Домакини 31/ с мартеничка на ръка, ще се радваме на пролетта

• 35 658
  • 731
  •   1
Отговори
# 495
  • София
На Петьо много са му червени бузките, нещо е полегнал и ушичките му пламтят... Глядам му коремчето... Да не е скарлатина не дай Боже...

# 496
  • UK
Луси  Hug а има ли ТТ?

# 497
  • София

Не, ако има, то е много малка... Нещо от вчера не му пее петела...

# 498
  • UK
Цитат
дойчман, ботичели и незнам си кой, всичките идват от Китай ooooh! Crazy
Нали знаеш приказката-Ако не е китайско не е оригинално.Китайско и китайско разлика от тук до небето.По цял свят всичко е китайско, но с огромна разлика в качеството.В Сащ всичко е китай, Мексико, Индонезия, но с друго качество.

Знам да, но тук в БГ Китайското си е Китайско и от най-ниско качество пък на супер "високи за него" цени Peace

Луси нещо не схващам за какъв петел става въпрос
newsm78 Аз пък обичам да се развявам в мола, ама засега нямам мерак за абсолютно нищо ...

Лека нощ ви казвам, че малките, току-що заспаха, а имаме време за сън до 02-03 Mr. Green Да спя, докат не са писнали пак, че са гладни Crazy

# 499
Лус - скарлатината е с висока температура зачервено гърло и налепи по устната лигавица. лицето е червено, но около устата и носа е бледо под формата на триъгълник, но винаги има висока т.
Кокона лека  Hug

# 500
Люси, дано да не е скарлатина, дано нищо му няма на Петьо  Praynig
Коконче, лека нощ  Hug

# 501
  • при късмета
И моя прави така много често. Стават му червени ушите и едни кръгчета на бузите, понякога само от едната страна. така и не успях да разбера от какво. Няма Т
Калинка, това за белия триъгълник беше много полезно, ще го запомня
Кокоонче, лека нощ

# 502
Ма ко ако напишеш триъгълник на филатов ще ти излязат доста страшни снимки, но то е типично за скарлатината. Само тя от шарките е бактериална, другите са вирусни. Вероятно дечицата си имат изгаряне на кожата - слънцето е силно и в комбинация с вятър = изгаряне. Като е такова времето мажете ги с uv като за плаж.

# 503
  • Fort Worth, TX
На Петьо много са му червени бузките, нещо е полегнал и ушичките му пламтят... Глядам му коремчето... Да не е скарлатина не дай Боже...
Ти пък сега скарлатина.Ще вдигне температура, ако е.Плюс това само с гърлен секрет можеш да си сигурна ,че е скарлатина.Предполагам знаеш, че при скарлатина се пие задължително аб, щото се предизвиква от стрептококи.
Люси, на мен ми звучи като нещо хранително.Кво е ял я сподели:-) Моите се бяха зачервили така от едни сокове като бяха на възраста на Петьо.

# 504
Моя семеен лекар/от както съм се родила/  имаше такъв лаф - всекидневната дезинфекция е превенция на заболяванията

# 505
  • при късмета
Моя е карал само бебешка шарка. Аз нямам навик да се интересувам предварително, преди да се разболее от нещо. За симптомите на Варицелата, е хубаво да знам, че миналата година в нашата градина имаше карантини 2 месеца след като приключиха по другите. Не, че не го водя при педи и при най-малката хрема.
И аз ще ви казвам лека нощ, че много ми се спи

# 506
Ма ко варицелата избива по гънките - най-често под мишниците и неприятното при нея е, че има обрив и по половите органи. Първоначалните симптоми на всички шарки са като на т.нар."грип". При всички деца е различно - моя кара варицелата с 5 пъпки, но съм виждала и здраво ошарени деца. Колкото по-рано си ги изкара - толкова по-леко ще ги понесе.

# 507
  • Sofia
Хайде, честито да и' е на Крисия! Много се радвам за нея! Както и за концертите на трите момичета!  Grinning

Гушкан не е карала никакви болести, за добро или за зло... Не съм компетентна, каквото ми е минало през главата с големите съм изпозабравила.
За разнообразие... фръц с дънките, които взех за Гушкан и красиви потничета за лятото.  Sunglasses

# 508
  • Fort Worth, TX
Добро утро на групата.Как сте мили момичета?
Люси, закъсняваш:-) Палачинки ли пържиш:-) Да се спи до късно е марка на Марчето:-)
Марче, завиждам ти благородно:-)
Аз чакам спортиста да стане, за да ходим да тренираме заедно.Днес е събота и пак ще е пълно с разни шматки.Simple Smile
Контеса нещо ми се губи тези дни.
Смърфче как си?
Адаш как са децата?
Коконче целувки на принцесите.
За всички много целувки:-)

# 509
  • Germany
Лус, при моите скарлатината беше точно с червени бузи, но при малкото имаше и Т и страхотна болка в гърлото. Големият беше само със ситен обрив по гърдите и корема. Болка в корема не са имали. Дано днес е по добре Петьо!
Ние днес ще имаме гости, ще празнуваме рожденият ми ден със закъснение. На датата си имах гостенка от БГ, а миналия уикенд бяхме със скарлатина. Мисля след малко да будя мъжът ми и децата и да почваме приготовленията.
Хубав ден на всички! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт