Домакини 31/ с мартеничка на ръка, ще се радваме на пролетта

• 34 807
  • 731
  •   1
Отговори
# 285
Добро утро и от мен!

Тити - бързо да се оправяш, сигурно е някой вирус.

За училището какво да ви кажа... И на времето имаше готини и гадни учители, но никога не се сещам някой учител да е обиждал ученик или пък да го гони от час, особено до 7-ми клас. Сега не стига, че учебната програма за нищо не става, ами и учители имат странен подход към децата, да не кажа, че повечето дори го нямат този подход. В Клюкарника има една тема за 9класничка, която обърнала кошчето за боклук върху учителката, снимала го на телефона и го публикувала във фейса. Е, сега това какво е?

Лусс - много ми е страшно за Украйна, милите хора, дори снощи тук даваха по новините, дето сме толкова далече. Един колумбиец ни звъня да ни пита дали нашите са ок, за тях Унгария, България, Украйна и т.н. е все една страна, куца им географията.

Креми - големите не са ли близнаци, или аз нещо съм в тотална грешка?

Снощи излязохме, румънецът имал РД и докато се прибираха заедно с мм от работа решили да се почерпим. Наблизо има една много готина бирария, където отвън може да се пуши, че тук и отвън не може. Ходихме, пихме по неща и хапнахме глупости, сега манджата ми стои, така че ще правя сушито утре. Поне вече си имам всички необходими продукти.

# 286
  • Fort Worth, TX
Да, близнаци са.Не учат в едно у-ще.Сега единия си е вкъщи, а другия на практика. Mr. Green
Голямата разлика не пречи да се бият всички помежду си.В повечето случаи всичко тръгва от дребния. Mr. Green
Днес сготвих кафяв ориз.Боже няма такава гнус.Обаче щом е за манИкенските мерки ще го дъвча.

# 287
  • София
Креми, чакай, ти колко деца имаш, момиче...

Аз що не знам за близнаците? newsm78

# 288
  • Fort Worth, TX
3 деца имам  за всички не разбрали Mr. GreenБлизнаци на 17г и Сашо  почти на 4 Mr. Green

# 289
Добър ви ден момичета!!!
Хайде по едно кафе и чайче за болните.

и по една лека закуска  Laughing

Днес ми се случиха такива неща,че сега като си спомня ми е смешно,но тогава не ми беше. Mr. Green
Скрит текст:
От вчера сме на нови лекарства след прегледа,да ама тая сутрин почна такава кашлица,че не е истина-не спря за 5 минути.После по обяд вдигна температура,а иначе май се проби и секрета изтече от синусите.Обадих се на лекаря да питам какво да правя и той вика багажчето и имате направление за хоспитализация -отивайте да го приемат и да го лекуват за по -сигурно там.Отиваме ние и пак доктора от оня ден,ама той вика не може да го приеме,сега е синузит,не е заразен и не е за тук. newsm78  Чете листа от прегледа,не можа да намери антибиотика,не разбра и една друга диагноза-девиация. hahaha  Добре-питам аз какво да правим,ами идете пак при УНГ,ама ние вчера бяхме и той ни каза да дойдем тук. Crossing Arms  Заради температурата-не може,какво да правим,питам аз-аз не знам и не разбирам идете при колегите,ама ние бяхме и  накрая си тръгнахме.Толкова ли ,съм страшна-та доктора каза,че не разбира какво  и къде да ходим? Joy  Мъжо се бъзика-не ме искат,ти ще ме лекуваш пак,под твоето наблюдение ще съм. Joy Joy Joy
Креми-да са живи и здрави,голямо шоу е при вас.Да издържат само нервите.Я кажи оправи ли косата?
На всички лека вечер,после може да мина пак! Hug  bouquet

# 290
  • Fort Worth, TX
В момента е супер цвят.Руса е . но не златно русо , а пепеляво.В момента дори разглеждам каталог на професионални бои, защото Гарние вече не искам да чуя.Утре ще ходя на филаж и ще чуя мнението на мацката за Мажирел, Лореал.
Много гадно това с мъжа ти бе Писе.Колко време само се влачи така.

# 291
Креми, аз се боядисвам от както се помня с професионалните на Лореал, без амоняк, все съм руса. Нямам никакъв проблем с косата, жива е, не цъфти, цветът е плътен и не пада. Я, пусни да го видим новия цвят.
Значи правилно съм разбрала, че големите са близнаци. Ама те са големи вече, какво му се връзват на дребния, че да се карат и бият:)))

Писенце, ако е пробил секрета и започне да се стича, нормално е и да има кашлица. Дали не е добре, да му се вземе посявка от този секрет, да се види дали няма бактерии, да не е бактериален синузит? Температурата е нормална за него, ама ако антибиотикът не е точният, няма да има подобрение...

# 292
Аз 10 години бях руса, вече нИщЪ. Сега съм едно червеникаво - кафяво, много си го харесвам. Фръц  Heart Eyes

# 293
  • Fort Worth, TX
Бият е силно казано.Те ако рекат ще го смачкат. Mr. GreenДразнят го, а той пищи и става лудница.

# 294
Добра вечер   bouquet
Най-накрая се натутках, вечеряхме и сега свободно време  Joy
И аз съм руса Joy ама цял живот. Боядисвах я докато се роди детето, след това остана моята си, но започнаха белите да се увеличават, та минах на кичури  Joy Като дойдох тук и фризьорката каза, че две проби за алергия към боята трябва да ми прави в продължение на две седмици  #Crazy  купих си боя  и се вапцах Joy
Писенце - то това като виц звучи, ама да не си участник в него  #2gunfire

# 295
  • при късмета
Шефа ме побърква в последно време  #Cussing out Никога не е правил фасони за хранене, но в последно време откачам. Това не искам, онова не искам и започна да яде много по-малко. Никога не правя нещо, което не яде. Като каже, че няма да яде нещо, което до вчера е ял се побърквам  smile3511
Мъжа ми отиде да остави нещо на един приятел и сама се боря с него.

Луси, много е лошо положението в Украйна. Жертви, изчезнали хора, ужас. Много е упорито това правителство и те като нашите. Ти имаш ли близки там? Майка ти и брат нали бяха в Москва или бъркам?
Вио изрови някоя снимка да те видя руса. Сега ми харесваш, ама ми е любопитно.
Аз от моите експерименти с русото нямам снимки, то не бях и за снимане де
Писе, идеята на Смърфи да дадете секрет ми се вижда добра.
Мони, добре, че ме поправи, давали сме носен секрет който не е бил на гладно.

# 296
За секрет от гърлото не трябва да се мият зъбите.
Скрит текст:
Това ми го каза една доцентка по микробиология. Също проба от задна хрема може да се даде в една чашка от стерилните за урина, като се отхрачи една храчка от носа преди да се измият зъбите.

Ма ко - А на градината какво яде?

# 297
  • Germany
За секрет от гърлото не трябва да се мият зъбите.

Да, и това!

МаКо и големият ми е така от известно време... Като го видя да рови в чинята и ми идва да му я захлупя на главата...

# 298
  • при късмета
В градината преди ядеше всичко, сега каквото му хареса.
Даже постното зеле, което правих преди няколко дни каза, че нямало да го яде, защото е ял такова в градината  ooooh! Правила съм много пъти вкъщи, винаги го е ял. Явно последното в градината нещо не му е харесало. Не мога даже да го накарам да опита това което съм направила  #Cussing out
И на количество по-малко яде. Май не огладнява, защото не се изморява  Thinking
Мони, при вас на това време, предполагам че нямате много възможности за движение?

# 299
  • София
Креми, ама ти имаш тогава дуо - супер батковци... За подлудяването ми е ясно,,, Миленка и Петьо са същите...

Писенце, тъжно , може би от някоя страна е смешно, но е тъжно ... как ще се лекуваме?

От сега да пишем мемуари с какво сме лекували всяка една болест и какви изследвания сме правили - и да се предава. Докторите кадърни ще са малко... Такива като на Славче, ще избягат за да могат да живеят и да практикуват като хора.

Ма ко, в Украйна са моите хора. Confused

Общи условия

Активация на акаунт