Домакини 31/ с мартеничка на ръка, ще се радваме на пролетта

• 35 648
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Добро утро!
Люси, откъде се пирсти за скарлатина сега. Моите уши и бузи често така пламват без причина, понякога от едната страна, понякога- от двете. Пиши как е Петьо тази сутрин.
За шарки не ми говорете. Моите караха преди две години. Каката беше на 10. Вие не можете да си представите такова нещо. Педиатърката , която дойде вкъщи  е около 65 годишна и каза, че само едно дете е виждало с такава шарка. Пъпка до пъпка и върху тях- пъпка. Нямаше празно място. Полови органи, уши, дори ходилата и дланите, които уж при варицела не се обриват бяха обринати. Не можеше да стъпва, тя н можеше да става всъщност. С Т39,5 беше 5 дни без да преувеличавам. Само лежеше и дремеше, почти не отваряше очи. Аз исках да ни взеат в болница, ходихме, но ме върнаха, защото просто карала мн тежка шарка, но без усложнения. От пъпките на дупето не можеше да сяда на оалетна дни наред и беше с памперс...представяте ли си. 
Така че се надявайте да карат докато са малки.

ММ пак отиде по нощите на работа. Сега уж ще се прибере. Бяхме планирали с лифта на Витоша, но времето май май...не знам.
Хубав ден!

# 511
Добро утро момичета да сервирам кафенце

Креми айде хукваме на сутрешно раздвижване   bouquet
Мони ЧРД на патерици и весело изкарване
Скрит текст:
Валенце дано да даде времето разходка  Peace
Лус очаквам добри новини от теб за Петьо и разтълкувай ми последните новини от Украина, че четох, но не мога да преценя дали е за добре.

За всички прекрасни момичета  Hug  Hug  Hug

# 512
  • Germany
Лейди, благодаря! Simple Smile

# 513
Добро утро и от мен! Днес е гадно времето при нас, но смятам да изведа дребните, че навън сополите им почти спират. Вирус каза доктора. Капя Коларгол, давам АСС, всякакви витамини, прополис и рибено масло. И се надявам да мине скоро, да се наспя. Лус, Миша така зачервява бузите от бебе, така и не открих причината, но не е болест. Пиши как сте днес. До по-късно.

# 514
Добро утро!  Hug
Ladybird, благодаря за кафето.  Hug
При нас е гадно времето, но може за малко да излезем. Днес е Задушница, сварих жито, ще направя ашуре, на църква сигурно няма да мога да отида.
п.п. Чухте ли една лоша новина? Починал е Джоко Росич.  Sad  Светла му памет! Поклон!  Flowers Rose Flowers Rose

# 515
  • при късмета
Добро утро,
голям кеф е да поспиш.
Мерси за кафето, Калинка
Мони, Честит рожден ден на патерици, да си жива и здрава  Tired
Хортензия, бързо да се оправят децата
Прочетох за Джоко Росич току що, отидоха си всичсите ни добри артисти, много жалко  Sad Мир на душата му
Да е светъл пътят на всичките ни починали близки

Още се чудим какво да правим днес. Хубав ден на всички

# 516
Добро утро.
Светла му памет на Джоко Росич! Още един от големите си замина... Tired
Мони, честит ти рожден ден, макар и със закъснение  Hug И ти ли водолей?  Wink
Днес пак няма излизане, времето е студено и влажно, може и да завали. Евентуално да баба ми може да слезем следобед, но ще е за час - два максимум и после пак вкъщи.

Последна редакция: сб, 22 фев 2014, 11:07 от vio

# 517
Здравейте, дами. Добре, че е лошо времето, че да се разпиша и аз. Чакам Гого да заспи и ще влизам в банята. Нали ви се оплаквах, че не може да сяда. Сега не само, че стои с часове седнал, ами почна и да се изправя в кошарата, да се катери по възглавниците на дивана. Дивак! За секунда не мога да го оставя сам.
Мони, на патерица честит рожден ден. Жива, здрава и много щастлива.
Хортензийка, да оздравяват бързо дечицата.
Лус, дано Петьо да е добре днес.
И Гого си зачервява така бузките и съм забелязала, че се случва, когато му е топло.
Коконче, да нащипеш бебките.
За всички, които не изброих   bouquet
Светла му памет на Джоко Росич.

# 518
Ние днес сме на детски рожден ден и деня ще замине  Joy
Усмихнат ден ви пожелавам   bouquet

# 519
  • София
Добро утро, момичета!

Ма ко, са голям кеф е да поспиш ... Събота и неделя спя колкото мога, щях още да спя, ако ММ не започна да ме пита това-онова...

Стади, видя ли! Да ти е жив и здрав палавник!

Коконка, изразът "не му пее петела" се употребява в моето семейство в смисъл "не му е добре"...

Калинка, мерси за кафенцето... Момичета за разяснение относно събития в Украйна не мога да ви помогна.

Мони, Честит рожден ден на патерици, да си жива и здрава и щастлива!!! Весело изкарване днес!!!

Прочетох за Джоко Росич ... Мир на душата му...

Фортунка се появи,  Hug

Хортензия, приятна разходка..., да оздравяват дечицата!

Калинка, Креми, айде спортистки, раздвижихте ли се? Аз два дена почивам, и вчера изпуснах Embarassed

Валенцето
, на Витоша сигурно е добре, щом свеки тръгнал на там... Laughing

Моренка, не съм гледала вчера Крисия, заспах с Петьо... Браво на момичето, заслужава... Peace

Светла памет на всички, които не са сред нас! Обичаме ви, докато ви помним ще сте сред нас!!!

Петьо и днес е с червени и горещи бузи, другите места са му чисти, без пъпки, петна и т.н. Няма температура, весел, играе...
След малко той ще прави бисквитената торта за ЧРД на Миленка и е много развълнуван... Не мога да на намеря шприц и свеки каза, че при нея няма... Как ще украсяваме със сметана newsm78 newsm78 newsm78... Ще измислим нещо...

Последна редакция: ср, 05 мар 2014, 06:59 от luss

# 520
Лус,  Hug
Ако нямаш шприц, използвай найлонова торбичка (отрязваш малко едното ъгълче, сипваш в торбичката сметаната, притискаш да излезе и така правиш украсата).  Peace

# 521
  • София
Лус,  Hug
Ако нямаш шприц, използвай найлонова торбичка (отрязваш малко едното ъгълче, сипваш в торбичката сметаната, притискаш да излезе и така правиш украсата).  Peace

Благодаря, сигурно така ще стане, че не ми се излиза... Всичко ми боли , дойде ми...

# 522
Варицела нямате ли за какво друго да говорите.
Мм си дойде от тук с варицела без да знаем.
Тръшна се единия ден отидохме в спешното и ми призля.10 дни беше бетер гвазимодо.Излизах само от вкъщи на кафе с количката и Емо за детската кухня и обратно?После аз и Емо легнахме болни.Детето с високи температури бебе.Мм за риба с баща си.Какви викове отнасяше.Майка ми ме призна за луда.Много съм му викала.Викам ли ,мога да го убия и изгоня даже.
Беше ужасен период.

# 523
  • София
Варицела нямате ли за какво друго да говорите.
Мм си дойде от тук с варицела без да знаем.
Тръшна се единия ден отидохме в спешното и ми призля.10 дни беше бетер гвазимодо.Излизах само от вкъщи на кафе с количката и Емо за детската кухня и обратно?После аз и Емо легнахме болни.Детето с високи температури бебе.Мм за риба с баща си.Какви викове отнасяше.Майка ми ме призна за луда.Много съм му викала.Викам ли ,мога да го убия и изгоня даже.
Беше ужасен период.

Малииии, Тите, голям ужас изживяхте Peace...

# 524
Аз пък имам прекрасни спомени от варицелата на децата. Ако можеше така да изкарват всички болести... Два дни по 37 т, Миша с 12-13 пъпки, Ема беше със стотици, но нито са се чесали, нито са били неспокойни, дори апетит не загубиха. Давах 3 вида гранули на Боарон, Изопринозин и Фенистил.

Общи условия

Активация на акаунт