Тити - бързо да се оправяш, сигурно е някой вирус.
За училището какво да ви кажа... И на времето имаше готини и гадни учители, но никога не се сещам някой учител да е обиждал ученик или пък да го гони от час, особено до 7-ми клас. Сега не стига, че учебната програма за нищо не става, ами и учители имат странен подход към децата, да не кажа, че повечето дори го нямат този подход. В Клюкарника има една тема за 9класничка, която обърнала кошчето за боклук върху учителката, снимала го на телефона и го публикувала във фейса. Е, сега това какво е?
Лусс - много ми е страшно за Украйна, милите хора, дори снощи тук даваха по новините, дето сме толкова далече. Един колумбиец ни звъня да ни пита дали нашите са ок, за тях Унгария, България, Украйна и т.н. е все една страна, куца им географията.
Креми - големите не са ли близнаци, или аз нещо съм в тотална грешка?
Снощи излязохме, румънецът имал РД и докато се прибираха заедно с мм от работа решили да се почерпим. Наблизо има една много готина бирария, където отвън може да се пуши, че тук и отвън не може. Ходихме, пихме по неща и хапнахме глупости, сега манджата ми стои, така че ще правя сушито утре. Поне вече си имам всички необходими продукти.
Добре-питам аз какво да правим,ами идете пак при УНГ,ама ние вчера бяхме и той ни каза да дойдем тук.
Заради температурата-не може,какво да правим,питам аз-аз не знам и не разбирам идете при колегите,ама ние бяхме и накрая си тръгнахме.Толкова ли ,съм страшна-та доктора каза,че не разбира какво и къде да ходим?
Мъжо се бъзика-не ме искат,ти ще ме лекуваш пак,под твоето наблюдение ще съм.
купих си боя и се вапцах
Никога не е правил фасони за хранене, но в последно време откачам. Това не искам, онова не искам и започна да яде много по-малко. Никога не правя нещо, което не яде. Като каже, че няма да яде нещо, което до вчера е ял се побърквам 
Правила съм много пъти вкъщи, винаги го е ял. Явно последното в градината нещо не му е харесало. Не мога даже да го накарам да опита това което съм направила