Домакини 31/ с мартеничка на ръка, ще се радваме на пролетта

• 34 815
  • 731
  •   1
Отговори
# 315
Вио, малийййй, колко си хубава светла....я пак да се направиш на теб ти отива.  Simple Smile
Подкрепям ,Вио много ти отива ,ама ще прощаваш ; с такова деколте кой ти гледа косата  
Crazy

Тите ,оправяй се с този грип.  Hug
А булката да не е от Афганистан/Канада ? Че една от колежките ми тука ще се омъжва за момче от Лондон и питам да не е забягнала и да са вдигнали сватбата без да чака разрешение от родителите си? Цяла сага са .

Някой ме иташе за аватара ми преди и откъде е . Имам една любимка гтвачка с това име ,но основно е от едноименнип филм.  Аз тъкмо го гледах него 'Barefoot Contessa" .Участват Ава Гарднър и Хъмфри Богарт -размазах се от удоволствие. Обожавам киното , живота и нравите на 50тте.

https://www.google.ca/search?q=barefoot+contessa+ava+gardner& … =1366&bih=621

http://www.imdb.com/title/tt0046754/

Боли ме глава момичета и се скатавам днес . Поне един/два пъти всяка седмица за по цял ден.
Но забелязах ,че право-прорционално ме заболява главата деня на или преди да тръгвам на работа.
 Ех, този мързел как ще го изкоренявам .
Хич не ми се работи ,но тук се налага докато си оправим нещата и вземем къща ,поне 2 години и след това мм ми е казал ,че иска второ и да съм си седяла в къщи .Хм ,аз искам без второ да стане комбинацията ,но ще видим .
 Отивам да пия една кола ,че едвам гледам.
До скоро на всички  Hug Hug

# 316
  • София

Някой ме иташе за аватара ми преди и откъде е . Имам една любимка гтвачка с това име ,но основно е от едноименнип филм.  Аз тъкмо го гледах него 'Barefoot Contessa" .Участват Ава Гарднър и Хъмфри Богарт -размазах се от удоволствие. Обожавам киното , живота и нравите на 50тте.

https://www.google.ca/search?q=barefoot+contessa+ava+gardner& … =1366&bih=621

http://www.imdb.com/title/tt0046754/

Само при споменаването им на имената....ухае на лукс и разкош. Тя е удивителна по хубост и красота!! Ще го дръпна.  Simple Smile
...............
пп да, но не мога да го дръпна, няма го.

Последна редакция: чт, 20 фев 2014, 02:31 от marchеva14

# 317
А не тези вече се ожениха.До колкото съм на ясно се запознали чрез роднини.Тя е идвала веднъж.странна работа са ми такива бракове в днешно време.То така да се каже те не се познават добре

# 318
Тити, а имаш ли някоя друга снимка да покажеш? Ще ми е много интересно!  Peace

Направих сушито, не е за вярване колко е лесно. Утре ще ви дам пълен отчет със снимки кое как съм го направила. Е, не очаквайте майстерство като в истински суши ресорант, там сушистите започват с миене на ориз 3-4 години. след това ако се справят продължават напред с варенето и т.н. Цялото обучение отнема 10-на години, докато започне да прави сам суши. Ама и такива ресторанти не са от най-евтините. Повечето суши ресторанти в БГ, а и не само са с местни хора, обучавали се по бързата процедура. Не че не е хубаво сушито, ама в Манхатън една вечеря за един човек в такъв ресторант излиза мноого над 100 долара. Тук в Колумбия съм яла суши от магазина купено, имат такава витрина. Но е скъпо.

# 319
  • София
Добро утро, момичета!

Относно учителката, ММ казва - стига сте обсъждали, поговорете първо с госпожата, ако не стане  - после с директорката, после има и други инстанции. Но да не прескачаме жената... Сигурен е, че поне малко ще кротне, няма как да я променим...

За Украйна... тежко е, ще става по-тежко, ще има и още кръв... Confused

Вчера заведох Миленка на козметик, запознах се с жената, работи с израелски, немски, френски материали, цените са й ниски по сравнение с центъра. Исках да тръгна,ма тя като се разприказва, живяла и расла в Русия, обича руски, та приказвахме на руски... Една дума не успях да взема. Работи перфектно... Май и аз ще ходя при нея...

Вио, много си хубава, цвят много ти прилича, ама и за деколтето е вярно... Joy, като има какво да се гледа Peace

Смърфи,
чакам с нетърпение снимките... Откакто заговорихме за сушито, гледам сайтовете, дали и аз да поръчам комплект newsm78, аз много обичам сушито и Миленка също... newsm78

Тите, оздравявай мила. Е, тоз грип... Twisted Evil

Контеса
, плановете на ММ да се изпълнят! Joy Joy Joy Гадно е когато боли главата. А и вие живеете в такъв студ, организъм опитва се да се пренастрои...

МарчеHug, този сериал трябва да е хубав, Mатю Mакконъхи играе много силно...

Ма ко, на шоколадова диета си, нали  Joy Joy Joy

Славче, честит рожден ден! Здраве, щастие, благополучие... Hug

Коконка, как са малките?  Hug

Кой знае имената на Нощни, да я намеря във Фейса? Изчезна това момиче и това е.

Валенцето, Джейми, Хортензия, Мастърче, Моренка, Мони къде сте?  Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 20 фев 2014, 07:38 от luss

# 320
  • Fort Worth, TX
Не са там, Калинче, ама имам приятели в Киев... Сега казали, че обявяват станалото на майдан като терористичен акт, въвели войска - ще става страшно...

Господ да ги пази, власт без кръв не се дава....
.....и с кръв се взима...
Добър вечер, прекрасници!  Hug
Ами ...толкова само. Няма какво да ви кажа, само ще ви чета.  Mr. Green Спи ли ми се, яде ли ми се  newsm78, включа телевизор само реклами и то не какви да е реклами , а само за храна, сладкиши..+  презервативи...тъпотии, семейни гадни драми като от  на филм на ужаса  по действителни случаи...Mr. Green ...гадно, гнусно, мръсно, лепкаво,  миришещо чак....бррр...
Отивам да гледам филм + едно капучино, та да ми светне пред очите.  Simple Smile
Добро утро:-)
Марче, хората в Плд по това време почват да драйфат от ракия ти капучино пиеш.Simple Smile
Отвратителна мъгла.Днес ще ходя да резервирам детския център за рд на Сашо.После на фризьор:-) Вчера направих кафевия ориз и след малко ще го хвърля.Много е гнусен.Добре че имам опции за замяна с фасул, грах, киноа и нахут..Иначе нищо интересно при нас.

# 321
  • София
Кремче, добро утро Hug

Как така щА Фърляш оризОт? Няма ли с какво да го подправиш?

Кога е РД на малкия Сашо?

# 322
  • Fort Worth, TX
Люске, самият ориз има доста особен вкус.Различен е от този на белия.Подправен е и въпреи всичко е гаден.Днес ще си сваря фасул.Рд е на 18 март има време, но да сме подготвени.
Ти кви си правиш Люске:-) Ще ходиш ли на фитнес.Аз днес пак ще съм вкъщи на велото.Както казах отврат мъгла и не ми се обикаля гребната сега.

Вио, наистина светло ти отива.
Смърф, браво за сушитъо.
Тити, оправяй се.
Целувки на  всички.

# 323
  • при късмета
Добро утро,
Вио, чак сега я видях. Много си хубава и така. И по двата начина ми харесваш  Hug
Славче, Честит рожден ден, да си много здрава, усмихната и щастлива

Скрит текст:

Луси, Нощни дали е в групата във ФБ, че не съм гледала, от там мога да погледна иначе я нямам
Креми, по-добре вкъщи. На мъгла не е хубаво да се тича

Тук е хубаво времето. Мислех да си легна като се върнах, но се разсънвам като седна на компа и после не мога. Трябва да си лягам преди това  Laughing
Хубав ден на всички   bouquet

# 324
Добро утро.
Станах, пих кафе, простирах, мих чинии...и всичко това преди закуската  Whistling След малко ще готвя, ще чистя, ще, ще, ще.....егати ударното начало на деня  Crazy
Ма ко, щом си видяла снимката, я махам вече  Peace
Благодаря ви на всички за комплиментите, аз лично с тъмна коса се харесвам повече  Peace Ама не се знае кога какво може да ми прищрака, и да стана пак руса  Mr. Green
Нощни я няма в групата мисля, и аз се сетих наскоро за нея.
А с Коконката какво ли става? Дали са добре  Thinking
И накрая, но не на последно място - Честит рожден ден, Славе! Жива, здрава, усмихната, щастлива, красива, парична, здрава, обичана, късметлива, казах ли здрава....Наздраве и весел празник, мила   bouquet

Последна редакция: чт, 20 фев 2014, 08:40 от vio

# 325
  • Germany
Добро утро Simple Smile
Честит рожден ден, Славе! Много здраве и щастие!
Снощи писах, писах и не можах да публикувам 30 мин и съм заспала... Сега въобще не помня какво толкова писах Simple Smile Трети ден ме боли глава със ставането... Дано не се разболявам, че тук все така с главоболие ме почват вирусите.
Хубав ден! Simple Smile

# 326
  • София
Добро утро и от мен!
Славче, честито! Бъди здрава, щастлива и усмихната!  bouquet
Луси, не знаех, че са в Украйна твоите хора. Дано поне при тях няма размирици и дано се размине положението бързо и без повече жертви. Много ми е тъжно като гледам. 21в, уж интелигентни хора, а какво правят заради едната власт. То не е и за пари, а точно за власт.
По въпроса за учителкат- аз не бих търпяла, честно ти казвам. Не е нормално това поведение, що не се съберете и да отидете при директорката?
Джейми, ще се оправи нашата приятелка, само малко време и трябва.
А за направлението- може да го продължиш при ЛЛ.
Вио, аз не те видях пък! Crossing Arms
Моренка, аз ти писах и в предната тема, ама не знам дали прочете- правих по една от предложените от теб рецепти крекери. Е, станаха превъзходни. Малко попромених де, доста всъщност Mr. Green, но станаха наистина божественни.
На всички - хубав и спорен ден, порадвайте му се, че утре дават времето да се разваля!  bouquet

# 327
  • София

Ти кви си правиш Люске:-) Ще ходиш ли на фитнес.Аз днес пак ще съм вкъщи на велото.Както казах отврат мъгла и не ми се обикаля гребната сега.

Креми, ама аз съм редовна на фитнес от 7 януари. Имам си 2 хранителни режима и две програми... Ама си направих своята. Ходя пн, ср, пт веднага след каро заведа Петьо на училището... Та някъде от 8:30 до 10:00 съм там. Правя 10 мин загрявка, 5 мин вибро, после ръце, крака, коремни преси и завършвам с 10 мин ходене и 5 мин вибротренажер. ТТова си го правя. За хранителния режим не мога да говоря, лакома съм, не мога да издържам, но бая си намалих сладкото (вчерашната палачинка в 22:00 не се смята Mr. Green Mr. Green Mr. Green). По-нататък ще си купя велоергометър, ама не знам дали ще го карам (боли ми д-то от дългото седене Mr. Green Mr. Green Mr. Green, предпочитам други места)

Валенцето, съгласна съм с теб, но съм съгласна с ММ, че трябва на нея да се каже първо. Така ще и направя.

Писах във фейса на Нощни, не мога да разгледам всичко, защото не ми е приятел във фейса, но й писах а драсне един ред, как е има ли нужда за нещо...

Мони, взимай мерки - витамини, лимони... Стига вече с тези вируси, да ни напускат, че идва пролетта

Вио, и аз днес пак чистя, чакам ММ да излезе...

А за Коконката... може би като се премести при татко още не си е включила интернет...

Марчето по-рано от обяд не я търси, ама и вчера не беше на кеф.  gydi

# 328
  • София
Да, Люси, принципно никга не бива да се прескача стъпалото Учител преди да се стигне до Директор. Обаче си признавам, че човек, който си позволява да се държи по този начин, ще се затрогне от такъв разговор. Пиши после ако искаш как е минало, дано не съм права.

# 329
  • София
Да, Люси, принципно никга не бива да се прескача стъпалото Учител преди да се стигне до Директор. Обаче си признавам, че човек, който си позволява да се държи по този начин, ще се затрогне от такъв разговор. Пиши после ако искаш как е минало, дано не съм права.

Чисто от човешката гледна точка не е коректно... Иначе дали ще има ефект - ще видим

Общи условия

Активация на акаунт