Домакини 31/ с мартеничка на ръка, ще се радваме на пролетта

• 34 747
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
Голямата щерка преболедува варицела на 1г2мес. Зарази се от прабаба си, която имаше херпес зостер (докато дойде на лекар и да я диагностицират мина известно време), пък и ние мислехме, че е артрит, защото започна с болка в коляното. Детето леко изкара заболяването, тъкмо щях да я отбивам, та отложихме тогава.

Луси, пий нещо и си полегни.  Hug

Понеже съм гугутка заспалова, чак сега видях  ooooh!, че Славчето тези дни е имала рожден ден, а си мислех още миналата седмица, че е около 20.02.  Зло да те забрави, Славе.
Славе, честит рожден ден, мила, малко на патерица! Да си жива и здрава, винаги усмихната и позитивна (чувствам, че си такава   Peace), всички много да те слушат, обичат и уважават.  Hug  Heart Eyes
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 22 фев 2014, 14:18 от Fortuna

# 526
Ванко не ми е карал шарка. Чувала съм и аз, че колкото по - рано, толкова по - добре.
Ние не спахме на обяд  ooooh! Уж легнаха да се приспиват с баща си (за пръв път!), ама Ванко май се превъзбуди от този факт и сега щурее насам - матам. Ще видим до довечера как ще издържим, и повече никакво приспиване от баща му (който в момента дори похърква блажено)  Twisted Evil

# 527
Добър ден прекрасни!!!  bouquet
Много сте писали до като намеря време да се включа.
Аз си сготвих днес мусака,та ще има за довечера.Боядисах се,че трябваше още преди седмица,ама покрай тия болести не ми се захващаше.Днес вече е по добре мм ,но гърлото е много зачервено. Confused
Бързо да оздравяват всички болни,че много е лошо -особенно с тая кашлица. Praynig
Креми-сериозна излезе,ще ги смъкнеш тези килограми. fingerscrossed
Коконче-пусни снимки на малките принцеси да ги видим.Днес ли правят 2 месеца? newsm78
Мушкатова-за сополите,вземи сребърна вода и пробвай с нея .
Люси-да си прекарате страхотно утре на РД на щерката,а ние ще чакаме с нетърпение снимките. Laughing Wink
Стади-видя ли,преди се оплакваше,че не може да сяда,а сега няма да можеш да го оставиш сам и след още 2 месеца няма да можеш да си почиваш като тръгнеш след него.Дай снимка да го видим палавника. Laughing
На всички ви желая приятен ден!!!  bouquet

# 528
  • София
Не знам дали ще има снимки... Те там ще са сами, а довечера ще е вкъщи - семейно

Следобедно кафе

# 529
  • при късмета
Излизахме само на пазар.
После пипнаха онлайн игрите в cartoonnetwork и не са мръднали от компа, едва го вдигнах шефа. Сега се чуди кък да ме изгон пак, а баща му заспа вместо него  ooooh!
Вио, мъжете винаги заспиват, а децата будни  hahaha не сте само вие. Моя без баща си вечер не може да заспи, но през деня е обратно
Ста ди, сега идва най-трудното, не може за секунда да го оставиш
Фортуна радвам се, че се появи
Хортензия, как са децата
Писе, добре, че най-после се оправя мъжа ти. Честита ти прическа
Тити, оздравяхте ли вие
Контеса, ти къде се загуби?
Някой даде идея за тиквички онзи ден и днес това правя, напълних ги. Ще ида да ги изключа, да не останем без вечеря  hahaha

# 530
Привет, банда! Добро утро и от мен! Вие ли ми изпратихте мрачно и смотано време, а? Бързо си признавайте. Хаха, шегувам се. Laughing Небето е захлюпило земята, леко хладно, а ние имаме хиляди задачи навън. ММ още спи, ама ще го оставя, ако ще и да спи до обяд. Последните седмици, а и следващите няколко, се очертават да са доста тежки в работата и има нужда от почивка.
За готвене за днес... Ако успеем да свършим навреме, ще поканим едни колеги на мм на ребърца, а утре ние пък сме канени на обяд. Вчера правих спаначената супа, ама така ни се услади, че изядохме почти цялата тенджера...и елате да видите посред нощите колко пъти и двамата ставахме до 00.  ooooh!

Мони - защо съм пропуснала РД? Да си жива и здрава!

На всички останали много  Heart Eyes и  Hug!

# 531
Ма ко не бухаме като диваци.Един през друг.Правя компреси с картофи на гърдите.Редувам лекарства,спрейове,сребърна вода.Ще откача.То бива някой лекари тук да са тъпи ,ама е прекалено.М.... Му аз съм вече половин лекар с мойте гнойни ангини и вируси.не съм била за антибиотик.За това гърдите ме болят като дишам дори.И това в спешен.
Думи нямам.Оплаквате се от бг ама поне адекватни лечения има.Тук могат да ме уморят.В такива моменти ми идва да си хвана детето и да се прибера.Там и да се разболея има на кой да се обади да ме погледне.А тук лежа като идиот една седмица.Мм колкото може оправи.Прахосмукачка няма да кажа колко дни не е пускана ,че да не ви плаша.Днес ще насмета някой да пуска .Ако не да живеят както искат.аз съм по-цял ден в спалнята.

# 532
Добро утро момичета,

поспах си доволно от 9.30-8.40 днес. Нещо не ми е добре тези седмици и не знам какво ми е . Уж почивам ,уж нищо ми няма ,но мускули ,глава , вратни схващания и болки си ме болят.
Не ми се пишеше да се оплаквам ,но чета и виждам ,че питате за мен  Hug
От вчера съм и със страхотен херпес на устата .Не съм имала от 12 годишна и ми е криво ,криво..
Пише по нета,че е спад в имунната система и стрес. Чудя се да ходя ли на доктор , пия витамини и се ядосвам ,че е заразен ,а аз вчера целунах детето в бързината сутринта да й кажа 'Лек ден ' преди работа и се страхувам да не го прихване и тя от мен ,защото веднъж активира ли се си го носиш цял живот ,а при децата може и усложнения да има. #2gunfire
 Кривак съм и не знам как ще идем на освещаването на приятелите на новата им къща днес.  Rolling Eyes

Лусска, съпричастна съм със ставащото в Украйна . Много ми е мъчно,че обикновените хора трябва да страдат заради политически интереси. Надявам се да успееш да ги привикаш твоит роднини , дори и за кратко , при вас докато отшумят нещата.  Hug Hug
И на мен не ми пее петела тези дни ,разбирам го детето. Аз ставам раздразнителна когато съм болна, не е за разказване.
Имайте страхотно прекарване тази вечер семейно и утре на РД на Миленка   bouquet  bouquet

Мони, честит рожден ден и то мен .

Kremi,сериозна си, ей ! Пускай снимки на прогреса   bouquet

Смърфиетка, спаначна супичка ,мм.
 Започват периодите на зелениите и на пролетта,както и на увеличените ангажименти на работа и добре сте решили и за поспиването и за зелените вкусотии.   bouquet

ма ко, какво си взехте от пазара?

писенце, радвам се,че пишеш.   bouquet Hug

Тите, ужас. Sad
Оправяйте се ,почивай повече и мъжко момиче си ще се справиш  Hug

Ста-ди ,порастват малките буби и стават все по трудно.
 Аз все казвам,че първите годинки на бебетата са ми най-лесни за гледане ,но от 1 1/2 до 3 1/2 са най -голямо предизвикателство ,а след това всеки ден може да е предизвикателство само по себе си.

Вчера ми беше последният ден на работа и там две колежки малки на по 19-20 години новоназначени ми казват,че и двете не искат деца. И аз се усмихвам и казвам ,че е добро решение на техните години. Индианки по произход ;едната с 11 братя и сестри и над 50 племенници казва ,че едва ги издържа в къщи и й стигат деца за цял живот ,а другата с 9 братя и сестри ,с братя/сестри  на 14 години, които стават бащи/ майки  и тя е единствената от 3 поколения назад ,която е завършила гимназия ...
Наплаши ми се окото.

Вио, разсмя ме с това приспиване на Ванко  Hug

Хортензия, и аз имам добър спомен от варицелата на детето. Излезнаха й една по голяма пъпка с мехурче и 5-6 около нея ,без температура и без неразположение, ходихме на лекар,казаха ,че е това ,а не алергия към храна само с един поглед и за 3-4 дни беше завехнало всичко . Не вярвам да е било шарка ,но ....дано да е било.
Ние и двамата не сме карали ,а аз съм в контакт с деца постоянно ,не знам .

Калинка, весело прекарване на РД и на вас .

Отивам да опаковам подаръка за освещаването . Благодаря ви за инфото за цветята по Фън-шуи , обожавам орхидеи ,и им взех една в саксия и на нашите приятели за добра енергия в новия им дом и мулти-функционална  хлебопекарна с много готин модерен дизайн .

Лек ден от мен и ще наминавам днес. Чета една готина книга на Сивън Кинг и не мога да се откъсна. Лежим на спалнята с детето ,то чете на таблета си (учи се), а аз книга и така  Flutter

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 17:38 от Анонимен

# 533
  • Бургас
Ох,тъкмо се наканя да пиша и някоя ще ме побърка от смях... Joy Joy Joy
Първо Лус с нейните болежки и сега Контеса с нейните индианки. hahaha
После ще пиша,че голям хилеж настана! Laughing

# 534
Добра вечер   bouquet
Главата ми ще се пръсне - то бива крясъци, викове... много жизнени деца. Мм ще се прибира към 22ч., малкия гледа тихичко филм, а аз си направих една салатка с ракийка за отмора.
Лус попитах за Украина защото чета и тамошна преса и бг преса и тукашна - наистина объркваща информация, но не бива да се допуска повече кръвопролития  Praynig
Контеса - херпеса е най-разпространения вирус - всички го имат - ти си заразила детето си още докато е било в теб. Витамините и спокийствието са добро лечение.
Приятна вечер за всички   bouquet  Hug

# 535
  • Sofia
Мони, честит празник!   bouquet
Лус, приятно изкарване!  Hug
Контес, и аз се смях с индианките....  Joy
Съчуствам за херпеса и другите ти болежки, да минава!  Hug

Вале, извини ме, че забравих да ти отговоря! Embarassed  Благодаря за вниманието!  Hug
Добре мина, първата нощ... и втората, но не сме готови чисто битово, та от утре ще си е на нейното креватче и така докато е на у-ще. Лятото ще я преместим истински и окончателно. И стаята ще сменим, че сегашната е преходна от дневната и не е много удачно, както се установи от тези 2 дни.

Калинка, не че пия ракия или друг твърд алкохол, ама ми стана любопитно каква е слатката... видиш ли...  Laughing   Приятна отмора ти желая!    
Гушкан е много скарана с шумотевици.

# 536
Контеска, мажи я гадината (херпеса де) с хлебна сода. Ама мажи често, непрекъснато да има върху него сода. Изпича го за часове, аз се родих откакто научих за този лек  Peace
Отивам да приспивам Ванко (няма да го оставя на баща му, както може би се досещате  Twisted Evil ), после пак ще намина.

# 537
Морена аз съм любител на силен, ароматен алкохол и силни цигари Joy Салатата е айсберг, рукола, бейби спанак, краставица, зелен лук и репички. Ама що ти е любопитна салатата - тук не съм намерила само ракия и боза  - салата колкото щеш Joy Аз като любител си взех една бутилка ракийка от бг и понеже мм не пие тя ще ми стигне докато се прибера Joy

# 538
  • UK
Добър вечер!

Тите, незнам как е там здравното обслужване, ама знам, че в Германия (там, където се целим ние) е идеално, докато тук в БГ могат съвсем спокойно да си те оставят да си умреш, не за друго, ами защото всичкото кадърно доктор замина ... тук останаха само на "мама и тати" децата и "отличниците" дето за нищо не стават .... ааааа и някой престарял и изкуфял проФесор ooooh!

Писе Hug да, днес имаме малък РД, но вместо да го празнуваме него, ние ходим по гробищата и празнуваме задушницата ... Мъка ми е голяма ...

Луси  Hug

аз направо не го разбирам тоя човек, изби си народа ...

Контеска Hug как последен работен ден? Нали скоро я започна тази работа newsm78

НА ВСИчКИ ВИ МНОГО  Hug Hug Hug

# 539
  • при късмета
Доглеждаме "10000 години пр. н.е" и после е ред на друг филм, та минах да ви видя. Мъжо каза, че ми го е пуснал да си спомня младините  Joy
Шефа днес заспа рано-рано, че цял ден стоя на компа с тая нова игра. Предпочитам да се изморява, като тича.
Контеса, бързо да се оправяш
Като свърши другия филм ще ви нагледам, ние чак днес стигнахме до Херкулес

Общи условия

Активация на акаунт