Домакини 31/ с мартеничка на ръка, ще се радваме на пролетта

• 34 782
  • 731
  •   1
Отговори
# 270
  • при късмета
Свърших си работата, навън е супер
Луси, за носен и гърлен секрет не се иска да е на гладно. Ако се състезаваме по старчество, ще те бия, да знаеш  Laughing да не почвам
Учителите в първи клас, май нямат право да гонят дете от час  newsm78 Някой запознат да каже. Ако няма право родителя трябва да се оплаче на директора
Тити, бързо оздравяване
Хортензия, дано я овледеете бързо
Да се махат вече тия вируси и грипове, прекалиха тая година
Калинка, днес си млада, станала си късно  Laughing
Вио, какво да ти кажа, видяла си фейса, аз съм без коментар, че ....
Креми, любовчии са. Моя последно заяви, че му писнало да се занимава с гаджета, щял да ги остави сами да се избият  ooooh!
Сложих да варя картофи за салата и излизам на балконите при цветята

# 271
Лейдибърд, и Деичка ми е стрелец, лелееее какво да очаквам не знам  Grinning Имаш ЛС.
Тити, да оздравяваш.
Люска, нямам думи за тая ваша класна, направоооооо  #Cussing out
Мушкат, и на Миша бързо оздравяване  Hug
Отивам да приспивам два броя чавенца, ако залипсвам, значи съм откъртила с тях. А дано, ама надали.

# 272
Ма ко - възбуждаш ме по никое време на деня - Как ще има право да гони???????????? Какъв учител, възпитател, педагог ще си, като не можеш да овладееш 6-7 годишни деца????????????? И кой ти дава право да наричаш някого ТЪП  #2gunfire Нямаш право да гониш - от къде го гониш??? Това са малки деца и учителя е отговорен за тях от поемането им сутрин, до предаването им на родител!!! Безобразие  #2gunfire Ако това нещо се случи тук ще има съд и аз вече ще съм си купила къщата в Мадейра. Извинете за тона обаче ставам бясна за такива неща  #Cussing out

# 273
  • при късмета
Калинка, големите мисля, че може би имаше регламентирано нещо за причините да бъде изгонен от час. Малките обаче не би трябвало, защото както казва Луси, ако му хрумне да тръгне самО по улиците. От друга страна май, че правилника е за всички, та тук се обърквам. За това казах, някой запознат да каже, аз не съм сигурна в нищо. В училищата непрекъснато има някакви промени и не мога да им хвана края

# 274
Ма ко - нищо лично към теб - просто тези неща ме изкарват извън нерви  #2gunfire Не занм какви са писаните правила, но има етични и морални норми, които би трябвало всички да спазваме - дали аз имам право да отида в училище и да кажа на въпросната даскалица, че е тъпа??????????? За мен детето и семействота са свято нещо!!! Никой няма право да ми обижда детето  #Cussing out Има си такава приказка - като не можеш да помогнеш - не навреждай!!! Образованието до определени години е задължително - та щъ нещъ детето ще ходи, ама ако даскала на нищо не може да го научи - аз ще си го запиша на частни уроци, но той няма право да ми обижда и комплексира детето. В крайна сметка дали е тъпо, дали е бавноразвиващо се - това е моето дете и аз го ОБИЧАМ!!!! За мен е правилно за такова меко казано неадекватно отношение на учител да се сигнализира.

# 275
  • Germany
Тити, оправяй се бързо!
Лус, само за гърленият секрет трябва да е на гладно и жадно  Peace
А за учителката - не знам как още търпиш  ooooh! Аз да съм я взривила до сега... На Бобо класната в БГ, също даваше да преписват за наказание и аз, след като веднъж писах до нощите вместо него и казах, че това, единственото което може да направи, е да отврати децата от писането.. И ги гонеше в коридора и ги наказваше и накрая на годината писала мн.добър на децата, които са по буйни и отличен на всички останали... Ние изкарахме само 5 месеца при нея и заминахме, иначе щях да подам жалба. Четири други деца ги преместиха лятото.. Има учители, които просто не стават за тази професия и родителите не бива да си мълчат, защото у децата остава трайна травма и отвращение към училището, особено в началото.

# 276
  • при късмета
Ох, бе как ще го гониш в коридора  ooooh! ми ако верно си тръгне.
Моя, че е в градината, от седмица ми иде да проверявам има ли учител в стаята като отива сутрин. Миналата седмица го изпратихме нагоре по стълбите и мед. бележка за предната седмица му я дадох в ръката да я даде на госпожата. Тя не беше долу да посреща децата и реших, че е в стаята, а тя е на 2 етаж. Останахме да платя таксата и се замотах на входа на градината. След 5 минути, чувам, че пред канцеларията в която се плаща беща му говор с детето  Shocked Качил се, не намерил нито леля, нито госпожата, оставил си раницата и тръгнал да търси госпожата да й даде бележката  ooooh!
Ми, ако си тръгне. И без друго няколко пати ми казва "г-жата като ни сложи да спим, аз ще се облека, ще си тръгна и ще се прибера вкъщи"  Shocked Е как, да не се притеснявам? Особено, като се има предвид, че и аз и баща му сме правили подобни неща  Laughing

# 277
Ма ко- това е началното училище/до 11г./ в което учи малкия

виж оградата и вратата - вратата се отключва в 8,30 сутринта и можеш да влезеш в двора, а вратата към училището се отключва в 8,40, за да влязат децата. В 8.50 вратата се заключва и ако си закъснял натискаш звънец, за да дойде служител. Вратата на двора се отключва в 14.30 и чакаш в двора в 15.00 да изведат децата от училището. Това е - няма буря, дъжд, виелица - чакаш в двора. Нареждат децата като за разстрел и докато учителя не направи контакт с родителя не пуска детето. Мога с ръка на сърцето да кажа, че съм спокойна за детето докато е на училище. А и вчера разказах за инцидента  Joy Едва ли е толкова сложно да се организира.

# 278
  • Fort Worth, TX
Много неприятно нещо Люси.
На моя позната преди много години си тръгна само от градина.Тя тогава щеше да получи удар.Дете на 3 години е пресекло само голям булевард;Голям късмет.
Някои от учителите определено не са за тази професия и не трябва изобщо да им се дава да се занимават с нея.
Днес голям смях в гтранспорт.Определено ми вдигнаха нервите, но и аз съм гадина.В Пловдив има наредба да се вадят карти за децата.Което хлапе няма таксуват като за голям.Голяма простотия.Тъй като не мога да се преборя със системата реших да си го изкарам на кондуктора.Платих билетите за мен и Сашо с по една стотинка.На г-жата и стана лошо и взе да ми се кара.Пита ме само това ли ми били парите?Отговорих и, че не са , но аз решавам как ще платя.Плащам ли си билета?Плащам.Стана зелена, а аз се хилих до вкъщи.

# 279
Креми наредбата не е само за Пловдив и едва ли женицата дето бачка за 300лв е писала наредбата.

# 280
  • при късмета
Калинка, много ми харесват сградите при вас. Като от исторически филм са.
Тук не се заключва порта на нито едно у-ще. Нямам против, защото детето често кара колело в училището. Тук ги ползваме за всички. Сградата е друго, там се заключва
На градината портата се заключва с резе през деня и се слага катинар, като си тръгва охраната. В дворовете на детските градини не може да се влиза свободно, но за сметка на това децата могат да излизат  hahaha
Креми и тук има нещо такова, но не съм се интересувала кок точно стои въпроса. С него пътувам само с метрото, не ми искат за него билет и с тролея евентуално за 3 спирки, ако вали, като го взимам от градина.
Днес ще го оставя до по-късно в градината, че вече ги извеждат, да поиграе с децата

# 281
  • София
Голяма разходка сме направили днес, Петьо намери някакво другарче и много добре са си поиграли. На връщане срещнахме нашата госпожа и тя му се усмихна и му пожела приятен ден и човека веднага направи извода: Да, злите госпожи стават добри след работата Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: ср, 05 мар 2014, 07:08 от luss

# 282
  • Fort Worth, TX
Така е.Не я писала тя, но тя е на пангара. Mr. GreenДнес тренировката я направих вкъщи.Докато се клечих на велото моите щяха да се избият. Mr. Green

# 283
  • София
Така е.Не я писала тя, но тя е на пангара. Mr. GreenДнес тренировката я направих вкъщи.Докато се клечих на велото моите щяха да се избият. Mr. Green

И аз май ще си купя велоергометър

# 284
  • Бургас
Съгласно правилника нямат право даже гимназисти да гонят от час.Това сме го обсъждали с учителите.

Помня една случка,когато Ванко беше 2 клас.Връща се след втория да кажем учебен ден и ме пита "Мамо,какво значи дебил?".Отговарям аз изчерпателно о го питам от къде я е чувал думата,а детето отговори"Ами г-жа Георгиева днес викаше :Дебили с дебили такова,всичко сте забравили през ваканцията." hahaha

Общи условия

Активация на акаунт