудно с езика и не съм ходила по лекари. А за бг лекарите не ми се говори.  ooooh!

Марче, ако не си гледала Хаус, бързо да поправиш тази грешка. Wink

Гледам мача Барса - Манчестър, да знаете тук коментаторите ги обучавам как да викат, не може на всеки гол, той да крещи Гоолл почти цяла минута, латиноамериканска му работа.  hahaha

# 238
  • София
Хю Лори се отказа и 8 сезон е последен, излъчен е май 2012г. Ние с мм го следяхме. Сега следим NCIS, който е различен от ncis los angeles.
Марче мисля че ще ти хареса, затова го предложих - трудно се разказва
Да,  отказа се. Било му писнало вече. Много го харесвах сериала и го гледах с удоволствие. Диалогът беше прекрасен.
 Калинче, ако е романтика , а аз си мисля че беше така не е моето филмче. Затова и не го помня добре, мина м/у капките. Тук ви пуснах някои които трябва да се гледат , но видях че много интерес не се прояви. .въпрос на вкус разбира се.  Peace Моите филми са други, някаква драма жестока трябва да има, да мисля, да не спя две-три нощи... ето тези например,  August .....,  Dallas Buwers Club,  Blue Jasmine,  Philomena,  Nebraska,  силно ме впечатлиха. Също и едно сериалче гледам True Detective, много е добро.  Остават още няколко които трябва да гледам, но и те са в този дух.
Сега отивам да гледам още един за тази вечер, даже закъснях. До утре!! Приятна вечер!!

# 239
Марче, всички филми, които препоръча са свалени и чакат да намерим време и да ги започваме един по един. Те повечето са притенденти за Оскар трябва да се гледат.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт