Домакини 31/ с мартеничка на ръка, ще се радваме на пролетта

• 34 817
  • 731
  •   1
Отговори
# 345
Стади - нормално е детето да има предпочитания към определени храни, ние, че сме възрастни не ядем всичко, а и нещо понякога ни харесва - след два дни не ни харесва  Joy Така е и с децата - нормално е.

# 346
  • UK
Намерих ви  ooooh!

Hug Hug Hug

# 347
Коконче, кажи как сте? Слушат ли бебките?

# 348
  • Бургас
Здравейте!
Благодаря на всички за пожеланията,много ме трогнахте! Heart Eyes Hug
Днес наистина одъртявам и ставам на 44 години,а моят голям син навършва 21 години.Почерпете се за наше здраве,че не мога да пускам виртуални почерпки. Grinning
Преди 21 години на РД си направих най-хубавия подарък-едно бяло,красиво,синеоко бебе.Няма да забравя каква зима беше.
Довечера ще се почерпим в Хепи,тъкмо срязах свекървата,която се самопокани.Ще се домъкне утре обаче. Sick
Чао за сега!Благодаря отново!

# 349
  • Sofia
О, Славе, какъв мастит празник било 20.02 за вас!  Hug
Да ти е честит двойния празник на теб! На младежа също, честито да му е и "американскто пълнолетие"! Хубав живот му желая с любов и професионални успехи!  Hug

И моят син като се роди (27.11.) беше студ и сняг.  Simple Smile  а
Абе имаше зима тогава...

# 350
Здравейте Simple Smile дали ще приемете ново попълнение в групата си Simple Smile
преди близо 10м родих малката си дъщеричка и сега имам много кг за сваляне. Все още се запознавам с диетата и ще се радвам да ме приемете тук Simple Smile висока съм 157см и тежа цели 89кг  #Crazy  

# 351
Славче, честит ти рожденик, да е жив и здрав! Голям подарък си си направила наистина, щастлива мама си Hug
Коконче, как сте?
Аз сготвих яйца с доматен сос (дойде им редът, пък и ги обичаме много), хапнахме и лягам да приспивам малките.
Нели, уелкъм  Hug

# 352
  • Sofia
Аз сготвих яйца с доматен сос (дойде им редът, пък и ги обичаме много)
Чакай, чакай! Думай набързо що е това чудо, звучи ми вкусно (незнам що) 'ма за сефте го чувам и нивгаж не би ми хрумнало.

Нели
, добре си ни дошла!  Hug
Успех с диетата, не бързай, малка е бебката ти още, та и килограмите не са чудни. Simple Smile

Тъй... стана ли ясно, че съм близо, по-близо... до компа? Mr. Green

# 353
Славче, да е здрав преди всичко, да е щастив и късметлия синът ти.
Нели,добре дошла!

# 354
  • София
Славунке, честити празници! С най-добри пожелания от мен.  Hug

........................
Господи , какъв кошмар сънувах тази нощ   .....бях бременна в трети месец, чак напреднала,  ааааа....такъв ужас ужасен не бях изпитвала  през живота си на сън. Събудих се с вик страшен... #Cussing out Сега съм още по крива, че ми идва да се гръмна.  Mr. Green

Последна редакция: чт, 20 фев 2014, 13:06 от marchеva14

# 355
Славе, да ти е живо и здраво момчето!
Нели, добре дошла!

# 356
  • при късмета
Находих се навън за днес
Славче, Честит рожден ден на голямото ти момче! Да е жив и здрав, да има много успехи в професията която е избрал и лични също! Да празнувате заедно още много рождени дни
Нели, добре дошла   bouquet
Морена и Вио, после да каже, аз ще ти кажа как ги правя. Ами пържа ги. В бъркани яйца слагам много неща, домати включително. И цели и дом. пюре. Вярно ли не ти е идвало на ум. АЗ ям така яйца от малка
Ста ди, нали е здрав Гошко. Гледам, че всички ни тормозят децата с това неядене(нещо много ново специално в моя случай) ама ще им угаждаме какво да правим.
Марче, няма да пускаме повече снимки на мъже  Laughing
Коконче  Hug как сте след премесването?

# 357
Моренка, аз ги правя различно от Ма ко. Задушавам в тенджера първо малко лук и малко чесън, после слагам доматите. През лятото пресни, през зимата - от буркан. Два буркана примерно, или 3, зависи за колко души се готви. Докато задушавам доматите, слагам и подправките - сол, захар и черен пипер. Захарта е много важна, иначе ми киселее на мен. Като се посгъсти сосът, изсипвам в тава и чуквам отгоре яйчицата (не ги разбърквам, а остават цели) и мятам във фурната. Яйцата като са готови, изключвам фурната и поръсвам с много магданоз. Сервирам със сирене. Това е. Много лесно и много вкусно.

# 358
  • при късмета
Вио, къде си крила тази рецепта досега. Веднага я запаметявам. обичам яйца и домати във всякакви варианти. Вчера правих миш-маш без чушки в последния момент. Праз лук, домати, яйца и сирене. Това защото шефа чушки не яде, като са на парчета

# 359
Ма ко, като ги направиш да споделиш дали са ви харесали  Wink

Общи условия

Активация на акаунт